Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με αφορμή την υποψηφιότητα του εκτελούντος χρέη Διοικητή, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, με το ψηφοδέλτιο του «Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων» (ΠΑΣΚΕ) δηλώνουμε τα εξής:

-Η υποψηφιότητα του Διοικητή στις εκλογές του Σωματείου, όχι μόνο είναι πολιτικά και ηθικά καταδικαστέα, αλλά αποτελεί και πρωτοφανές γεγονός παρέμβασης στις αρχές και της αξίες του Συνδικαλιστικού Κινήματος

-Αποτελεί ωμή παρέμβαση και πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού της ψήφου των εργαζομένων, με τη παρουσία του Διοικητή στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.

Είναι πρόκληση στη συνείδηση των εργαζομένων να ακούγονται δηλώσεις του κ. Διοικητή «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» θυμίζοντας μνήμες Βατοπεδίου και να απειλούνται οι υπόλοιπες παρατάξεις από τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚΕ , με προσφυγή στη Δικαιοσύνη!!!, στις δικαιολογημένες αντιδράσεις που κατέθεσαν για τη πρωτοφανή αυτή πράξη.

Η απάντηση σε αυτή τη πρωτοφανή ενέργεια , είναι η καταγγελία στους εργαζόμενους όχι μόνο της συγκεκριμένης υποψηφιότητας του κ. Διοικητή , αλλά συνολικά και του ψηφοδελτίου της ΠΑΣΚΕ, και του εκβιασμού που επιχειρείτε  προς τους εργαζόμενους. Μια ενέργεια που πρέπει από τους εργαζόμενους να απαντηθεί με τη μαζική καταψήφιση του κ. Διοικητή και του Ψηφοδελτίου που είναι υποψήφιος.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!