Πέμπτη, 21 Φεβ 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»


ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την κλήση για «παροχή εξηγήσεων» από τη ΓΑΔΑ – τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος – του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού και της προεδρεύουσας του Σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Παρασκευής Γεωργάκη για τη συγκέντρωση που έκανε η ΠΟΕΔΗΝ στις 2-4-18 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους μπορούν και προστατεύουν την αξιοπιστία, την σοβαρότητα, την αυτονομία και την ελεύθερη έκφραση των συνδικάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η δημοκρατία σήμερα απειλείται από τον φασισμό και την ακροδεξιά και καλούμε όλους τους υγειονομικούς σε κοινό μέτωπο αγώνα για τους θεσμούς και τις αξίες που διαχρονικά υπερασπιζόμαστε.

ΤΟ Δ.Σ.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κ. Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Ν.Δ: « Το ένα προς πέντε(1/5) στις προσλήψεις θα ισχύει και για την Υγεία και για τη Παιδεία!!!»

Ο ευτελισμός της Θεσμικής λειτουργίας της ΠΟΕΔΗΝ, από τη πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δεν έχει τελειωμό. Άλλη μια απόφαση, μια προσφυγή στη Δικαιοσύνη, που δεν συζητήθηκε και δεν αποφασίστηκε πουθενά…..

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου : Τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, πράξη Δεύτερη…

Ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Γ.Ν. Κιλκίς

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Ούτε λέξη δεν ψέλλισε ο Πρόεδρος και η παρέα του μπροστά στον Αρχηγό τους…

Ενίσχυση 30 Νοσοκομείων Αθήνας- Πειραιά με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τη Περιφέρεια Αττικής αξίας 40,6 εκατομμυρίων

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ-Κυριακός Μητσοτάκης: Στην «ίδια γραμμή» αθλιότητας, κινδυνολογίας καιπαραπληροφόρησης για τη Δημόσια Υγεία

Γραφικός Πρόεδρος vs Κρατική Ασφάλεια

Συνέχιση της καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ…