Πέμπτη, 17 Οκτ 2019

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Μετά από 14 ημέρες αναζήτησης(;)  και διερεύνησης, ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ βρήκε επιτέλους τη πόρτα του Υπουργείου Εργασίας.

Έτσι, την Πέμπτη 28/3, οργανώνεται κινητοποίηση με στάση, ζητώντας να δούμε την Υπουργό. Αφού πλέον βρήκαμε τη πόρτα εισόδου του Υπουργείου, μπορούμε άνετα να μπούμε και στο Υπουργείο και να γίνει η συνάντηση.

Ελπίζουμε, να μην υπάρξουν άλλα απρόοπτα (π. χ να αλλάξει κάποιος το βράδυ τις πόρτες των Υπουργείων,  ακούς κ. Πολάκη..) και να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την Υπουργό για να συζητήσουμε το θέμα των ΒΑΕ.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, να στηρίξουμε μαζικά την επιτυχή αναζήτηση- εύρεση της πόρτας, από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ και να διεκδικήσουμε, από την Υπουργό Εργασίας, τις αναγκαίες πρωτοβουλίες-παρεμβάσεις για την ένταξη των Υγειονομικών στο καθεστώς των ΒΑΕ.

Υ.Γ : Βγήκε στις 19/3η απόφαση του ΣτΕ, που επιβεβαιώνει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, δικαιώνοντας ΑΠΟΛΥΤΑ τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Κυβέρνησης, για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ από τα Νοσοκομεία, την επέκταση των Ατομικών Συμβάσεων, μέχρι την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Σίτιση, Φύλαξη, Καθαριότητα) τη Προκήρυξη τους, μέσω ΑΣΕΠ, και τη κάλυψη τους με Μόνιμο Προσωπικό.

Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια !!!(από το 1992…) το αίσχος των Εργολάβων, σημαία των Ιδιωτικοποιήσεων των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, που εκμεταλλεύτηκαν διαχρονικά τους εργαζόμενους, κερδίζοντας εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος του Δημοσίου, ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!. Επιτέλους,  οι εργαζόμενοι αποκτούν αξιοπρεπείς μισθούς και εργασιακές συνθήκες με πλήρη Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά Δικαιώματα.

Για τις Ιστορικές εξελίξεις αυτές, μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και οι συνοδοιπόροι τους(ΜΕΤΑ) δεν έχουν ψελλίσει ούτε μια λέξη!! δεν έχουν βγάλει ούτε μία ανακοίνωση!!!. Μάλλον είναι στεναχωρημένοι, που για άλλη μια φορά γίνεται διακριτό το διαφορετικό αφήγημα της Κυβέρνησης, που ενισχύει  το Δημόσιο Χαρακτήρα των Υπηρεσιών Υγείας, διώχνοντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ τους εργολάβους, απέναντι στις πολιτικές Ιδιωτικοποιήσεων των  Υπηρεσιών Υγείας με την επέκταση του θεσμού των Εργολάβων, που εφάρμοσαν όλα τα χρόνια ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Βλέπεις και μέσα στα Μνημόνια και την Επιτροπεία, μπορείς να ανατρέψεις τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων και να εφαρμόσεις μια Πολιτική προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου και της ΑΔΕΔΥ υπέρ του ΚΕΘΕΑ. Θλιβερή παραφωνία, η εκκωφαντική σιωπή, της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Προς πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Κατατέθηκε Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας. Θα πάρετε Θέση ή θα συνεχιστεί ο «μήνας του μέλιτος» με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ;

Διοικητής 2ης ΥΠΕ προς εργαζόμενους: «Δεν πήρατε τις άδειες σας για να στηρίξετε τις Μονάδες Υγείας και τις υπηρεσίες στους πολίτες; Λυπάμαι, ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Αναζητείται» η Κρατική Χρηματοδότηση, καταργούνται Προκηρύξεις Γιατρών, πουθενά στον ορίζοντα Προκήρυξη για Μόνιμο Προσωπικό. Επιτέλους ήρθε η «κανονικότητα»!!!.

Καθήκον ΟΛΟΥ του Υγειονομικού Κινήματος να υπερασπιστεί το ΚΕΘΕΑ και το έργο του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ