Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Με μια εγκληματική διαχείρηση της Πανδημίας από την Κυβέρνηση, με 19.000 Νεκρούς, σχεδόν 100 κάθε μέρα και 120 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ καθημερινά, περίμενε κανείς σήμερα από τη Κυβέρνηση να είναι προσεκτικοί και επιτέλους να μιλήσουν ειλικρινά στους πολίτες, αλλά και στους εργαζόμενους στην Υγεία.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η Κυβέρνηση,το Υπουργείο Υγείας και ο ίδιος ο Υπουργός ο κ. Πλεύρης για το χώρο της Υγείας επέλεξε το δρόμο της εξαπάτησης και των ψεμάτων. Μάλιστα δεν ντράπηκε καθόλου να τοποθετηθεί ψευδόμενος στο Βήμα της Βουλής απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις Βουλευτών. Σε ερωτήματα που αφορούσαν γιατί δεν έχουν γίνει Μόνιμες προσλήψεις, τι απάντησε ο κ. Πλεύρης; Θαυμάστε τον….
«Έχει γίνει η προκήρυξη για προσλήψεις 5.000 μόνιμου ιατρικού νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες και αν χρειαστεί θα υπάρξει και άλλη προκήρυξη».
Και συμπλήρωσε «Έγιναν όλες οι προκηρύξεις στις προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού, υπάρχει προφανώς πρόβλημα λόγω συνταξιοδοτήσεων, παραιτήσεων ή αναστολών εργασίας, αλλά προσπαθούμε να καλύψουμε άμεσα τα κενά που δημιουργούνται».
Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πλεύρη, μείναμε όλοι άναυδοι!!. Ρε λες να έγινε η Προκήρυξη των 4910 Θέσεων, που είχε ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης από το Σεπτέμβριο του 2020, που την επιβεβαίωσαν ο Κικίλιας και ο Βορίδης το Μάιο του 2021 και την επισημοποίησε ο κ. Πλεύρης το Σεπτέμβριο του 2021 και δεν το πήραμε χαμπάρι; Και καλά εμείς. Δεν το πήραν χαμπάρι οι φιλοκυβερνητικές Εφημερίδες και τα site να το αναδείξουν σαν ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ; Δεν θα υπήρξαν Ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ να ευλογάνε την Κυβέρνηση και να την διαφημίζουν; Δεν θα είχε αναρτηθεί στο site του ΑΣΕΠ, να είχαν δοθεί ημερομηνίες για τη κατάθεση φακέλων;
Εμείς, όμως επειδή πιστεύουμε τον κ. Πλεύρη (μόνο δύο φορές αποδείχθηκε αναξιόπιστος σε όσα μας είχε πει..) περιμένουμε τις επόμενες μέρες:
Να καταθέσει ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΜΕΣΑ ( χθες…) την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Ανακοίνωση και ΦΕΚ – γιατί από ότι γνωρίζουμε έτσι γίνονται οι Μόνιμες Προσλήψεις μέχρι σήμερα – όπου να περιγράφεται η κατανομή των 4910 και οι προθεσμίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Κάθε μέρα που θα περνά χωρίς η Κυβέρνηση και ο κ. Πλεύρης να δημοσιοποιούν την Προκήρυξη των 4910 Θέσεων θα αποδεικνύονται,για άλλη μια φορά, τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ(!!). ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ για τις 4910 Θέσεις .

Υ.Γ : Αρκεί μια βόλτα στο site του ΑΣΕΠ αναζητώντας τη σχετική προκήρυξη ( που δεν θα τη βρει ΠΟΥΘΕΝΑ…) για να καταλάβει ο καθένας τον εμπαιγμό και τα ψέματα του κ. Πλεύρη και της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Τόσο απλά είναι τα πράγματα…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!

Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για το έκτακτο Επίδομα σε Συνταξιούχους και ΑμεΑ. Οι Υγειονομικοί ΕΚΤΟΣ(!!). ΓΙΑΤΙ;