Παρασκευή, 19 Απρ 2019

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ…

45  χρόνια μετά, η  εξέγερση του Πολυτεχνείου  ενάντια στην χούντα, παραμένει φωτεινός φάρος κι οδηγός κάθε δημοκρατικού αγώνα. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να μην ξεχάσουμε τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανατροπή της δικτατορίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.

45 χρόνια μετά τιμούμε τους ήρωες του Νοέμβρη του ’73 κρατώντας ζωντανή τη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τους τιμούμε όμως και δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να προχωρούμε στο δρόμο που αυτοί χάραξαν, θα προχωρήσουμε συνεχίζοντας την πάλη για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ισότητα, για ελευθερία, για δημοκρατία,  θα προχωρήσουμε συνεχίζοντας τον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, για τον κόσμο που ονειρευόμαστε, για τον κόσμο που μας αρμόζει.

Είναι αναγκαίο σήμερα όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και παρατάξεις να καταδικάσουμε και να αγωνιστούμε ενάντια στους νοσταλγούς των φασιστών και να βρεθούμε απέναντι στους ΄΄δήθεν΄΄ εθνικιστές, την ακροδεξιά και τα παράγωγα τους  που γεννά ρατσισμό, μισαλλοδοξία και εκκολάπτει το αυγό του φιδιού.

Η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές που έχουν διαμορφωθεί, παρά τις λυσσαλέες μάχες που δίνει η  οπισθοφυλακή των «Ιδιοκτητών» που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, επιβεβαιώνει την υπεροχή της Αριστεράς, των αρχών, των αξιών και των πολιτικών μας που εφαρμόζονται προς όφελος της Κοινωνίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τη νέα γενιά, τους εργαζόμενους και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό παρόν μνήμης αλλά και συνεχούς αντίστασης και αγώνα.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.