Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Μετά από 14 ημέρες αναζήτησης(;)  και διερεύνησης, ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ βρήκε επιτέλους τη πόρτα του Υπουργείου Εργασίας.

Έτσι, την Πέμπτη 28/3, οργανώνεται κινητοποίηση με στάση, ζητώντας να δούμε την Υπουργό. Αφού πλέον βρήκαμε τη πόρτα εισόδου του Υπουργείου, μπορούμε άνετα να μπούμε και στο Υπουργείο και να γίνει η συνάντηση.

Ελπίζουμε, να μην υπάρξουν άλλα απρόοπτα (π. χ να αλλάξει κάποιος το βράδυ τις πόρτες των Υπουργείων,  ακούς κ. Πολάκη..) και να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την Υπουργό για να συζητήσουμε το θέμα των ΒΑΕ.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, να στηρίξουμε μαζικά την επιτυχή αναζήτηση- εύρεση της πόρτας, από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ και να διεκδικήσουμε, από την Υπουργό Εργασίας, τις αναγκαίες πρωτοβουλίες-παρεμβάσεις για την ένταξη των Υγειονομικών στο καθεστώς των ΒΑΕ.

Υ.Γ : Βγήκε στις 19/3η απόφαση του ΣτΕ, που επιβεβαιώνει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, δικαιώνοντας ΑΠΟΛΥΤΑ τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Κυβέρνησης, για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ από τα Νοσοκομεία, την επέκταση των Ατομικών Συμβάσεων, μέχρι την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Σίτιση, Φύλαξη, Καθαριότητα) τη Προκήρυξη τους, μέσω ΑΣΕΠ, και τη κάλυψη τους με Μόνιμο Προσωπικό.

Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια !!!(από το 1992…) το αίσχος των Εργολάβων, σημαία των Ιδιωτικοποιήσεων των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, που εκμεταλλεύτηκαν διαχρονικά τους εργαζόμενους, κερδίζοντας εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος του Δημοσίου, ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!. Επιτέλους,  οι εργαζόμενοι αποκτούν αξιοπρεπείς μισθούς και εργασιακές συνθήκες με πλήρη Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά Δικαιώματα.

Για τις Ιστορικές εξελίξεις αυτές, μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και οι συνοδοιπόροι τους(ΜΕΤΑ) δεν έχουν ψελλίσει ούτε μια λέξη!! δεν έχουν βγάλει ούτε μία ανακοίνωση!!!. Μάλλον είναι στεναχωρημένοι, που για άλλη μια φορά γίνεται διακριτό το διαφορετικό αφήγημα της Κυβέρνησης, που ενισχύει  το Δημόσιο Χαρακτήρα των Υπηρεσιών Υγείας, διώχνοντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ τους εργολάβους, απέναντι στις πολιτικές Ιδιωτικοποιήσεων των  Υπηρεσιών Υγείας με την επέκταση του θεσμού των Εργολάβων, που εφάρμοσαν όλα τα χρόνια ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Βλέπεις και μέσα στα Μνημόνια και την Επιτροπεία, μπορείς να ανατρέψεις τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων και να εφαρμόσεις μια Πολιτική προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!( και με τη βούλα του ΣΤΕ..)