Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ για τις εκλογές για το Β Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων Γενικό Κρατικό Νίκαιας- Δυτ. Αττικής , Μεταξά, Τζάνειο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ :

Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ/ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΞΑ,ΤΖΑΝΕΙΟ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 , θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Β Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου  των Νοσοκομείων Γενικό Κρατικό Νίκαιας- Δυτ. Αττικής , Μεταξά, Τζάνειο.

Ένας θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους.  Η Παράταξή μας συμμετέχει με υποψηφίους που δεσμεύονται να διαφυλάξουν τη δημοκρατική και δίκαιη λειτουργία του θεσμού , την προστασία ,προαγωγή και υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων των νοσοκομείων , μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες , συντεχνιακές αντιλήψεις και κομματικές επιταγές. Το αποδείξαμε άλλωστε στην προηγούμενη διετή θητεία μας, όπου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, υπερασπιστήκαμε χωρίς διακρίσεις και αποτελεσματικά τα δικαιώματα και δίκαια αιτήματα όλων  των συναδέλφων μας με διαφάνεια , αντικειμενικότητα , ισονομία και αξιοκρατία , διαφυλάττοντας την αξιοπρέπεια , το κύρος και την ίση μεταχείριση όλων.

Υπηρετούμε διαχρονικά τον υγιή συνδικαλισμό της συμμετοχής, της υπεύθυνης παρέμβασης, χωρίς γραφικότητες ,φλύαρες και κομματικές σκοπιμότητες. Μέσα από ένα υγιές, δυνατό συνδικαλιστικό κίνημα θα παλέψουμε για ένα άλλο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά που θα έχει στο κέντρο τον άνθρωπο με δημοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη.

Στηρίξτε τους ικανούς έντιμους με εμπειρία συναδέλφους μας υποψηφίους για μια σωστή και δίκαιη λειτουργία του θεσμού χωρίς κομματικές εξυπηρετήσεις και παραγοντισμούς.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

 

ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ                  Γ.Ν ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΣΙΚΑΡΟΣ ΘΩΜΑΣ                                      ΜΕΤΑΞΑ

ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                            ΤΖΑΝΕΙΟ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                          ΤΖΑΝΕΙΟ

ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑ                                         Γ.Ν ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ                                               Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                               

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                          ΜΕΤΑΞΑ                

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.