Πέμπτη, 21 Μάρ 2019

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ για τις εκλογές για το Β Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων Γενικό Κρατικό Νίκαιας- Δυτ. Αττικής , Μεταξά, Τζάνειο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ :

Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ/ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΞΑ,ΤΖΑΝΕΙΟ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 , θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Β Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου  των Νοσοκομείων Γενικό Κρατικό Νίκαιας- Δυτ. Αττικής , Μεταξά, Τζάνειο.

Ένας θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους.  Η Παράταξή μας συμμετέχει με υποψηφίους που δεσμεύονται να διαφυλάξουν τη δημοκρατική και δίκαιη λειτουργία του θεσμού , την προστασία ,προαγωγή και υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων των νοσοκομείων , μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες , συντεχνιακές αντιλήψεις και κομματικές επιταγές. Το αποδείξαμε άλλωστε στην προηγούμενη διετή θητεία μας, όπου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, υπερασπιστήκαμε χωρίς διακρίσεις και αποτελεσματικά τα δικαιώματα και δίκαια αιτήματα όλων  των συναδέλφων μας με διαφάνεια , αντικειμενικότητα , ισονομία και αξιοκρατία , διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια , το κύρος και την ίση μεταχείριση όλων.

Υπηρετούμε διαχρονικά τον υγιή συνδικαλισμό της συμμετοχής, της υπεύθυνης παρέμβασης, χωρίς γραφικότητες ,φλύαρες και κομματικές σκοπιμότητες. Μέσα από ένα υγιές, δυνατό συνδικαλιστικό κίνημα θα παλέψουμε για ένα άλλο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά που θα έχει στο κέντρο τον άνθρωπο με δημοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη.

Στηρίξτε τους ικανούς έντιμους με εμπειρία συναδέλφους μας υποψηφίους για μια σωστή και δίκαιη λειτουργία του θεσμού χωρίς κομματικές εξυπηρετήσεις και παραγοντισμούς.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

 

ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ                  Γ.Ν ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΟΣ ΘΩΜΑΣ                                      ΜΕΤΑΞΑ

ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                            ΤΖΑΝΕΙΟ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                          ΤΖΑΝΕΙΟ

ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑ                                         Γ.Ν ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ                                               Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                               

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                          ΜΕΤΑΞΑ                

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!( και με τη βούλα του ΣΤΕ..)

Νέα Διεθνή επιτυχία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Με παρέμβαση του ο «Δρομέας» του κ. Βαρώτσου θα μείνει στην Αθήνα…

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης Νοσοκομείου Χίου

Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή της υπ΄αριθ. πρωτ. Γ2α/65797/27-11-2018 «Επέκταση της ειδικής άδειας μετ΄αποδοχών του άρθρου 105 του ν. 2071/1992 σε περαιτέρω τμήματα και ειδικές μονάδες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.» Κ.Υ.Α

Θα εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος και το έγγραφο του Αν. Υπουργού Υγείας για την επιστροφή χρημάτων σε όσους τέθηκαν σε Διαθεσιμότητα το 2013;

Στο Σ/Ν που ψηφίστηκε θετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους στην Υγεία

Π. Πολάκης: Πολιτική απόφαση η επιστροφή του «Ερρίκος Ντυνάν» στο ΕΣΥ

«Στο Μαξίμου αδελφές μου, στο Μαξίμου…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ