Δευτέρα, 2 Αύγ 2021

Προσοχή!!. Silver Alert. Χάθηκε η πρόταση «καταγγέλλω τη Κυβέρνηση» από τις Ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ από τις 8 Ιουλίου. Τελευταία φορά, που εμφανίστηκε, ήταν κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος έχει πληροφορίες ή την έχει βρει, ας επικοινωνήσει με τη πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) της ΠΟΕΔΗΝ…

Θέλουμε να αγιάσουμε και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ δεν μας αφήνει. Πλέον δεν έχουν καμία αναστολή να στηρίζουν ΑΝΟΙΧΤΑ τη Κυβέρνηση της Ν.Δ και να μην τολμούν να καταγγείλουν τις πολιτικές που ασκεί στο Χώρο της Υγείας.

Από τις 8 Ιουλίου και μετά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Ανακοίνωση- Δελτίο Τύπου της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) που να περιλαμβάνει τη πρόταση «καταγγέλλουμε τη Κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Υγείας ή τις Κομματικές Διοικήσεις ΥΠΕ ή Νοσοκομείων».

Μέχρι και στη πρόσφατη Απόφαση του Διοικητή της 1ης ΥΠΕ, με την μετακίνηση 16 Νοσηλευτών από Νοσοκομεία και την εσωτερική μετακίνηση άλλων 10 Νοσηλευτών, για μια «επικοινωνιακή» αντιμετώπιση του Θέματος με τα κλειστά Κρεβάτια ΜΕΘ, στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε,  η πρόταση «καταγγέλλουμε τη Κυβέρνηση και τη Διοίκηση της 1ης ΥΠΕ που με 3μήνες μετακινήσεις, επικοινωνιακά θα προσπαθήσει να δείξει ότι θα ανοίξουν κλειστά Κρεβάτια ΜΕΘ για 3 μήνες!!»  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Και το «Αγωνιστικό» Δελτίο Τύπου της πλειοψηφίας καταλήγει: «Δεν θα λυθεί το πρόβλημα των κλειστών ΜΕΘ με τις τρίμηνες μετακινήσεις που ανακυκλώνει το πρόβλημα αλλά με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Όταν τελειώσει το τρίμηνο θα ξανακλείσουν οι ΜΕΘ;
Που είναι οι προσλήψεις προσωπικού που δεσμεύτηκαν; Ενόψει υγειονομικής κρίσης θα έπρεπε να έχουν ληφθεί ήδη μέτρα.
Εδώ που φτάσαμε η κυβέρνηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος θα πρέπει να προσλάβει 2.000 επικουρικό προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ»

Και δεν είναι μόνο το ότι δεν καταγγέλλει τη Κυβέρνηση στις Ανακοινώσεις ή τα Δελτία Τύπου. Είναι το ότι δε παίρνει ΚΑΜΙΑ πρωτοβουλία, για να συντονίσει τα Σωματεία, απέναντι σε τέτοιες Αποφάσεις, όπως της 1ης ΥΠΕ. Μια απόφαση που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις από ΟΛΑ τα Σωματεία και ήδη ετοιμάζονται για Αγωνιστικές Παρεμβάσεις και Δράσεις, ώστε να ανακληθεί η επικοινωνιακή απόφαση της Διοίκησης της 1ης ΥΠΕ.

Τέλος, ακόμη και με τις προτάσεις τους, δεν τολμούν να αναδείξουν, όπως όφειλαν,  τις ευθύνες της Κυβέρνησης. Λέει η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «Εδώ που φτάσαμε η κυβέρνηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος θα πρέπει να προσλάβει 2.000 επικουρικό προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ».

Καλά ποιόν κοροϊδεύουν; Δεν ξέρει η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ότι πλέον η Κυβέρνηση της Ν.Δ έχει ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ την πλατφόρμα για το Επικουρικό Προσωπικό που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και λειτούργησε το 2018, και τώρα, αρχές Φλεβάρη, ακόμη δεν υπάρχει πλατφόρμα, όπως υποσχόταν το Υπουργείο Υγείας,  για να προσληφθεί το Επικουρικό Προσωπικό!!.  Και  να ανοίξει , μέχρι να γίνουν οι αιτήσεις και βγουν τα αποτελέσματα, όπως διαφήμιζε ο κ. Κικίλιας, σε 5 μήνες θα έρθει προσωπικό, δηλαδή καλό Ιούλιο!!. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ λοιπόν οι 2000 που προτείνει η ΠΟΕΔΗΝ;

Εμείς θα πάρουμε πρωτοβουλία και θα ζητήσουμε από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ)  να πράξει, έστω και εάν δεν θέλει να στεναχωρήσει τη Κυβέρνηση, το αυτονόητο. Να οργανώσει Παράσταση Διαμαρτυρίας ΑΜΕΣΑ στη 1η ΥΠΕ ή στο Υπουργείο με αίτημα: Την ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ των ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ.

 Και να καταγγείλει τις παλινωδίες του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης της Ν.Δ που δεν έχουν προκηρύξει τις 1350 Θέσεις Μονίμου Προσωπικού, που ο κ. Κικίλιας εξαγγέλλει, κάθε μήνα,  από τον Αύγουστο του 2019!!. Ζητώντας  ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ  την έκδοση της Προκήρυξης για τις 1350 Θέσεις, που άφησε παρακαταθήκη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ και η εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου και να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στη τρομοκρατία της ΔΝΥ. Τα Σωματεία ούτε εκβιάζονται ούτε χειραγωγούνται(!!).

Νοσοκομείο Καστοριάς: Παράνομες τοποθετήσεις – μετακινήσεις Υπαλλήλων με «σημείωμα» από το Βουλευτή της Ν.Δ(!!). Το Επιτελικό Κράτος των «Κουμπάρων» δίνει ρέστα…

Γ. Ν ΛΕΡΟΥ: Ο γνωστός δεξιός ρατσιστής Εκπρόσωπος Εργαζομένων απαιτεί την Απόλυση Εργαζομένου ΑΜΕΑ(!!). Θα τον μαζέψει κανένας

Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος. Πρωτοφανές(!!). Ακύρωσαν τις Εκλογές στις 25/6, γιατί έτσι γούσταραν(!!). Ήρθε η ώρα να ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…

Αγώνας Διαρκείας για ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενάντια στις Κυβερνητικές Πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων-ΣΔΙΤ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!.

Αυτό το Νομοσχέδιο να μην κατατεθεί! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ(Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00)

2η ΥΠΕ – Διοικήτρια Γ.Ν Χίου: ΔιώκουνΣτελέχη γιατί «δεν σκύβουν το κεφάλι» για να ανοίξει ο δρόμος για τα ρουσφέτια του κ. Μηταράκη. Ούτε τσίπα πλέον…

Στον «Αέρα» το Ανθυγιεινό!!. Έχει λήξει 30/4, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Νομοθετική Ρύθμιση για τη συνέχιση του!! Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Σσσς…..

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!. Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός και η Κοροϊδία της Κυβέρνησης στους Υγειονομικούς. Βάπτισαν «Βοήθημα» 1000€ την Αποζημίωση Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ!!.