Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Η ΟΕΝΓΕ επιχορηγεί επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ

Η ΟΕΝΓΕ επιχορηγεί επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ!

Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας η  νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κυρία Ρέτζιου εισηγήθηκε την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ από το ταμείο της ΟΕΝΓΕ.

Επισημάναμε αμέσως πως κάτι τέτοιο αποτελεί πρωτοφανή πρακτική, η οποία στερείται νομιμοποιητικού ερείσματος. Δηλώσαμε πως θεωρούμε απαράδεκτο η εισφορά των συναδέλφων μας να κατευθύνεται ως οικονομική ενίσχυση σε πολιτικά κόμματα, παρατάξεις ή συνδικαλιστικούς βραχίονες κομμάτων, παραβιάζοντας το καταστατικό της ΟΕΝΓΕ και τη βούληση των μελών μας.

Οι απαντήσεις που λάβαμε κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας δεν ήταν καθόλου πειστικές, επιστρατεύοντας ως επιχείρημα το «ηθικό ανάστημα» και την «αγωνιστικότητα» του ΠΑΜΕ.

Επανήλθαμε, απευθύνοντας έκκληση να πάψουν να διαχειρίζονται ως λάφυρο το ταμείο της ΟΕΝΓΕ. Εντούτοις η πρόεδρος αγνόησε την έκκλησή μας και έδωσε εντολή στο λογιστήριο να εκταμιεύσει το ποσό και να το κατευθύνει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό.

 

Έκπληκτοι γι αυτή την επιμονή, ζητήσαμε να μας δοθεί το τραπεζικό παραστατικό της εκταμίευσης.

Διαπιστώσαμε κατάπληκτοι πως τα χρήματα της ΟΕΝΓΕ δεν κατευθύνθηκαν ούτε στο ΠΑΜΕ, ούτε στα «αγωνιστικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ».

Ως αποδέκτες των χρημάτων φαίνονται στο παραστατικό ο ΓΜ, επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ και ο ΧΤ, την ιδιότητα του οποίου αγνοούμε.

 

Επειδή από πλευράς μας δεν πρόκειται να ανεχτούμε πρακτικές αδιανόητες για τα δεδομένα της ΟΕΝΓΕ, γι αυτό καλούμε δημοσίως την πρόεδρο να επιστρέψει άμεσα τα χρήματα στο ταμείο της Ομοσπονδίας.

 

Τα μέλη του ΜΕΤΩΠΟΥ στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ

 

Βαρνάβας Δημήτρης

Γιαννάκενας Κώστας

Κατσιγιαννόπουλος Κώστας

Καφετζάκης Αλέξανδρος

Λιβαδάς Κώστας

Μπαντής Θανάσης

Νικολόπουλος Τάκης

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!