Τρίτη, 28 Σεπ 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Ομοσπονδία Ι.Χ, στήριξης(100%) και εξυπηρέτησης(χωρίς αιδώ..) των Πολιτικών και των Συμφερόντων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ..

Κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ 11/4 στο Υπουργείο Εργασίας (βρέθηκε η πόρτα..) για τα ΒΑΕ. Αναλυτικά τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις, της Ομοσπονδίας, για την ένταξη των εργαζομένων στην Υγεία, στο καθεστώς των  Βαρέων και Ανθυγιεινών, ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΟ. Αναλυτικά:

POEDHN IX

 

Για άλλη μια φορά, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) υπονομεύει, συκοφαντεί και εκφυλλίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, όπως την ένταξη στα ΒΑΕ, με ρυθμίσεις προς όφελος των εργαζομένων, επιλέγοντας, για άλλη μια φορά αθλιότητες και καρναβάλια…Πιστοί «συνοδοιπόροι» και εκφραστές  από τη μία της απαξίωσης και συκοφάντησης των πολιτικών που ασκούνται σήμερα από τη Κυβέρνηση στην Υγεία, και από την άλλη, με θρησκευτική ευλάβεια, την υλοποίηση του project «αγιοποίηση» των πολιτικών Σαμαρά- Βενιζέλου και «φουλ» οι μηχανές για να έρθει ο Κυριάκος και οι Φώφη. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη……

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΔΑΚΕ ανέλαβε επισήμως τη Διοίκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ζήτω το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «Αρίστων»!!.

Υπουργός Υγείας: Παράταση 1 έτος για ΟΑΕΔ, 6 μήνες για επικουρικούς, σιωπή για ΣΟΧ και άρνηση άρσης των αναστολών εργασίας. Πέρασε κάτω από τον πήχη..

Όταν οι «υποσχέσεις- θριαμβολογίες» της ΔΑΚΕ για ΜΕΓΑΛΗ παράταση των συμβάσεων, είναι 6 μήνες(!!) σύμφωνα με την Αν. Υπουργό. Μια «ωραία ατμόσφαιρα..»

Διοίκηση ΠΓΝ Ιωαννίνων: Εργαλειοποιούν τη Πανδημία, στοχοποιώντας και τιμωρώντας εργαζόμενους, ανοίγοντας το δρόμο για τα «δικά μας» παιδιά και τις κομματικές μεταγραφές

Με «όχημα» τις αναστολές εργασίας, σε Ιδιώτες εργαστήρια διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ. «Όλα είναι υπό έλεγχο!!». Κ. Μητσοτάκης

Λόγω Αναστολής, ανάθεση παροχής υπηρεσιών Νοσηλευτών στη Πρόνοια σε Εταιρεία security(!!). Άρχισαν οι δουλειές

Μαύρη μέρα για την Υγεία και την Δημοκρατία. Από σήμερα 1/9 η Κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Βορίδη θέτει χιλιάδες Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας και Στέρηση Μισθού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) – ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ & ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Απίστευτος εμπαιγμός του ΚΙΝΑΛ!!. Ψηφίζουν, μαζί με τη Ν.Δ, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Υγειονομικών και τώρα ζητούν από τη Κυβέρνηση να τον αναστείλει!!. «Ουαί υμίν υποκριταί….»