Δευτέρα, 2 Αύγ 2021

Ανακοινωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

A    –   A    –  A

Α γ ώ ν α ς   –   Α ν τ ί σ τ α σ η   –   Α ν α τ ρ ο π ή

23/1/2020

ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Με εντολή ΚΙΚΙΛΙΑ η μετακίνηση της Παθολογοανατόμου από το Νοσοκομείο μας στον Αλεξάνδρας. Ο Υπουργός πήρε επάνω του το θέμα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.  ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Αντί να κλείσει ή να λειτουργεί υποστελεχωμένο 1 τμήμα θα λειτουργούν υποστελεχωμένα 2 τμήματα. Οι χειρουργημένοι ασθενείς που ήδη περιμένουν 1,5 μήνα για να πάρουν το αποτέλεσμα της παθολογοανατομικής τους εξέτασης, θα πρέπει πλέον να περιμένουν τουλάχιστον 2 μήνες. Το προσωπικό  που εργάζεται στο άκρως επικίνδυνο και επιβαρυμένο από καρκινογόνες και τοξικές ουσίες παθολογοανατομικό εργαστήριο, θα πρέπει να εκτίθετε επιπλέον ώρες στις ουσίες αυτές για να ανταποκριθεί στον όγκο της δουλειάς τους με κίνδυνο για την υγείας τους.

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ;

Καμία ξεκάθαρη δέσμευση δεν υπάρχει από το Υπουργείο για τις ανανεώσεις της θητείας των επικουρικών που ήδη υπηρετούν. Μετά από τόσα χρόνια στο Νοσοκομείο 5 επικουρικοί ειδικευμένοι πλέον στα μαιευτικά – γυναικολογικά περιστατικά δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά μετά τις 31/01 ενώ ένας είναι σίγουρα απολυμένος εφόσον η θέση του δεν εγκρίθηκε από την ΥΠΕ.

Προσλήψεις γιατρών ανακοινώνονται αλλά θέσεις δεν προκυρήσονται. 940 θέσεις έχουν ανακοινωθεί και ξαναανακοινωθεί. Μέχρι εκεί. . Αλλά και για τους επιτυχόντες της προκήρυξης για τους  γιατρούς των ΤΕΠ που είχε ήδη ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές, ακόμη δεν έχουν γίνει προσλήψεις.

ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ

Προτοφανείς οι ελλείψεις υλικού τους τελευταίους μήνες. Ούτε όταν μπήκαμε στο 1ο μνημόνιο δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα. Μνημονιακές πολιτικές 1ου μνημονίου από την πίσω πόρτα;

 

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ 2Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟς ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΦΙΛΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

A    –   A    –  A

Α γ ώ ν α ς   –   Α ν τ ί σ τ α σ η   –   Α ν α τ ρ ο π ή

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ και η εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου και να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στη τρομοκρατία της ΔΝΥ. Τα Σωματεία ούτε εκβιάζονται ούτε χειραγωγούνται(!!).

Νοσοκομείο Καστοριάς: Παράνομες τοποθετήσεις – μετακινήσεις Υπαλλήλων με «σημείωμα» από το Βουλευτή της Ν.Δ(!!). Το Επιτελικό Κράτος των «Κουμπάρων» δίνει ρέστα…

Γ. Ν ΛΕΡΟΥ: Ο γνωστός δεξιός ρατσιστής Εκπρόσωπος Εργαζομένων απαιτεί την Απόλυση Εργαζομένου ΑΜΕΑ(!!). Θα τον μαζέψει κανένας

Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος. Πρωτοφανές(!!). Ακύρωσαν τις Εκλογές στις 25/6, γιατί έτσι γούσταραν(!!). Ήρθε η ώρα να ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…

Αγώνας Διαρκείας για ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενάντια στις Κυβερνητικές Πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων-ΣΔΙΤ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!.

Αυτό το Νομοσχέδιο να μην κατατεθεί! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ(Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00)

2η ΥΠΕ – Διοικήτρια Γ.Ν Χίου: ΔιώκουνΣτελέχη γιατί «δεν σκύβουν το κεφάλι» για να ανοίξει ο δρόμος για τα ρουσφέτια του κ. Μηταράκη. Ούτε τσίπα πλέον…

Στον «Αέρα» το Ανθυγιεινό!!. Έχει λήξει 30/4, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Νομοθετική Ρύθμιση για τη συνέχιση του!! Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Σσσς…..

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!. Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός και η Κοροϊδία της Κυβέρνησης στους Υγειονομικούς. Βάπτισαν «Βοήθημα» 1000€ την Αποζημίωση Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ!!.