Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»


ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την κλήση για «παροχή εξηγήσεων» από τη ΓΑΔΑ – τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος – του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού και της προεδρεύουσας του Σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Παρασκευής Γεωργάκη για τη συγκέντρωση που έκανε η ΠΟΕΔΗΝ στις 2-4-18 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους μπορούν και προστατεύουν την αξιοπιστία, την σοβαρότητα, την αυτονομία και την ελεύθερη έκφραση των συνδικάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η δημοκρατία σήμερα απειλείται από τον φασισμό και την ακροδεξιά και καλούμε όλους τους υγειονομικούς σε κοινό μέτωπο αγώνα για τους θεσμούς και τις αξίες που διαχρονικά υπερασπιζόμαστε.

ΤΟ Δ.Σ.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…