Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Β’ Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων Κοργιαλένειο-Μπενάκειο (Ερυθρός), Αγ. Σάββας, Ελπίς, Αγία Ελένη, Έλενα Βενιζέλου και Αλεξάνδρα

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Β’ Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων Κοργιαλένειο-Μπενάκειο (Ερυθρός), Αγ. Σάββας, Ελπίς, Αγία Ελένη, Έλενα Βενιζέλου και Αλεξάνδρα. Τα υπηρεσιακά συμβούλια που θα συγκροτηθούν θα έχουν θητεία 2 ετών και κεντρικό ρόλο στη λειτουργία των νοσοκομείων μας: θα κληθούν να διεκπεραιώσουν για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια την διαδικασία κρίσεων για θέσεις ευθύνης με βάση τον πρόσφατο Νόμο 4369/2016, θα συμμετέχουν στις διαδικασίες εθελοντικής κινητικότητας και θα αξιολογήσουν τις αιτήσεις για την αναγνώριση προϋπηρεσίας από τον ιδιωτικό τομέα.

Η εκλογή αντιπροσώπου στο σημαντικό αυτό όργανο σηματοδοτεί το είδος και την ποιότητα της συμμετοχή μας ως υπαλλήλων στη λήψη μιας σειράς κρίσιμων διοικητικών πράξεων που μας αφορούν. Προτείνουμε την εκλογή συναδέλφων που θα διαφυλάξουν την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και θα υπερασπιστούν την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη στους χώρους εργασίας χωρίς μικροπολιτικές επιδιώξεις. Οι εργαζόμενοι που συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο, υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε με συνέπεια τον Δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών Υγείας. Το δικαίωμα στην ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση σε Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας όλων των πολιτών της χώρας. Αντισταθήκαμε και αντιστεκόμαστε στο κλείσιμο Νοσοκομείων, τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες και τις ψευτοαξιολογήσεις. Θεωρούμε τους υπαλλήλους του Δημοσίου τομέα σημαντικό γρανάζι για την ανασυγκρότηση της χώρας και όχι περιττή δαπάνη προς περικοπή και για το λόγο αυτό, αντιδράσαμε και αντιδρούμε στην πελατειακή – αναξιοκρατική στελέχωση των υπηρεσιών, στην υποβάθμιση του ρόλου της Δημόσιας Διοίκησης, στην απαξίωση των Δημοσίων Υπαλλήλων και των Δημοσίων υπηρεσιών με σκοπό την εκποίηση των τελευταίων στον ιδιωτικό τομέα.

Η παράταξή μας σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές της 19ης Νοεμβρίου (ώρα 8.00 – 17.00 και έχοντας μαζί σας απαραίτητα ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων μας, και προτείνουμε να στηρίξετε τους έμπειρους και ικανούς συναδέλφους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο μας. Μοναδικό μας μέλημα η στήριξη όλων των εργαζομένων που, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, προσφέρουν το έργο τους στα νοσοκομεία μας. Πρόθεσή μας είναι όχι μόνο η σωστή, δίκαιη και διαφανής λειτουργία του θεσμού αλλά και η διασφάλιση της αξιοκρατίας, της νομιμότητας και της ταχύτητας στην λήψη των αποφάσεων. Η σωστή λειτουργία του θεσμού είναι προϋπόθεση για την καλή λειτουργία της δημόσιας διοίκησης -και στην περίπτωσή μας των δημόσιων νοσοκομείων- και της σημασίας και αναγνώρισης που αυτή θα έχει στην Ελληνική κοινωνία.

Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε – Ψ Η Φ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

 

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΑΓΙΑΝΝΙΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣΕΛΠΙΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣΕΡΥΘΡΟΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣΕΛΠΙΣ
ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣΕΡΥΘΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΙΓΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣΕΛΠΙΣ
ΣΙΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΕΡΥΘΡΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣΕΡΥΘΡΟΣ

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!