Τρίτη, 28 Σεπ 2021

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ και η εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου και να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στη τρομοκρατία της ΔΝΥ. Τα Σωματεία ούτε εκβιάζονται ούτε χειραγωγούνται(!!).

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και απαράδεκτες πρακτικές, δηλώσεις και παρεμβάσεις κατά εργαζομένων όλους αυτούς τους μήνες, ανέδειξε με έγγραφο του το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν Παπανικολάου. Και όλα αυτά, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος με τη ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της Διοίκησης.

Καθώς η πανδημία υποχωρεί(;)  και υπάρχει η δυνατότητα η Υπηρεσία και η Διοίκηση να σταθούν  με σεβασμό απέναντι στους ήρωες της Νοσηλευτικής,  έχουν επιλέξει να συνεχίσουν τη στοχοποίηση εργαζομένων με προφανή στόχο την εξόντωση τους, ηθικά και επαγγελματικά, ξεπληρώνοντας τις δεσμεύσεις απέναντι στο Κομματικό Μηχανισμό της Ν.Δ και των γνωστών τοποτηρητών της.

Το Σωματείο, με αφορμή και νέες καταγγελίες εργαζομένων που απεγνωσμένα ζήτησαν τη βοήθεια του, όχι μόνο για τις μετακινήσεις παρά τα προβλήματα υγείας που είχαν, αλλά και για συμπεριφορές και φραστικές επιθέσεις, που έθιγαν τη προσωπικότητα και την υπόληψη τους, ανέλαβε πρωτοβουλία παρέμβασης στη Διοίκηση για να μπει ένα τέλος στην ασκούμενη  τρομοκρατία και εκφοβισμό της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Το Σωματείο προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, μαζί με τους εργαζόμενους ζητώντας να πάρει Θέση απέναντι σε όσα καταγγέλλουν και να τους προστατεύσει απέναντι στις αυθαιρεσίες και τη τρομοκρατία της Διευθύντριας. Μάλιστα την Ανακοίνωση της παρέμβασης την δημοσιοποίησε στα τοπικά site και ΜΜΕ. Όπως επίσης αποφάσισε να υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14/7.

Και η Διοίκηση, αντί να λάβει μέτρα προστασίας των εργαζομένων και να σταματήσει, όπως όφειλε, τον αυταρχικό κατήφορο της Διευθύντριας, ζητώντας εξηγήσεις και απαιτώντας να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα, τι έκανε;

Αποφάσισε να προχωρήσει σε μια «προσχηματική»ΕΔΕ(!!), όχι με βάση τις καταγγελίες των εργαζομένων, αλλά σχετικά με την δημοσιοποίηση της Ανακοίνωσης  του Σωματείου σε site όπως αναφέρει, στοχοποιώντας τη Πρόεδρο και το Σωματείο. Και προσφέροντας προφανώς, πλήρη κάλυψη και στήριξη στη καταγγελλόμενη Διευθύντρια.

Προφανώς, η Διοίκηση θεωρεί ότι με την ΕΔΕ ( που δεν έχει και καμία ισχύ για το Σωματείο..) μπορεί να τρομοκρατήσει τη Πρόεδρο και να χειραγωγήσει το  Σωματείο ώστε να πάψει να υπερασπίζεται, όπως οφείλει να κάνει, τους εργαζόμενους. Η αλλαγή κλήσης της Προέδρου στην ΕΔΕ,  από «ελεγχόμενο» απλώς σε «μάρτυρα»,και ο «ορισμός»  της διενεργούσας την ΕΔΕ, αναδεικνύει περίτρανα τις σκοπιμότητες και τα αδιέξοδα Διοίκησης και Κομματικού Μηχανισμού της Ν.Δ. Δεν θα τους περάσει…

Καλούμε ΑΜΕΣΑ τη Διοίκηση:

Να  ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ όσο αφορά την εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου.

Να  μπει ένα ΤΕΛΟΣ στα φαινόμενα τρομοκρατίας και εκφοβισμού κατά των εργαζομένων από τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Κομματικό Μηχανισμό της Ν.Δ.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις  Παραστάσεις Διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Σωματείο, την Δευτέρα 11/7 και την Τετάρτη 14/7.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ(!!)

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΔΑΚΕ ανέλαβε επισήμως τη Διοίκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ζήτω το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «Αρίστων»!!.

Υπουργός Υγείας: Παράταση 1 έτος για ΟΑΕΔ, 6 μήνες για επικουρικούς, σιωπή για ΣΟΧ και άρνηση άρσης των αναστολών εργασίας. Πέρασε κάτω από τον πήχη..

Όταν οι «υποσχέσεις- θριαμβολογίες» της ΔΑΚΕ για ΜΕΓΑΛΗ παράταση των συμβάσεων, είναι 6 μήνες(!!) σύμφωνα με την Αν. Υπουργό. Μια «ωραία ατμόσφαιρα..»

Διοίκηση ΠΓΝ Ιωαννίνων: Εργαλειοποιούν τη Πανδημία, στοχοποιώντας και τιμωρώντας εργαζόμενους, ανοίγοντας το δρόμο για τα «δικά μας» παιδιά και τις κομματικές μεταγραφές

Με «όχημα» τις αναστολές εργασίας, σε Ιδιώτες εργαστήρια διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ. «Όλα είναι υπό έλεγχο!!». Κ. Μητσοτάκης

Λόγω Αναστολής, ανάθεση παροχής υπηρεσιών Νοσηλευτών στη Πρόνοια σε Εταιρεία security(!!). Άρχισαν οι δουλειές

Μαύρη μέρα για την Υγεία και την Δημοκρατία. Από σήμερα 1/9 η Κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Βορίδη θέτει χιλιάδες Υγειονομικούς σε Αναστολή Εργασίας και Στέρηση Μισθού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) – ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ & ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Απίστευτος εμπαιγμός του ΚΙΝΑΛ!!. Ψηφίζουν, μαζί με τη Ν.Δ, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Υγειονομικών και τώρα ζητούν από τη Κυβέρνηση να τον αναστείλει!!. «Ουαί υμίν υποκριταί….»