Δευτέρα, 20 Ιαν 2020

Θριάσιο Νοσοκομείο: Το «Επιτελικό- Κομματικό Κράτος» της Ν.Δ είναι εδώ!! «Εκτοπίζεται» ο Διευθυντής επειδή δεν «προσκύνησε» και παραμένει ΣΥΡΙΖΑ!!

Μετά το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «αρεστών», των συγγενών, των κουμπάρων, του Πατέρα, των αποτυχημένων πολιτευτών της Ν.Δ, η Κυβέρνηση της Ν.Δ περνά πλέον στην επόμενη φάση ενίσχυσης του Κομματικού Κράτους. Αρχίζει τις «εκτοπίσεις» από Θέσεις Ευθύνης, όσων στελεχών τόλμησαν να παραμείνουν πιστοί στο ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις εκλογές !!!.

Με απόφασή του ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλός  στις 31/12/2019 (τέτοιο μένος, ούτε γιορτές δεν υπολογίζουν…) «εκτοπίζει» το Διοικητικό Διευθυντή του Θριασίου Νοσοκομείου στο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής. Μάλιστα είναι η 2η εκτόπιση, μια και υπήρξε απόφαση για εκτόπιση  στο Αττικό Νοσοκομείο, η οποία ανακαλέστηκε «εν μια νυκτί». Μάλιστα η μετακίνηση γίνεται χωρίς καν την Ειδική Αιτιολόγηση, που σαφώς προβλέπει το υπάρχουν Θεσμικό Πλαίσιο. Ενώ προκλητικά δεν λαμβάνεται υπόψιν, ότι ο «εκτοπισμένος»  είναι Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στο Θριάσιο, που ρητά προβλέπει ο Νόμος ότι ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ όσο είναι εκλεγμένος, για να μπορεί να ασκεί νόμιμα τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα!!.

Γιατί μετακινείται ο Διευθυντής; Μήπως είναι ανεπαρκής; Μήπως υπόπεσε σε τυχόν σοβαρά παραπτώματα; ΟΧΙ. Εκτοπίζεται, παρά το ότι ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν το επιτυχές έργο του (έχοντας ασκήσει με επιτυχία, τα καθήκοντα του Διευθυντή και στο ΨΝΑ και στη 2η ΥΠΕ)  επειδή παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!! Και για να δοθεί το Μήνυμα, όσοι δεν «προσκυνήσουν» τη Κυβέρνηση της Ν.Δ θα έχουν την ίδια τύχη!!. Ενώ είναι προφανές, ότι στη θέση του, θα τοποθετηθεί στέλεχος της Ν.Δ. Οι «μνηστήρες» ήδη περιμένουν στην αναμονή… Μάλιστα, μια «γνωστή και μη εξαιρετέα» διαλαλεί ήδη ότι και τους υπολοίπους πιστούς Συριζαίους στο Νοσοκομείο, τους περιμένει η Εξορία «προς παραδειγματισμό»!!.  Το «ίδιο έργο» είδαμε εξάλλου και στο Γ.Ν Νίκαιας (της 2ης ΥΠΕ και αυτό..) όπου με συνοπτικές διαδικασίες εκτοπίστηκαν μη «υπάκουα» Στελέχη, για να ανοίξει ο δρόμος για τους «αρεστούς» της Ν.Δ!!.

Απέναντι στο «τσαμπουκά» και στη παλινόρθωση του κομματικού  Κράτους, που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια των Κυβερνήσεων  της Ν.Δ,  με διώξεις και εκτοπισμούς, στελεχών και εργαζομένων, στη βάση των κατοχυρωμένων ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ πολιτικών απόψεων και Θέσεων,  είναι προφανές ότι δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια..

Ήδη το θέμα έχει τεθεί στο Σωματείο του Θριασίου Νοσοκομείου και αναμένεται απόφαση και παρέμβαση, ενώ άμεσα η δίωξη του συναδέλφου, μέλους της Διοίκησης του Σωματείου,  θα τεθεί στη Πρωτοβάθμια Επιτροπή Προστασίας Συνδικαλιστικών Ελευθεριών και Δικαιωμάτων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθηνών.

Καλούμε τη ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ να καταγγείλουν τη «δίωξη- εκτοπισμό» του εργαζόμενου και να ζητήσουν την ΑΜΕΣΗ ανάκληση της απόφασης της 2ης ΥΠΕ.

Καλούμε δε το Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην ανάκληση της παράνομης απόφασης και τη παραμονή του συναδέλφου στη Θέση του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της Ν.Δ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Υ.Γ : Είναι το 4ο Στέλεχος Νοσοκομείου(!!), που εκτοπίζεται στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής. Είχαν προηγηθεί η Διευθύντρια και 2 Υποδιευθύντριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Νίκαιας. Φαίνεται λοιπόν ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ έχει ανοίξει  μια σύγχρονη «Γυάρο» στην Υγεία, όπου θα εκτοπίζονται οι «αντίπαλοι» για συμμόρφωση και «δήλωση μετανοίας». Είναι θλιβερό, με τη κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, να ξαναζούμε τις «ένδοξες μέρες»  της ΕΡΕ…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ανακοίνωση Δράση Υγειονομικών Ασκληπιείου Βούλας

ΑΡΜΑ Ιπποκρατείου

Ανακοίνωση Κίνησης Συνεργασίας Ευαγγελισμού…Το «επιτελικό κράτος» έδειξε τα δόντια του και στο νοσοκομείο μας

Κατώτατος Μισθός: Από την αύξηση 8% το χρόνο, στο ΚΑΜΙΑ(!!!) αύξηση έως το 2022(!!). Η κοροϊδία της Κυβέρνησης της Ν.Δ στους εργαζόμενους, δεν έχει τέλος…

Κοινωνικό μέρισμα: Από τα «ψίχουλα» του ΣΥΡΙΖΑ, στα πανηγύρια της Ν.Δ, μόνο 500.000.000€ και 2.700.000 ωφελούμενοι πολίτες η διαφορά…

Ευχές από το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα

Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης: Ξεκινά, μέσα στο 2020 η πιλοτική συνεργασία τριών νοσοκομείων με τον ιδιωτικό τομέα. Δημόσιοι υπάλληλοι θα δουλεύουν για τους Ιδιώτες(!!). Επιτέλους. Ήρθε η κανονικότητα…

Κυβέρνηση Ν.Δ-Υπουργείο Υγείας: «Μαγαζιά» Ιδιωτών μέσα στα Δημόσια Νοσοκομεία. Επιτέλους. Ήρθε η κανονικότητα!!!

Προεδρείο ΠΑΣΚΕ(ΔΗΣΥΠ) – ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ. «Αρραβωνιάσματα» με κουμπάρους Κυριάκο και Φώφη. Η Μεγάλη Ενιαία Δεξιά Παράταξη είναι εδώ….

Η αναλγησία Κυβέρνησης Ν.Δ – Υπουργείο Υγείας δεν έχει όρια(!!). Χιλιάδες πρόσφυγες αποκλεισμένοι από τις Υπηρεσίας Υγείας