Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ τη Πέμπτη 16/5/2019………..ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

poedhn 15052019

Σας παρουσιάζουμε το Πλαίσιο Διεκδίκησης των  αιτημάτων των εργαζομένων στην απεργία στις 16/5 όπως αποτυπώθηκε από τη  πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) στο πανό μιας ακόμη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ πορείας. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ…..

 Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, παραμένει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΙΩΠΗΛΗ- ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- απέναντι στο Πρόγραμμα και τις θέσεις της Ν.Δ για την Υγεία, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για την παράδοση των Νοσοκομείων σε Ιδιωτικές εταιρείες όσο αφορά στη Διοίκηση και τη Τεχνολογία. Το μόνο που τόλμησε να ψελλίσει ήταν δέκα λέξεις (μετρημένες…) σε ένα Δελτίο Τύπου, με άσχετους συμψηφισμούς,  χωρίς να τολμά να πει ούτε το όνομα του!!! Δείτε χαρακτηριστικά: «…ούτε η εγκατάσταση του ιδιωτικού τομέα εντός των Δημόσιων Νοσοκομείων». Για δε  τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη, ότι οι Ιδιωτικές Εταιρείες, έχουν ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και τις γνώσεις για την ορθή διαχείριση των Νοσοκομείων, άρα (για το κ. Μητσοτάκη) οι χιλιάδες συνάδελφοι των Διοικητικών Υπηρεσιών, των Οικονομικών, των ΠρομηθειώνΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!, ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!!.στο Γενικό Συμβούλιο, ενώ  σε μια ακόμη κρίση ειλικρίνειας(;),  υιοθέτησαν ΠΛΗΡΩΣ την επιχειρηματολογία και τις θέσεις της Ν.Δ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ με πρωτόγνωρο πάθος(!!)  τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη!!!.Όσο δε για τις προκλητικές δηλώσεις Παπαδημητρίου-Προτοσάλτε στο ΣΚΑΙ « ότι υπάρχουν ιδέες (από ποιους άραγε; Μήπως από τη Ν.Δ..) για ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ 70 Νοσοκομείων!!!, ο λαλίστατος Πρόεδρος και τα παιδιά της πλειοψηφίας έκαναν ότι δεν τις άκουσαν… Σιγά τώρα να μη πάμε κόντρα και πούμε κακή κουβέντα για το ΣΚΑΙ και το ΜΕΓΑΛΟ χορηγό μας κ. Αλαφούζο.

Υ.Γ : Άραγε η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στη ΠΟΕΔΗΝ και στην ΑΔΕΔΥ, η σοσιαλιστική(;) ΔΗΣΥ, δεν  ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ  του κ. Μητσοτάκη για την Υγεία και για τους Δημοσίους Υπαλλήλους; Όχι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΡΑ της ΔΑΚΕ και της Ν.Δ, απλά υποστηρίζει με πάθος  τη «παρακαταθήκη»της Διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!