Τετάρτη, 3 Ιούν 2020

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!! Να μην περάσει η ΠΝΠ της Κυβέρνησης και της ΕΝΕ που βάζει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο Αίτημα ΟΛΩΝ για Ενιαίο Νοσηλευτικό Κλάδο.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ, ακόμα και μέσα στη Κρίση του Κορωνοϊού, προχωρά σε τακτοποιήσεις των «δικών» ανθρώπων ακόμη και με Θεσμικές «διευκολύνσεις» .

Πριν ακόμη στεγνώσουν οι ύμνοι για τους «ήρωες με τις πράσινες και λευκές μπλούζες» και οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη «που ακούγονταν ευχάριστα στα αυτιά μας» ότι «θα μας αναλάβει ο ΙΔΙΟΣ προσωπικά!!» αναδεικνύεται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Ν.Δ και του Πρωθυπουργού.

Ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τη Πρόταση της ΕΝΕ του 2014, της Ν.Δ  και του κ. Βορίδη, για ξεχωριστό Κλάδο Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ, που είχαν απορρίψει ΟΛΟΙ οι Νοσηλευτές με μεγάλες κινητοποιήσεις των Σωματείων και των Ομοσπονδιών. Τότε κάτω από το βάρος των έντονων αντιδράσεων η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου( για να μην ξεχνάμε…) απέσυρε το περιβόητο άρθρο 43.

Είναι προφανές ότι η ΝΔ και η ΕΝΕ δεν ξέχασαν ΠΟΤΕ την ήττα τους. Και πιστεύουν ότι η περίοδος του Κορωνοϊού, είναι η χρυσή ευκαιρία να υλοποιήσουν τα απεχθή σχέδια τους. Και δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν τη σημασία τους, η εγκατάσταση της ΕΝΕ στο γραφείο του Υπουργού, όπου πέρα από τις τακτοποιήσεις των δικών της σε Θέσεις Ευθύνης, πλέον προχωράνε και στην υλοποίηση των σχεδίων τους, θεωρώντας ότι ΗΡΘΕ η ώρα να τα εφαρμόσουν. Οι ΠΝΠ διασφαλίζουν και τη ΣΙΓΟΥΡΗ ψήφιση τους. Και δεν τσιμπάμε στο «τυράκι» του ξεχωριστού Κλάδου για ΔΕ γιατί έχουμε δει τη ΦΑΚΑ που μας στήνει Κυβέρνηση-ΕΝΕ.

Απέναντι στις μεθοδεύσεις Κυβέρνησης Ν.Δ, ΕΝΕ και του ίδιου του Πρωθυπουργού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, η απάντηση είναι μία

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-Κ.Υ-ΕΚΑΒ-ΠΡΟΝΟΙΑ!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Τρίτη 12 Μάη. Οι εργαζόμενοι με τις Τοπικές Δράσεις στις Δημόσιες Δομές, δίνουν ΠΡΩΤΗ δυναμική απάντηση, απορρίπτοντας τη Πρόταση της Κυβέρνησης-ΕΝΕ για ξεχωριστούς κλάδους. Η θέση μας είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τετάρτη 13-5-2020. Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ με Νοσηλευτές και εργαζόμενους στο Υπουργείο Υγείας και στις ΥΠΕ με αίτημα:

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Σε ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν και επιδιώκουν το διαχωρισμό του Νοσηλευτικού Προσωπικού σε «Πατρικίους» και «Πληβείους» και θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουν με την αποδοχή και στήριξη της Κυβέρνησης της Ν.Δ και του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη(!!) τους λέμε ξεκάθαρα:

NO PASSARAN!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..