Τετάρτη, 3 Ιούν 2020

Σε «διατεταγμένη υπηρεσία» υποστήριξης του Κυβερνητικού έργου(;) η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ: Η Κυβέρνηση θα κάνει 2.000 ΝΕΕΣ Προσλήψεις στην Υγεία…

Άλλη μια εργολαβία, υπέρ της Κυβέρνησης, ανέλαβε να φέρει εις πέρας το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου,  η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . Μετά τον ίδιο τον κ. Πρωθυπουργό, που δήλωσε στις 16 Ιουλίου, επισκεπτόμενος το Υπουργείο Υγείας «  Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προσλήψεων ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, οι οποίες σχετίζονται με τις προκηρύξεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, και να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την άμεση πρόσληψη επιπλέον 2.000 νοσηλευτών» έρχεται η ίδια η ΠΟΕΔΗΝ να μιλήσει για 2.000( όχι Νοσηλευτών..) χωρίς να υπάρχει καμία ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Υπουργείο Υγείας, χωρίς έκδοση κατανομής Θέσεων, χωρίς έγκριση Π.Υ.Σ!!. Χαρακτηριστικά, στη πρόσφατη απόφαση του Γ.Σ στις 25/10, αναφέρει «Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 2.000 μόνιμων υπαλλήλων στα Νοσοκομεία. Με τις πολυδαίδαλες διαδικασίες του ΑΣΕΠ ακόμη και αυτές οι λιγοστές 2.000 προσλήψεις που φθάνουν μόνο για την αναπλήρωση όσων θα αποχωρήσουν εφέτος, δεν θα ολοκληρωθούν πριν περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος, εάν δεν υπάρξει συνεννόηση Υπουργείου Υγείας και ΑΣΕΠ για επιτάχυνση των διαδικασιών».

Και είναι δε τέτοια η αγωνία τους, να αναδείξουν «τις θετικές παρεμβάσεις-πρωτοβουλίες» της Κυβέρνησης της Ν.Δ, που μέχρι στιγμής ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, που αποκρύπτουν, ενώ ήταν μπροστά στη συνάντηση με τον κ. Κοντοζαμάνη την Τετάρτη 23/10, τα όσα  ΔΗΛΩΣΕ:

«Το επόμενο διάστημα, θα τρέξουμε(;) τις Προκηρύξεις, που έχουν ήδη εγκριθεί και έχουν ΠΥΣ, από τη προηγούμενη Κυβέρνηση( ΣΥΡΙΖΑ..) και αφορά τις 905 Θέσεις των Γιατρών και τις 1350- 1500 Θέσεις, λοιπού προσωπικού,  που ήδη έχουν γίνει κατανομές, ανά  ΥΠΕ και Νοσοκομεία.»

Μετά τη ξεκάθαρη δήλωση του κ. Κοντοζαμάνη, για τις προσλήψεις που θα γίνουν, αφορά όσες ήδη έχει δρομολογήσει η απερχόμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, νέα έγκριση ΠΥΣ ή ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  για προσλήψεις από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ  (π. χ τις 2000 Νοσηλευτικού, που ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, επιπλέον όσων έχουν ήδη εγκριθεί από το ΣΥΡΙΖΑ…) ποιόν εξυπηρετεί , εάν όχι την ίδια τη Κυβέρνηση , η αναφορά της πλειοψηφίας(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) για νέες 2000 προσλήψεις που όπως τις παρουσιάζει, έχουν ήδη δρομολογηθεί(;) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ για να ολοκληρωθούν(!!!)  και οι χρονοβόρες διαδικασίες του ΑΣΕΠ θα τις καθυστερήσουν πάνω από ένα χρόνο!!!. ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!

Εμείς κατανοούμε τη δύσκολη θέση  που έχει βρεθεί η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Από τη μια να είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξει  τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ  του κ. Μητσοτάκη και τις Ν.Δ, που δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί,  και να βάζει «πλάτη», μαζί με τα πρόθυμα ΜΜΕ,  για να μας πείσουν ότι θα γίνουν… Και από την άλλη να ζορίζεται, βλέποντας άλλη μια Προκήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ( όπως και οι Προηγούμενες 13!! από 2016-2019) για Μόνιμο Προσωπικό να  φέρνει άλλους 1500 Μόνιμους εργαζόμενους στο Σύστημα. Ελπίζουμε ότι αυτούς θα τους δει η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, γιατί τους  προηγούμενους 7.205 ΜΟΝΙΜΟΥΣ, που ήρθαν στο Σύστημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κικίλια 12/9/2019,  επί ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ….

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..