Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!! Να μην περάσει η ΠΝΠ της Κυβέρνησης και της ΕΝΕ που βάζει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο Αίτημα ΟΛΩΝ για Ενιαίο Νοσηλευτικό Κλάδο.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ, ακόμα και μέσα στη Κρίση του Κορωνοϊού, προχωρά σε τακτοποιήσεις των «δικών» ανθρώπων ακόμη και με Θεσμικές «διευκολύνσεις» .

Πριν ακόμη στεγνώσουν οι ύμνοι για τους «ήρωες με τις πράσινες και λευκές μπλούζες» και οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη «που ακούγονταν ευχάριστα στα αυτιά μας» ότι «θα μας αναλάβει ο ΙΔΙΟΣ προσωπικά!!» αναδεικνύεται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Ν.Δ και του Πρωθυπουργού.

Ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τη Πρόταση της ΕΝΕ του 2014, της Ν.Δ  και του κ. Βορίδη, για ξεχωριστό Κλάδο Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ, που είχαν απορρίψει ΟΛΟΙ οι Νοσηλευτές με μεγάλες κινητοποιήσεις των Σωματείων και των Ομοσπονδιών. Τότε κάτω από το βάρος των έντονων αντιδράσεων η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου( για να μην ξεχνάμε…) απέσυρε το περιβόητο άρθρο 43.

Είναι προφανές ότι η ΝΔ και η ΕΝΕ δεν ξέχασαν ΠΟΤΕ την ήττα τους. Και πιστεύουν ότι η περίοδος του Κορωνοϊού, είναι η χρυσή ευκαιρία να υλοποιήσουν τα απεχθή σχέδια τους. Και δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν τη σημασία τους, η εγκατάσταση της ΕΝΕ στο γραφείο του Υπουργού, όπου πέρα από τις τακτοποιήσεις των δικών της σε Θέσεις Ευθύνης, πλέον προχωράνε και στην υλοποίηση των σχεδίων τους, θεωρώντας ότι ΗΡΘΕ η ώρα να τα εφαρμόσουν. Οι ΠΝΠ διασφαλίζουν και τη ΣΙΓΟΥΡΗ ψήφιση τους. Και δεν τσιμπάμε στο «τυράκι» του ξεχωριστού Κλάδου για ΔΕ γιατί έχουμε δει τη ΦΑΚΑ που μας στήνει Κυβέρνηση-ΕΝΕ.

Απέναντι στις μεθοδεύσεις Κυβέρνησης Ν.Δ, ΕΝΕ και του ίδιου του Πρωθυπουργού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, η απάντηση είναι μία

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-Κ.Υ-ΕΚΑΒ-ΠΡΟΝΟΙΑ!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Τρίτη 12 Μάη. Οι εργαζόμενοι με τις Τοπικές Δράσεις στις Δημόσιες Δομές, δίνουν ΠΡΩΤΗ δυναμική απάντηση, απορρίπτοντας τη Πρόταση της Κυβέρνησης-ΕΝΕ για ξεχωριστούς κλάδους. Η θέση μας είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τετάρτη 13-5-2020. Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ με Νοσηλευτές και εργαζόμενους στο Υπουργείο Υγείας και στις ΥΠΕ με αίτημα:

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Σε ΟΛΟΥΣ όσους πιστεύουν και επιδιώκουν το διαχωρισμό του Νοσηλευτικού Προσωπικού σε «Πατρικίους» και «Πληβείους» και θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουν με την αποδοχή και στήριξη της Κυβέρνησης της Ν.Δ και του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη(!!) τους λέμε ξεκάθαρα:

NO PASSARAN!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!