Πέμπτη, 4 Ιούν 2020

Θριάσιο Νοσοκομείο: Το «Επιτελικό- Κομματικό Κράτος» της Ν.Δ είναι εδώ!! «Εκτοπίζεται» ο Διευθυντής επειδή δεν «προσκύνησε» και παραμένει ΣΥΡΙΖΑ!!

Μετά το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «αρεστών», των συγγενών, των κουμπάρων, του Πατέρα, των αποτυχημένων πολιτευτών της Ν.Δ, η Κυβέρνηση της Ν.Δ περνά πλέον στην επόμενη φάση ενίσχυσης του Κομματικού Κράτους. Αρχίζει τις «εκτοπίσεις» από Θέσεις Ευθύνης, όσων στελεχών τόλμησαν να παραμείνουν πιστοί στο ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις εκλογές !!!.

Με απόφασή του ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλός  στις 31/12/2019 (τέτοιο μένος, ούτε γιορτές δεν υπολογίζουν…) «εκτοπίζει» το Διοικητικό Διευθυντή του Θριασίου Νοσοκομείου στο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής. Μάλιστα είναι η 2η εκτόπιση, μια και υπήρξε απόφαση για εκτόπιση  στο Αττικό Νοσοκομείο, η οποία ανακαλέστηκε «εν μια νυκτί». Μάλιστα η μετακίνηση γίνεται χωρίς καν την Ειδική Αιτιολόγηση, που σαφώς προβλέπει το υπάρχουν Θεσμικό Πλαίσιο. Ενώ προκλητικά δεν λαμβάνεται υπόψιν, ότι ο «εκτοπισμένος»  είναι Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στο Θριάσιο, που ρητά προβλέπει ο Νόμος ότι ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ όσο είναι εκλεγμένος, για να μπορεί να ασκεί νόμιμα τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα!!.

Γιατί μετακινείται ο Διευθυντής; Μήπως είναι ανεπαρκής; Μήπως υπόπεσε σε τυχόν σοβαρά παραπτώματα; ΟΧΙ. Εκτοπίζεται, παρά το ότι ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν το επιτυχές έργο του (έχοντας ασκήσει με επιτυχία, τα καθήκοντα του Διευθυντή και στο ΨΝΑ και στη 2η ΥΠΕ)  επειδή παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!! Και για να δοθεί το Μήνυμα, όσοι δεν «προσκυνήσουν» τη Κυβέρνηση της Ν.Δ θα έχουν την ίδια τύχη!!. Ενώ είναι προφανές, ότι στη θέση του, θα τοποθετηθεί στέλεχος της Ν.Δ. Οι «μνηστήρες» ήδη περιμένουν στην αναμονή… Μάλιστα, μια «γνωστή και μη εξαιρετέα» διαλαλεί ήδη ότι και τους υπολοίπους πιστούς Συριζαίους στο Νοσοκομείο, τους περιμένει η Εξορία «προς παραδειγματισμό»!!.  Το «ίδιο έργο» είδαμε εξάλλου και στο Γ.Ν Νίκαιας (της 2ης ΥΠΕ και αυτό..) όπου με συνοπτικές διαδικασίες εκτοπίστηκαν μη «υπάκουα» Στελέχη, για να ανοίξει ο δρόμος για τους «αρεστούς» της Ν.Δ!!.

Απέναντι στο «τσαμπουκά» και στη παλινόρθωση του κομματικού  Κράτους, που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια των Κυβερνήσεων  της Ν.Δ,  με διώξεις και εκτοπισμούς, στελεχών και εργαζομένων, στη βάση των κατοχυρωμένων ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ πολιτικών απόψεων και Θέσεων,  είναι προφανές ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια..

Ήδη το θέμα έχει τεθεί στο Σωματείο του Θριασίου Νοσοκομείου και αναμένεται απόφαση και παρέμβαση, ενώ άμεσα η δίωξη του συναδέλφου, μέλους της Διοίκησης του Σωματείου,  θα τεθεί στη Πρωτοβάθμια Επιτροπή Προστασίας Συνδικαλιστικών Ελευθεριών και Δικαιωμάτων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθηνών.

Καλούμε τη ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ να καταγγείλουν τη «δίωξη- εκτοπισμό» του εργαζόμενου και να ζητήσουν την ΑΜΕΣΗ ανάκληση της απόφασης της 2ης ΥΠΕ.

Καλούμε δε το Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην ανάκληση της παράνομης απόφασης και τη παραμονή του συναδέλφου στη Θέση του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της Ν.Δ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Υ.Γ : Είναι το 4ο Στέλεχος Νοσοκομείου(!!), που εκτοπίζεται στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής. Είχαν προηγηθεί η Διευθύντρια και 2 Υποδιευθύντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Νίκαιας. Φαίνεται λοιπόν ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ έχει ανοίξει  μια σύγχρονη «Γυάρο» στην Υγεία, όπου θα εκτοπίζονται οι «αντίπαλοι» για συμμόρφωση και «δήλωση μετανοίας». Είναι θλιβερό, με τη κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, να ξαναζούμε τις «ένδοξες μέρες»  της ΕΡΕ…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..