Τετάρτη, 14 Νοέ 2018

Σπανός σε Γιαννακό: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!»

Το «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΠΟΕΔΗΝ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννακό, στο πλαίσιο ενημερώσεων με θέμα την αξιολόγηση.

Ο κ. Γιαννακός ανέπτυξε τις θέσεις της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας για τις μορφές κινητοποιήσεων και για σειρά ζητημάτων, λαμβάνοντας ωστόσο ηχηρή απάντηση από τον εκπρόσωπο της «Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών», Αλέξανδρο Σπανό, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν νοείται σε αυτή τη μάχη που δίνουμε κύριε πρόεδρε να μην έχουμε στο πλευρό μας την κοινωνία. Αλίμονο εάν χαρακτηριστούμε «φυγόπονοι» και «φυγόδικοι». Βγείτε δημοσίως και εκφράστε το οτι οι υγειονομικοί θέλουν να αξιολογηθούν αλλά σε ένα άλλο, ορθόδοξο πλαίσιο και περιβάλλον. Θέλουν να κριθούν από προϊσταμένους που έχουν κριθεί, και όχι από αυτούς που προέκυψαν από ευθείες αναθέσεις προηγούμενων πολιτικών και διοικήσεων – αν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι καινούριο πάνω σε αξιοκρατικές βάσεις».

Επίσης ο κ. Σπανός έθεσε το ερώτημα προς την Ομοσπονδία ποια η θέση της και τα αντανακλαστικά της υπέρ των απεργών που αρνούνται να συμμετάσχουν στις κρίσεις ελλοχεύοντας ο κίνδυνος αποκλεισμού τους από αυτές, ενώ δηκτικά σχολίασε ακόμη τα … καραβάνια με τους «κρεμασμένους» υπουργούς.

Ο δε υπαινιγμός του Μ. Γιαννακού για τις περιπτώσεις σημερινών αλλαγών σε θέσεις προϊσταμένων, έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Αλ. Σπάνό: «Φαινόμενα μισαλλοδοξίας και ρεμβασισμού δεν παρατηρήθηκαν στο Σισμανόγλειο εδώ και τρία χρόνια, γεγονός που είναι απότοκο της πολιτικής της νέας διοίκησης και της συνδικαλιστικής περιφρούρησης από το σωματείο μας. Όποια προβλήματα υπήρξαν, αντιμετωπίστηκαν ανώδυνα χωρίς να ανοίξει μύτη, σε αντίθεση με τα όσα συνέβαιναν στον ίδιο χώρο όπου πριν μερικά χρόνια καρατομήθηκαν συνάδελφοι εν μία νυκτί μέσω ευθέων αναθέσεων. Όταν λοιπόν σήμερα διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, αυτά τα αντανακλαστικά δεν τα είδαμε και τότε… Προφανώς οι εκλεκτοί σας στο νοσοκομείο μας δεν σας ενημέρωναν για τα γεγονότα που ελάμβαναν χώρα, ίσως τα εκκόλαπταν, τα μεθόδευαν, τα υπεδείκνυαν, Κύριος οίδε… Γι’ αυτό λοιπόν σας λέω οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!».

Δείτε το βίντεο με τη δυναμική παρέμβαση του κ. Αλέξανδρου Σπανού:

πηγή

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΠΑΝΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης αμετανόητος: «Δεν χρειάζονται διορισμοί στο Δημόσιο, αλλά επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα»

Ποιοι και γιατί κάνουν «παιχνίδι» με την επέκταση των Συμβάσεων του Επικουρικού Προσωπικού;

Μήνυση κατά μελών του Δ.Σ του Σωματείου και της Παράταξης μας από τους «βολεμένους» και τα παράκεντρα εξουσίας στο ΠΓΝ Πατρών

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ… ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Κείμενο του Σωκράτη Σωτηρόπουλου – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Τοποθέτηση της Ζήση Δήμητρας – Μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Τέλος με τα «σενάρια» ξεπουλήματος των Νοσοκομείων. Περιμένουμε το επόμενο σοβαρό «θέμα» που θα αναδείξει το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ)

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Θριασίου για τους ανασφάλιστους