Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Αμετανόητος ο κ. Μητσοτάκης. Ζητάει τη συγχώνευση των Νοσοκομείων Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού!!!

Ο κ. Μητσοτάκης ξανακτύπησε. Μετά την επίσκεψη στον Ευαγγελισμό, πήγε και στα Παίδων, όπου για άλλη μια φορά, με ειλικρίνεια και εντιμότητα, κατέθεσε τις θέσεις που έχει για τις Δημόσια Νοσοκομεία. Κλείσιμο Νοσοκομείων, συρρίκνωση δομών και Υπηρεσιών, απολύσεις Υπαλλήλων!!. Δήλωσε χαρακτηριστικά στο twitter : « Αναγκαία η συγχώνευση των Νοσοκομείων «Αγ. Σοφία» και «Π. κ. Α Κυριακού» για την εξοικονόμηση πόρων και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Τις απόψεις αυτές ο κ. Μητσοτάκης τις υπηρέτησε πιστά την περίοδο 2012-2014, όπου μαζί με τον κ. Γεωργιάδη, έκλεισαν Νοσοκομεία, συγχώνευσαν εκατοντάδες Κλινικές, κατάργησαν εκατοντάδες Δομές Α΄θμιας, απέλυσαν 2500 Γιατρούς και μέσω της Διαθεσιμότητας -είχαν δεσμευθεί στην Τρόικα – τις απολύσεις 7000 Υγειονομικών.

Ήδη από τις δηλώσεις του στην Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2016, είχε δηλώσει με σαφήνεια, ότι «πρέπει να μειωθεί το Δημόσιο, να κλείσουν Δομές ,να απολυθούν Υπάλληλοι με την επαναφορά της Αξιολόγησης, να Ιδιωτικοποιηθούν Υπηρεσίες».

Η επίσκεψη  του κ. Μητσοτάκη- τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο- σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο και όσα δήλωσε δεν είναι τυχαία. Απέναντι στη πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης για «μεροληψία  υπέρ του Δημοσίου και ενίσχυσης του με χρηματοδότηση και προσλήψεις» παίρνει ΣΑΦΗ θέση υπέρ του Ιδιωτικού Τομέα Υγείας, μιλώντας  «για συγχωνεύσεις, καταργήσεις Δημοσίων Δομών και Ιδιωτικοποιήσεις Υπηρεσιών». Απέναντι στη πρόθεση της Κυβέρνησης «για την ανάπτυξη Δημόσιων Δομών Α΄θμιας και καθολικής κάλυψης των αναγκών των πολιτών, » κλείνει το  «μάτι» στα Επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται τη Α΄θμια δεκαετίες τώρα, μιλώντας για «καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιδιωτικού Τομέα στην Άθμια Φροντίδα Υγείας!!!».

Ευχόμαστε ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίσει τις επισκέψεις στα Δημόσια Νοσοκομεία και να κάνει τέτοιες δηλώσεις, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές θέσεις της Ν.Δ για την Υγεία και τι επιφυλάσσει- εάν ποτέ γίνει Κυβέρνηση…-  για τις Δημόσιες  Δομές, τους εργαζόμενους και τους χρήστες των Υπηρεσιών Υγείας.

Υ.Γ Ελπίζουμε ο «μαστροΜιχάλης» και ο «μαστροΧρήστος» της ΠΟΕΔΗΝ αφού τελειώσουν με τις μπαταρίες και τα κολάρα των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες για τα χορευτικά και τα Κλαρίνα στα Γιάννενα, να πάρουν θέση για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη. Αν βέβαια τους το επιτρέπουν….

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!