Τετάρτη, 14 Νοέ 2018

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: «4.000 παιδιά Νοσηλευτών και άλλων Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας αποκλείστηκαν από τους Παιδικούς Σταθμούς!!!». Δεν γίνεται, κάτι πίνει -και καλό από ότι φαίνεται – και δεν δίνει και σε μας….

Το Αντικυβερνητικό παραλήρημα του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει σταματημό. Αφού ανέδειξε τις καταστροφικές πολιτικές που ασκούνται στο χώρο της Υγείας, αφού με την επιστημονική επάρκεια που τον διακρίνει ανέδειξε χολέρες, φίδια, κουνούπια και σμήνη περιστεριών που έχουν κατακυριεύσει τα Νοσοκομεία και αφού έπραξε και το Εθνικό του καθήκον μαζί με τους Μακεδονομάχους και τα ακραία στοιχεία στη ΔΕΘ, ανακάλυψε ένα νέο πεδίο δόξης λαμπρό να την «πέσει» στη Κυβέρνηση. Τα παιδιά των εργαζομένων στην Υγεία-Πρόνοια  που θα μείνουν εκτός Παιδικών Σταθμών!!!.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Πρόεδρος «4.000 παιδιά Νοσηλευτών(;) και άλλων Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας αποκλείστηκαν από του Παιδικούς Σταθμούς. Σε απόγνωση 2.000 οικογένειες Νοσηλευτών(;)  των Νοσοκομείων εκ των οποίων 1.000 ζευγάρια θα παραδίδουν ο ένας γονέας στον άλλον τα παιδιά στο δρόμο!!» (σημ. τα άλλα 1000 ζευγάρια μάλλον θα τα παραδίδουν τα παιδιά τους σε σταθμούς Μετρό, Λεωφορείων ή στα γραφεία Νοσηλευτικής για να τα προσέχουν…).

Τα παραπάνω στοιχεία είναι συγκλονιστικά ,είναι αληθινά και αξιόπιστα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος πήρε τηλέφωνο ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία ( περίπου 65.000..) και επιβεβαίωσε τα ακριβή στοιχεία που ανακοίνωσε. Με αυταπάρνηση, τηλέφωνο-τηλέφωνο,  σπίτι-σπίτι μάζεψε τα στοιχεία. Μάλιστα όταν μιλάει για 4.000 είναι τόσα τα παιδιά που μένουν απέξω. Ούτε 4300, ούτε 3200. Με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει (όπως κάνει με όλες τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ..) αναδεικνύει ένα ακόμα θέμα. Ότι δηλαδή από τα 17.000 παιδιά που υπολογίζεται (;) να μην καλυφθούν, τα 4.000 ( ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!) είναι παιδιά εργαζόμενων στην Υγεία και τη Πρόνοια. Η αξιοπιστία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σε όλο της το μεγαλείο…

Μάλιστα, με την παρέμβασή του αυτή, βάζει και τα γυαλιά στις άλλες Ομοσπονδίες, που σιωπούν για τους δικούς τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους που μένουν απέξω. Ευτυχώς που ο Πρόεδρος  πήρε χαμπάρι τι παίζει και αποκάλυψε τις άθλιες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης.  Που ενώ τα χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, ΟΛΑ τα παιδιά των Υγειονομικών ήταν σε Παιδικούς Σταθμούς, τώρα που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει τα παιδιά μας εκτός Παιδικών. Μπράβο Πρόεδρε που το ανέδειξες, άξιος!!!!.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του Προέδρου στο να αποκαλύψει τα σατανικά σχέδια που απεργάζεται η Κυβέρνηση να μείνουν τα παιδιά των Υγειονομικών εκτός Παιδικών Σταθμών. Πρόεδρε μην σταματάς, ο Κούλης και η Φώφη είναι κοντά…..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΠΑΝΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης αμετανόητος: «Δεν χρειάζονται διορισμοί στο Δημόσιο, αλλά επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα»

Ποιοι και γιατί κάνουν «παιχνίδι» με την επέκταση των Συμβάσεων του Επικουρικού Προσωπικού;

Μήνυση κατά μελών του Δ.Σ του Σωματείου και της Παράταξης μας από τους «βολεμένους» και τα παράκεντρα εξουσίας στο ΠΓΝ Πατρών

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ… ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Κείμενο του Σωκράτη Σωτηρόπουλου – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Τοποθέτηση της Ζήση Δήμητρας – Μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας

Τέλος με τα «σενάρια» ξεπουλήματος των Νοσοκομείων. Περιμένουμε το επόμενο σοβαρό «θέμα» που θα αναδείξει το παρεάκι της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ)

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Θριασίου για τους ανασφάλιστους