Παρασκευή, 19 Απρ 2019

«Στο Μαξίμου αδελφές μου, στο Μαξίμου…»

Έχουμε βαρεθεί να μιλάμε για τα «ανδραγαθήματα» του Πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ και της παρέας του. Περά από τα καθημερινά 2-3 Δελτία Τύπου, που εκδίδει η Ομοσπονδία, πλέον έχουμε περάσει και σε καθημερινές κινητοποιήσεις. Όσο δε θα κοντεύουν και οι εκλογές, μπορεί να έχουμε και 2 κινητοποιήσεις την ημέρα. Κάθε τρεις και λίγο, μαζί με τους «κομάντο» του Δρομοκαιτείου και το παρεάκι των Αντιδημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν και τον συνδράμουν με ευλάβεια, οργανώνει μια καταδρομική παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας. Είτε έξω από τη Βουλή ψήνοντας σουβλάκια!!, είτε- κυρίως-  έξω από το Μαξίμου, κόβοντας τούρτες!!. Ευγενικοί και πρόθυμοι χορηγοί του ο ΣΚΑΙ, τα κανάλια και οι «αντικειμενικές»  εφημερίδες του κουμπάρου-χορηγού της Ν.Δ.

Έτσι και σήμερα 5/3, που υπάρχει η κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, 12:30 στο Υπουργείο Οικονομικών, ο Πρόεδρος και το παρεάκι του βαδίζουν μόνοι τους προς το Μαξίμου στις 11:00, επιδιώκοντας να δουν ΜΟΝΟ το Πρωθυπουργό. Σιγά τώρα ο Πρόεδρος, που είναι Ο ΜΟΝΟΣ, που χτυπάει αλύπητα τη Κυβέρνηση, όλα αυτά τα χρόνια, να πάει μαζί με τους γραφειοκράτες και τους «πουλημένους» -όπως λέει ο ίδιος- της ΑΔΕΔΥ για να του κλέψουν τη δόξα. Είναι προφανές ότι ένας τέτοιος Πρόεδρος, με πλούσια δράση στην αντιμετώπιση των σοβάδων, της χολέρας και των περιστεριών, αφού εξάντλησε τις συνομιλίες με  τους απλούς θνητούς Υπουργούς, πλέον μπορεί να συνομιλεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ της χώρας. Εξάλλου, η πρόσφατη επάνοδο του στις αγκαλιές του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης, φαίνεται ότι του έδωσε έναν άλλο αέρα επικοινωνίας, δυναμικότητας  και προσβασιμότητας…

Μετά τα Καρναβάλια, τα σουβλάκια και τις μάσκες, άλλη μια θλιβερή παράσταση από το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ, μπροστά στο Μαξίμου, να προσθέτει άλλη μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία της Ομοσπονδίας. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.