Δευτέρα, 25 Σεπ 2023

Στις 16 Ιούνη στέλνουμε ΜΗΝΥΜΑ στη Κυβέρνηση: Τα σχέδια τους για ΣΔΙΤ και Ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

ΟΛΟΙ στην Απεργιακή Συγκέντρωση στη Πλατεία Μαβίλης στις 08:30 και στη πορεία στο Υπουργείο Υγείας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Μόνιμες Προσλήψεις Προσωπικού. ΑΜΕΣΑ να προκηρυχθούν 4.000 Θέσεις το 2020. Να υπάρχει σχεδιασμός για 2500/έτος.

Να Προκηρυχθούν ΟΛΕΣ οι Θέσεις ΟΑΕΔ και Επικουρικών, με ξεχωριστές Προκηρύξεις, με Ειδική, επιπλέον,  Αυξημένη Μοριοδότηση.

Αύξηση της Κρατικής Χρηματοδότησης ΑΜΕΣΑ με 1 ΔΙΣ.

Ένταξη των Υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά ΕΔΩ και ΤΏΡΑ

Επέκταση και Διπλασιασμός του Ανθυγιεινού Επιδόματος. ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ.

Νέο Πλαίσιο Οργανισμών, που να καλύπτει τις Πραγματικές Ανάγκες και να δίνει αναπτυξιακή προοπτική των Δομών Υγείας.

Νομοθέτηση, ΑΜΕΣΑ, του Ενιαίου Νοσηλευτικού Κλάδου. Να μπει τέλος στα παιχνίδια Υπουργείου-ΕΝΕ.

Να υπάρξει ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ για τη λειτουργία των Ατομικών Συμβάσεων. Επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών και η κάλυψη τους με ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. Να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ο δρόμος για την επαναφορά των «καλών Εργολάβων» που προωθεί η Κυβέρνηση.

Ανάπτυξη και στελέχωση της ΑΘΜΙΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ όλων των ΤΟΜΥ.

Ενίσχυση με χρηματοδότηση και Μόνιμες Προσλήψεις των Δομών Πρόνοιας. Να διασφαλιστεί το έργο των Δομών. ΌΧΙ στα σχέδια περικοπής υπηρεσιών.

Ενίσχυση του Δημόσιου χαρακτήρα του ΕΚΑΒ, με Προσλήψεις και Χρηματοδότηση. Να σταματήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τα σχέδια Ιδιωτικοποιήσεων των Αεροδιακομιδών.

 

Στις 16 Ιούνη « οι ήρωες με τις Πράσινες και Άσπρες μπλούζες» δίνουμε μια ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στη Κυβέρνηση:

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απεργία χωρίς αιτήματα

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…