Σάββατο, 16 Οκτ 2021

Ανακοινωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

A    –   A    –  A

Α γ ώ ν α ς   –   Α ν τ ί σ τ α σ η   –   Α ν α τ ρ ο π ή

23/1/2020

ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Με εντολή ΚΙΚΙΛΙΑ η μετακίνηση της Παθολογοανατόμου από το Νοσοκομείο μας στον Αλεξάνδρας. Ο Υπουργός πήρε επάνω του το θέμα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.  ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Αντί να κλείσει ή να λειτουργεί υποστελεχωμένο 1 τμήμα θα λειτουργούν υποστελεχωμένα 2 τμήματα. Οι χειρουργημένοι ασθενείς που ήδη περιμένουν 1,5 μήνα για να πάρουν το αποτέλεσμα της παθολογοανατομικής τους εξέτασης, θα πρέπει πλέον να περιμένουν τουλάχιστον 2 μήνες. Το προσωπικό  που εργάζεται στο άκρως επικίνδυνο και επιβαρυμένο από καρκινογόνες και τοξικές ουσίες παθολογοανατομικό εργαστήριο, θα πρέπει να εκτίθετε επιπλέον ώρες στις ουσίες αυτές για να ανταποκριθεί στον όγκο της δουλειάς τους με κίνδυνο για την υγείας τους.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ;

Καμία ξεκάθαρη δέσμευση δεν υπάρχει από το Υπουργείο για τις ανανεώσεις της θητείας των επικουρικών που ήδη υπηρετούν. Μετά από τόσα χρόνια στο Νοσοκομείο 5 επικουρικοί ειδικευμένοι πλέον στα μαιευτικά – γυναικολογικά περιστατικά δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά μετά τις 31/01 ενώ ένας είναι σίγουρα απολυμένος εφόσον η θέση του δεν εγκρίθηκε από την ΥΠΕ.

Προσλήψεις γιατρών ανακοινώνονται αλλά θέσεις δεν προκυρήσονται. 940 θέσεις έχουν ανακοινωθεί και ξαναανακοινωθεί. Μέχρι εκεί. . Αλλά και για τους επιτυχόντες της προκήρυξης για τους  γιατρούς των ΤΕΠ που είχε ήδη ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις.

ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ

Προτοφανείς οι ελλείψεις υλικού τους τελευταίους μήνες. Ούτε όταν μπήκαμε στο 1ο μνημόνιο δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα. Μνημονιακές πολιτικές 1ου μνημονίου από την πίσω πόρτα;

 

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ 2Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟς ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΦΙΛΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

A    –   A    –  A

Α γ ώ ν α ς   –   Α ν τ ί σ τ α σ η   –   Α ν α τ ρ ο π ή

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία.

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην εργασιακή «ομηρεία» Ιατρών και Νοσηλευτών και να γυρίσουν ΑΜΕΣΑ στα Νοσοκομεία τους.

Έξω από την Υγεία οι ακροδεξιοί και οι φασίστες. ΆΜΕΣΗ καταδίκη και πρωτοβουλίες για ΟΡΙΣΤΙΚΗ απομάκρυνση τους από τα Σωματεία.

Απίστευτος εμπαιγμός από Υπουργείο Υγείας-Κυβέρνηση: Προτείνουν παράταση 5 μηνών(!!) στους Επικουρικούς, σε κίνδυνο(;) οι αναστολές. Οι μάσκες έπεσαν…

Η ΔΑΚΕ ανέλαβε επισήμως τη Διοίκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ζήτω το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «Αρίστων»!!.

Υπουργός Υγείας: Παράταση 1 έτος για ΟΑΕΔ, 6 μήνες για επικουρικούς, σιωπή για ΣΟΧ και άρνηση άρσης των αναστολών εργασίας. Πέρασε κάτω από τον πήχη..

Όταν οι «υποσχέσεις- θριαμβολογίες» της ΔΑΚΕ για ΜΕΓΑΛΗ παράταση των συμβάσεων, είναι 6 μήνες(!!) σύμφωνα με την Αν. Υπουργό. Μια «ωραία ατμόσφαιρα..»

Διοίκηση ΠΓΝ Ιωαννίνων: Εργαλειοποιούν τη Πανδημία, στοχοποιώντας και τιμωρώντας εργαζόμενους, ανοίγοντας το δρόμο για τα «δικά μας» παιδιά και τις κομματικές μεταγραφές

Με «όχημα» τις αναστολές εργασίας, σε Ιδιώτες εργαστήρια διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ. «Όλα είναι υπό έλεγχο!!». Κ. Μητσοτάκης