Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: «4.000 παιδιά Νοσηλευτών και άλλων Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας αποκλείστηκαν από τους Παιδικούς Σταθμούς!!!». Δεν γίνεται, κάτι πίνει -και καλό από ότι φαίνεται – και δεν δίνει και σε μας….

Το Αντικυβερνητικό παραλήρημα του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει σταματημό. Αφού ανέδειξε τις καταστροφικές πολιτικές που ασκούνται στο χώρο της Υγείας, αφού με την επιστημονική επάρκεια που τον διακρίνει ανέδειξε χολέρες, φίδια, κουνούπια και σμήνη περιστεριών που έχουν κατακυριεύσει τα Νοσοκομεία και αφού έπραξε και το Εθνικό του καθήκον μαζί με τους Μακεδονομάχους και τα ακραία στοιχεία στη ΔΕΘ, ανακάλυψε ένα νέο πεδίο δόξης λαμπρό να την «πέσει» στη Κυβέρνηση. Τα παιδιά των εργαζομένων στην Υγεία-Πρόνοια  που θα μείνουν εκτός Παιδικών Σταθμών!!!.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Πρόεδρος «4.000 παιδιά Νοσηλευτών(;) και άλλων Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας αποκλείστηκαν από του Παιδικούς Σταθμούς. Σε απόγνωση 2.000 οικογένειες Νοσηλευτών(;)  των Νοσοκομείων εκ των οποίων 1.000 ζευγάρια θα παραδίδουν ο ένας γονέας στον άλλον τα παιδιά στο δρόμο!!» (σημ. τα άλλα 1000 ζευγάρια μάλλον θα τα παραδίδουν τα παιδιά τους σε σταθμούς Μετρό, Λεωφορείων ή στα γραφεία Νοσηλευτικής για να τα προσέχουν…).

Τα παραπάνω στοιχεία είναι συγκλονιστικά ,είναι αληθινά και αξιόπιστα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος πήρε τηλέφωνο ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία ( περίπου 65.000..) και επιβεβαίωσε τα ακριβή στοιχεία που ανακοίνωσε. Με αυταπάρνηση, τηλέφωνο-τηλέφωνο,  σπίτι-σπίτι μάζεψε τα στοιχεία. Μάλιστα όταν μιλάει για 4.000 είναι τόσα τα παιδιά που μένουν απέξω. Ούτε 4300, ούτε 3200. Με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει (όπως κάνει με όλες τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ..) αναδεικνύει ένα ακόμα θέμα. Ότι δηλαδή από τα 17.000 παιδιά που υπολογίζεται (;) να μην καλυφθούν, τα 4.000 ( ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!) είναι παιδιά εργαζόμενων στην Υγεία και τη Πρόνοια. Η αξιοπιστία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σε όλο της το μεγαλείο…

Μάλιστα, με την παρέμβασή του αυτή, βάζει και τα γυαλιά στις άλλες Ομοσπονδίες, που σιωπούν για τους δικούς τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους που μένουν απέξω. Ευτυχώς που ο Πρόεδρος  πήρε χαμπάρι τι παίζει και αποκάλυψε τις άθλιες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης.  Που ενώ τα χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, ΟΛΑ τα παιδιά των Υγειονομικών ήταν σε Παιδικούς Σταθμούς, τώρα που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει τα παιδιά μας εκτός Παιδικών. Μπράβο Πρόεδρε που το ανέδειξες, άξιος!!!!.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του Προέδρου στο να αποκαλύψει τα σατανικά σχέδια που απεργάζεται η Κυβέρνηση να μείνουν τα παιδιά των Υγειονομικών εκτός Παιδικών Σταθμών. Πρόεδρε μην σταματάς, ο Κούλης και η Φώφη είναι κοντά…..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.