Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Τίτλοι τέλους για το καθεστώς των εργολαβιών και στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής

Τίτλοι τέλους για το καθεστώς των εργολαβιών και στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής – το πρώτο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Το πρωί της Τρίτης 23/1 ο διοικητής του ιδρύματος κ. Γιώργος Φιλιππίδης υπόγραψε 45 ατομικές συμβάσεις με τις καθαρίστριες, τους φύλακες, τους τραπεζοκόμους και έναν βοηθό μάγειρα.

Η διάρκεια των συμβάσεων είναι ετήσια, με δυνατότητα ανανέωσής για έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη το οικονομικό όφελος του νοσοκομείου θα είναι 150.000 ευρώ τον χρόνο!

Στο νοσοκομείο της Κομοτηνής παρείχαν έργο δύο εργολάβοι· ένας για υπηρεσίες καθαριότητας/εστίασης και ένας για υπηρεσίες φύλαξης.

«Μια αποφράδα χρονική περίοδος έλαβε τέλος. Άλλο ένα πάρτι που απομυζούσε πακτωλό χρημάτων και απέδιδε συνθήκες γαλέρας στους εργαζομένους, τελείωσε. Το 90% των εργαζομένων αυτών απορροφήθηκε με διαδικασίες υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ. Οι νέες συμβάσεις κοστίζουν πολύ λιγότερο. Είμαστε το πρώτο νοσοκομείο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που το καταφέραμε», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Κομοτηνής Αλέξανδρος Σπανός.

 

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.