Σάββατο, 4 Δεκ 2021

Ανακοίνωση – Καταγγελία απο την Ενωτική κίνηση εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Ασκληπιείο  Βούλας

20/04/2017

Για άλλη μια φορά το νοσοκομείο μας δέχεται επίθεση, από τα ίδια γνωστά κέντρα που καραδοκούν και εφορμούν κάθε φορά που θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να φάνε τμήμα του οικοπέδου του νοσοκομείου μας. Για άλλη μια φορά όμως δεν θα τους το επιτρέψουμε. Τώρα που άνοιξε η συζήτηση για την υγεία σε βάθος 20ετίας να είναι σίγουροι ότι όλα θα αποκαλυφθούν και για μία ακόμα φορά θα βγουν στη σέντρα. Αυτή τη φορά όμως ο λογαριασμός θα φτάσει στο τέλος. Θα αποκαλύψουμε όλο το κύκλωμα της διαφθοράς και της διαπλοκής που λυμαινόταν την υγεία και υπονόμευε  το νοσοκομείο μας.

Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Ασκληπιείο της Βούλας για να μπορέσει να αναπτυχθεί  σε ένα σύγχρονο Γενικό Νοσοκομείο και να καλύψει της ανάγκες υγείας της ευρύτερης πληθυσμιακής βάσης.

1.500.000 κάτοικοι στα νότια  προσβλέπουν σε μας, για περίθαλψη στις δύσκολες σημερινές συνθήκες που βιώνουμε.

Καλούμε το Σωματείο, την ΕΙΝΑΠ, την ΟΕΝΓΕ να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που τους αναλογούν.Εμείς σε κάθε περίπτωση θα δώσουμε τη μάχη έστω και μόνοι μας  και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Δήμαρχε ΒΒΒ κάτω τα χέρια από το Ασκληπιείο της Βούλας.

Όλοι στον αγώνα

Ασκληπιείο Βούλας

ΑΚΕΡΑΙΟ

Σύγχρονο Γενικό Νοσοκομείο

Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους

Ενωτική κίνηση εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για το έκτακτο Επίδομα σε Συνταξιούχους και ΑμεΑ. Οι Υγειονομικοί ΕΚΤΟΣ(!!). ΓΙΑΤΙ;

Τέλος στα παιχνίδια της Κυβέρνησης με το Επίδομα για τους Υγειονομικούς. Να δοθεί σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς αποκλεισμούς ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!

Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ … σε Νέους Αγώνες μας καλεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ στο Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Εμπαιγμός Κυβέρνησης- Υπουργού Υγείας. Παρά τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ προχωρά στην Απόλυση των Επικουρικών που είναι σε Αναστολή.

7η ΥΠΕ: Διοικήτρια και Διοικητές ΔΕΝ εφαρμόζουν τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του Υπουργείου για ανανέωση των Συμβάσεων(!!). Το Επιτελικό Κράτος στα καλύτερά του…

Τέλος στα παιχνίδια Διοικήσεων με τη παράταση των συμβάσεων όσων είναι σε Αναστολή. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ανανεωθούν ΟΛΕΣ οι Συμβάσεις Επικουρικών.

Αθλιότητες Κυβέρνησης – Υπουργείου Υγείας. ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ: Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία.

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»