Πέμπτη, 22 Αύγ 2019

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ…

45  χρόνια μετά, η  εξέγερση του Πολυτεχνείου  ενάντια στην χούντα, παραμένει φωτεινός φάρος κι οδηγός κάθε δημοκρατικού αγώνα. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να μην ξεχάσουμε τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανατροπή της δικτατορίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.

45 χρόνια μετά τιμούμε τους ήρωες του Νοέμβρη του ’73 κρατώντας ζωντανή τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τους τιμούμε όμως και δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να προχωρούμε στο δρόμο που αυτοί χάραξαν, θα προχωρήσουμε συνεχίζοντας την πάλη για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ισότητα, για ελευθερία, για δημοκρατία,  θα προχωρήσουμε συνεχίζοντας τον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για τον κόσμο που ονειρευόμαστε, για τον κόσμο που μας αρμόζει.

Είναι αναγκαίο σήμερα όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και παρατάξεις να καταδικάσουμε και να αγωνιστούμε ενάντια στους νοσταλγούς των φασιστών και να βρεθούμε απέναντι στους ΄΄δήθεν΄΄ εθνικιστές, την ακροδεξιά και τα παράγωγα τους  που γεννά ρατσισμό, μισαλλοδοξία και εκκολάπτει το αυγό του φιδιού.

Η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές που έχουν διαμορφωθεί, παρά τις λυσσαλέες μάχες που δίνει η  οπισθοφυλακή των «Ιδιοκτητών» που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, επιβεβαιώνει την υπεροχή της Αριστεράς, των αρχών, των αξιών και των πολιτικών μας που εφαρμόζονται προς όφελος της Κοινωνίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τη νέα γενιά, τους εργαζόμενους και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό παρόν μνήμης αλλά και συνεχούς αντίστασης και αγώνα.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) σε νέα καθήκοντα. Ανέλαβε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας..

Υπουργείο Υγείας: Εγκύκλιος για τη πρόσβαση στην Υγεία μέσα από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!!

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: Ξεχρεώνουν το δεύτερο «γραμμάτιο» στους Φαρμακοβιομήχανους…

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ενημέρωση Προέδρου και πλειοψηφίας ΠΟΕΔΗΝ: Από 8 Ιουλίου υπάρχει νέα Κυβέρνηση στη Χώρα. Της Ν.Δ….

Συνάντηση Υπουργού Υγείας- Ε.Ε της ΠΟΕΔΗΝ: Άρχισε το λιβάνισμα της νέας Κυβέρνησης…

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…