Δευτέρα, 16 Σεπ 2019

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για άλλη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ κοροϊδεύουν τους Πολίτες και τους Εργαζόμενους στην Υγεία. Έδωσαν πρόσφατα το πρόγραμμα της Ν.Δ, που αφορά και την Υγεία. Αντιγράφω το κομμάτι για τις προσλήψεις.

«Ενισχύουμε τα νοσοκομεία, με 1500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως, καθιερώνοντας την απόκτηση ειδικότητας αμέσως μετά το πτυχίο και προχωρούμε στην πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και στην κάλυψη σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων.»

1ο ΨΕΜΑ της Ν.Δ: Στο Δημόσιο αποχώρησαν το 2018  9.200 εργαζόμενοι. Με το 1/5, την ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ της Ν.Δ, μπορούν να γίνουν 1800 Προσλήψεις. Έχουν υποσχεθεί 1500 για Αστυφύλακες. Τι μένει; 300 για ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ( Στρατός, Παιδεία, Υγεία, Υπουργεία). ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ το 2019. Και η προκήρυξη 2Κ/19 με τις 1116 θέσεις τι θα γίνει;

2Ο ΨΕΜΑ  της Ν.Δ: «θα διερευνήσουμε για την Υγεία να γίνει 1/1». Και δηλώνουν «πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και στην κάλυψη σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων.» ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ > 26.000 και κάθε χρόνο 1300 συνταξιοδοτήσεις . Με το σχεδιασμό της Ν.Δ για να καλυφθούν τα κενά και οι ετήσιες αποχωρήσεις, την επόμενη τετραετία πρέπει να κάνει 32.000 Προσλήψεις στην Υγεία, 8.000 κάθε χρόνο!!! Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ σε όλο της το Μεγαλείο!!!( Για να μην ξεχνάμε… Επί θητείας κ. Μητσοτάκη, στη Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου  η Υγεία έχασε 16.000 Θέσεις!!!)

 1η ΑΛΗΘΕΙΑ: Καμία αναφορά για προσλήψεις Γιατρών!! Εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης έχει δηλώσει «ότι λείπουν οι Νοσηλευτές και περισσεύουν οι Γιατροί!!» ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 2.500 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ; ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ; ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ!!!

2η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΟΙΑ Η ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ: Δήλωση κ. Μπακογιάννη: « Όλοι οι συμβασιούχοι, θα απολυθούν μόλις λήξη η σύμβασή τους!!!» ΤΕΛΟΣ για 8.000 εργαζόμενους!!

3η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΟΙΑ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ: Δήλωση κ. Οικονόμου, Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ: « Όλοι φάνε χ!! Τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ στη φύλαξη και στη καθαριότητα,  όλοι θα απολυθούν!!. Και θα επιστρέψουν οι Εργολάβοι, γιατί είμαστε υπέρ της παραχώρησης υπηρεσιών του Δημοσίου στην Ιδιωτική Πρωτοβουλία!!!»

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ ήρθε η «κανονικότητα» . Θα κάνουμε να πληρωθούμε κάτι μήνες, όπως παλιά…

Νέο Δελτίου Τύπου Υπουργείου Υγείας- πλειοψηφίας ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Ανακάλυψαν ελλείμματα στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων!!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Κυβέρνηση «Αριστείας» Ν.Δ: Πτυχίο Πανεπιστημίου= Δεκαετής προϋπηρεσία + φίλος του Κυριάκου+ «φίλος» των Αμερικάνων= Διοικητής στην ΕΥΠ….

Μόρια Λέσβου: «Ντροπή για τη κοινωνία» ήταν-πράγματι- επί ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, επί Ν.Δ, απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

Χαμένη υπόθεση οι «κυρ-Παντελήδες» του Πέτρου Κατσάκου

Οι Μετανάστες δεν είναι «σκουπίδια» και «σκόνη». ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια – Πρόσφυγες ο… θησαυρός

Υπουργείο Υγείας: «Ζεσταίνει τις μηχανές» για Ιδιωτικοποιήσεις και ΣΔΙΤ…

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) σε νέα καθήκοντα. Ανέλαβε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας..

Υπουργείο Υγείας: Εγκύκλιος για τη πρόσβαση στην Υγεία μέσα από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!!