Πέμπτη, 21 Μάρ 2019

Τίτλοι τέλους για το καθεστώς των εργολαβιών και στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής

Τίτλοι τέλους για το καθεστώς των εργολαβιών και στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής – το πρώτο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Το πρωί της Τρίτης 23/1 ο διοικητής του ιδρύματος κ. Γιώργος Φιλιππίδης υπόγραψε 45 ατομικές συμβάσεις με τις καθαρίστριες, τους φύλακες, τους τραπεζοκόμους και έναν βοηθό μάγειρα.

Η διάρκεια των συμβάσεων είναι ετήσια, με δυνατότητα ανανέωσής για έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη το οικονομικό όφελος του νοσοκομείου θα είναι 150.000 ευρώ τον χρόνο!

Στο νοσοκομείο της Κομοτηνής παρείχαν έργο δύο εργολάβοι· ένας για υπηρεσίες καθαριότητας/εστίασης και ένας για υπηρεσίες φύλαξης.

«Μια αποφράδα χρονική περίοδος έλαβε τέλος. Άλλο ένα πάρτι που απομυζούσε πακτωλό χρημάτων και απέδιδε συνθήκες γαλέρας στους εργαζομένους, τελείωσε. Το 90% των εργαζομένων αυτών απορροφήθηκε με διαδικασίες υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ. Οι νέες συμβάσεις κοστίζουν πολύ λιγότερο. Είμαστε το πρώτο νοσοκομείο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που το καταφέραμε», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Κομοτηνής Αλέξανδρος Σπανός.

 

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!( και με τη βούλα του ΣΤΕ..)

Νέα Διεθνή επιτυχία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Με παρέμβαση του ο «Δρομέας» του κ. Βαρώτσου θα μείνει στην Αθήνα…

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης Νοσοκομείου Χίου

Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή της υπ΄αριθ. πρωτ. Γ2α/65797/27-11-2018 «Επέκταση της ειδικής άδειας μετ΄αποδοχών του άρθρου 105 του ν. 2071/1992 σε περαιτέρω τμήματα και ειδικές μονάδες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.» Κ.Υ.Α

Θα εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος και το έγγραφο του Αν. Υπουργού Υγείας για την επιστροφή χρημάτων σε όσους τέθηκαν σε Διαθεσιμότητα το 2013;

Στο Σ/Ν που ψηφίστηκε θετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους στην Υγεία

Π. Πολάκης: Πολιτική απόφαση η επιστροφή του «Ερρίκος Ντυνάν» στο ΕΣΥ

«Στο Μαξίμου αδελφές μου, στο Μαξίμου…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ