Τετάρτη, 12 Δεκ 2018

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ…

45  χρόνια μετά, η  εξέγερση του Πολυτεχνείου  ενάντια στην χούντα, παραμένει φωτεινός φάρος κι οδηγός κάθε δημοκρατικού αγώνα. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να μην ξεχάσουμε τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανατροπή της δικτατορίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.

45 χρόνια μετά τιμούμε τους ήρωες του Νοέμβρη του ’73 κρατώντας ζωντανή τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τους τιμούμε όμως και δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να προχωρούμε στο δρόμο που αυτοί χάραξαν, θα προχωρήσουμε συνεχίζοντας την πάλη για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ισότητα, για ελευθερία, για δημοκρατία,  θα προχωρήσουμε συνεχίζοντας τον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για τον κόσμο που ονειρευόμαστε, για τον κόσμο που μας αρμόζει.

Είναι αναγκαίο σήμερα όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και παρατάξεις να καταδικάσουμε και να αγωνιστούμε ενάντια στους νοσταλγούς των φασιστών και να βρεθούμε απέναντι στους ΄΄δήθεν΄΄ εθνικιστές, την ακροδεξιά και τα παράγωγα τους  που γεννά ρατσισμό, μισαλλοδοξία και εκκολάπτει το αυγό του φιδιού.

Η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές που έχουν διαμορφωθεί, παρά τις λυσσαλέες μάχες που δίνει η  οπισθοφυλακή των «Ιδιοκτητών» που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, επιβεβαιώνει την υπεροχή της Αριστεράς, των αρχών, των αξιών και των πολιτικών μας που εφαρμόζονται προς όφελος της Κοινωνίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τη νέα γενιά, τους εργαζόμενους και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό παρόν μνήμης αλλά και συνεχούς αντίστασης και αγώνα.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: « Ο Πολάκης φίδι στο κόρφο της Δημοκρατίας!!!!» Έξαλλος ο Άδωνις και η Χρυσή Αυγή που τους πήρε τη δουλειά….

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ για τις εκλογές για το Β Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων Γενικό Κρατικό Νίκαιας- Δυτ. Αττικής , Μεταξά, Τζάνειο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Όταν η κατρακύλα δεν έχει όριο – έχει ωστόσο όνομα (ΔΑΚΕ)

ΕΝΕ: Οι «υπάλληλοι» του Βορίδη και του Γεωργιάδη υπέρ Ιδιωτικών Συμφερόντων;

«Επέκταση χορήγησης της ειδικής άδειας μετ’ αποδοχών του άρθρου 105 του ν.2071/1992 σε όλους τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης»… ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Δελτίο τύπου- Καταγγελία του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Δυτικής Αττικής

Όλα τριγύρω αλλάζουν … και στο ΨΝΑ τα ίδια μένουν του Γιώργου Ζαΐρη

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση της παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Γ΄ΚΥΣ