Τρίτη, 23 Οκτ 2018

Τα ψέματα και οι λαθροχειρίες της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δεν έχουν πλέον σταματημό. Νέο «θύμα» η ΑΛΗΘΕΙΑ για το Μισθολόγιο των νεοδιοριζόμενων Νοσηλευτών

Ο κατήφορος της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) κάθε μέρα που περνά, ξεπερνά κάθε φαντασία. Αφού ξεμπέρδεψε με τις «πληγές» του Ε.Σ.Υ και τη κατάρρευση της τεχνολογίας, των ασανσέρ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αποφάσισε να αναδείξει τους χαμηλούς μισθούς των εργαζομένων, και δει των Νοσηλευτών.Αντί να αναδείξει τα αιτήματα που διεκδικεί το Συνδικαλιστικό Κίνημα και που αφορούν  την ανάκτηση των απωλειών από τις Μνημονιακές Περικοπές, την επαναφορά του 13ου και 14ου Μισθού και την διεκδίκηση ουσιαστικών αυξήσεων , με λαθροχειρίες φτιάχνουν «μια πλαστή εικόνα» με στόχο να την εκμεταλλευτούν με προφανής μικροκομματικές σκοπιμότητες.Δεν είναι  δε η πρώτη φορά που η πλειοψηφία κάνει τα ίδια. Αρκεί να θυμίσουμε στους εργαζόμενους , ότι στις πρώτες περικοπές του Μισθολογίου 2010-12, που είχαμε περικοπές από 25 έως 40% !!!!, η ΠΑΣΚΕ  και η ΔΑΚΕ,  παρουσίαζαν Πίνακες με ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ( αφαιρώντας το Νοσοκομειακό, κ. α ) όπου φαινόταν ότι παίρναμε αυξήσεις!!!. Από τότε είχαν δείξει δείγματα γραφής….

Έφτιαξαν  λοιπόν μια ανακοίνωση- για να στηρίξουν το αφήγημα της μισθολογικής εξαθλίωσης – όπου τονίζουν  την «απόγνωση» των Νοσηλευτών.« Οι νεοδιοριζόμενοι Νοσηλευτές στα Νοσοκομεία λαμβάνουν μισθό όσα ο ανειδίκευτος εργάτης. Λαμβάνουν μισθό όσο λαμβάνουν οι Νοσηλευτές που εργάζονται στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας της Βουλγαρίας».Μάλιστα το υποστηρίζουν με τη παρακάτω ανάλυση:

«Νεοδιοριζόμενος Νοσηλευτής ΤΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (; ) λαμβάνει βασικό μισθό 1037 ευρώ και Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας 150 ευρώ. Σύνολο μικτών αποδοχών 1.187 ευρώ. Οι Καθαρές αποδοχές του είναι 624 ευρώ το μήνα. Οι κρατήσεις του είναι 563 ευρώ το μήνα. Οι μισές Αποδοχές!!! Δεν λαμβάνουμε επιδόματα άδειας και εορτών. Μόνο 12 μηνιάτικα.»

ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 1.187€

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 562,85€

ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (;) 624,15€

Τα παραπάνω στοιχεία, δυστυχώς για τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ  και εντάσσονται στη καθημερινή προσπάθεια της πλειοψηφίας για αντικυβερνητική κριτική. Και όχι μόνο είναι ψευδή αλλά είναι και αποτέλεσμα ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑΣ γεγονός που εκθέτει και απαξιώνει την ίδια την ΠΟΕΔΗΝ.  Αναλυτικά:

 Σας καταθέτουμε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ νεοεισερχόμενου Νοσηλευτή,  για να κατανοήσουμε τις αθλιότητες και τις λαθροχειρίες της πλειοψηφίας.

apodoxes 04102018Είναι προφανές ότι  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ . Είναι διαφορετικές οι κρατήσεις,  ( 562,85Ε αντί 427,37ε !!!) καθώς και το καθαρό ποσό που λαμβάνει ο νεοδιοριζόμενος Νοσηλευτής.  Ένα ποσό που ξεπερνά τα 140ε ( 759,63ε με 624,15ε )  που σκόπιμα η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ με ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ προσπαθεί να  ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!.Μάλιστα προκαλούν και τη κοινή λογική όταν υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή κάθε Νοσοκομείο εφαρμόζει διαφορετικές κρατήσεις !!!, λες και δεν υπάρχει Ενιαίο Μισθολόγιο και Ενιαίοι Κανόνες.  Τι άλλο Θεέ μου θα ακούσουμε από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ….Αλλά για άλλη μια φορά την πατήσανε…

 Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)  με τέτοιες ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ και ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ να ΕΞΑΠΑΤΑ και να εκθέτετε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ η ίδια και οι εργαζόμενοι, για 10΄λεπτά δημοσιότητας , για να εξυπηρετήσει τα σχέδια της Φώφης και του Κούλη…..

Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει τώρα η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ……

Εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα για να διεκδικήσουμε, τώρα που βγήκαμε και από τα Μνημόνια…-  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ -ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ-ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 13-14ου

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τοποθέτηση της Ζήση Δήμητρας – Μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Τέλος με τα «σενάρια» ξεπουλήματος των Νοσοκομείων. Περιμένουμε το επόμενο σοβαρό «θέμα» που θα αναδείξει το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ)

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Θριασίου για τους ανασφάλιστους

Γιατί το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ) το γύρισε στα λαϊκά: «Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο….»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Να εκδοθούν ΑΜΕΣΑ: η ΚΥΑ για την επέκταση των Ειδικών Αδειών και η απόφαση για τα Αναδρομικά του Επιδόματος Ευθύνης

Κείμενο του Γιώργου Ζαΐρη – H Ψυχική Υγεία & το ΨΝΑ μοιάζει με ατάκα από το σήριαλ με τον Πώποτα … εμπρός πίσω

Amber Alert: Εξαφανίστηκε το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ) Παρακαλείτε όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τη Φώφη και το Κυριακό….

« Άνθρακες ο θησαυρός» για το Πουαρό( Πρόεδρο) της ΠΟΕΔΗΝ και τους Βοηθούς του(ΜΕΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ)

ΜΕΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ: Δικηγόροι- Πολιτική Λύση σημειώσατε 1….

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ της ΝΟΥΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΕ Νοσηλεύτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»