Πέμπτη, 20 Σεπ 2018

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: «4.000 παιδιά Νοσηλευτών και άλλων Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας αποκλείστηκαν από τους Παιδικούς Σταθμούς!!!». Δεν γίνεται, κάτι πίνει -και καλό από ότι φαίνεται – και δεν δίνει και σε μας….

Το Αντικυβερνητικό παραλήρημα του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει σταματημό. Αφού ανέδειξε τις καταστροφικές πολιτικές που ασκούνται στο χώρο της Υγείας, αφού με την επιστημονική επάρκεια που τον διακρίνει ανέδειξε χολέρες, φίδια, κουνούπια και σμήνη περιστεριών που έχουν κατακυριεύσει τα Νοσοκομεία και αφού έπραξε και το Εθνικό του καθήκον μαζί με τους Μακεδονομάχους και τα ακραία στοιχεία στη ΔΕΘ, ανακάλυψε ένα νέο πεδίο δόξης λαμπρό να την «πέσει» στη Κυβέρνηση. Τα παιδιά των εργαζομένων στην Υγεία-Πρόνοια  που θα μείνουν εκτός Παιδικών Σταθμών!!!.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Πρόεδρος «4.000 παιδιά Νοσηλευτών(;) και άλλων Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας αποκλείστηκαν από του Παιδικούς Σταθμούς. Σε απόγνωση 2.000 οικογένειες Νοσηλευτών(;)  των Νοσοκομείων εκ των οποίων 1.000 ζευγάρια θα παραδίδουν ο ένας γονέας στον άλλον τα παιδιά στο δρόμο!!» (σημ. τα άλλα 1000 ζευγάρια μάλλον θα τα παραδίδουν τα παιδιά τους σε σταθμούς Μετρό, Λεωφορείων ή στα γραφεία Νοσηλευτικής για να τα προσέχουν…).

Τα παραπάνω στοιχεία είναι συγκλονιστικά ,είναι αληθινά και αξιόπιστα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος πήρε τηλέφωνο ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία ( περίπου 65.000..) και επιβεβαίωσε τα ακριβή στοιχεία που ανακοίνωσε. Με αυταπάρνηση, τηλέφωνο-τηλέφωνο,  σπίτι-σπίτι μάζεψε τα στοιχεία. Μάλιστα όταν μιλάει για 4.000 είναι τόσα τα παιδιά που μένουν απέξω. Ούτε 4300, ούτε 3200. Με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει (όπως κάνει με όλες τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ..) αναδεικνύει ένα ακόμα θέμα. Ότι δηλαδή από τα 17.000 παιδιά που υπολογίζεται (;) να μην καλυφθούν, τα 4.000 ( ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!) είναι παιδιά εργαζόμενων στην Υγεία και τη Πρόνοια. Η αξιοπιστία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ σε όλο της το μεγαλείο…

Μάλιστα, με την παρέμβασή του αυτή, βάζει και τα γυαλιά στις άλλες Ομοσπονδίες, που σιωπούν για τους δικούς τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους που μένουν απέξω. Ευτυχώς που ο Πρόεδρος  πήρε χαμπάρι τι παίζει και αποκάλυψε τις άθλιες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης.  Που ενώ τα χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ, ΟΛΑ τα παιδιά των Υγειονομικών ήταν σε Παιδικούς Σταθμούς, τώρα που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει τα παιδιά μας εκτός Παιδικών. Μπράβο Πρόεδρε που το ανέδειξες, άξιος!!!!.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του Προέδρου στο να αποκαλύψει τα σατανικά σχέδια που απεργάζεται η Κυβέρνηση να μείνουν τα παιδιά των Υγειονομικών εκτός Παιδικών Σταθμών. Πρόεδρε μην σταματάς, ο Κούλης και η Φώφη είναι κοντά…..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ της ΝΟΥΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΕ Νοσηλεύτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Ότι θα ισχύσει για τους γιατρούς για τα Αναδρομικά να ισχύσει και για τα Αναδρομικά των Προϊσταμένων Νοσηλευτών. ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ!!!

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 για τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Νοσοκομείων Αττικό-Θριάσιο – Ασκληπιείο –Ψ.Ν.Α ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Δ: «η ΝΔ θα απολύσει όλους τους συμβασιούχους του Δημοσίου…». Θα πάρει θέση για τις δηλώσεις ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ;

Πρόεδρος και πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ: Πήγε για μαλλί -για να υπηρετήσει το Κούλη και τη Φώφη- και βγήκε κουρεμένος….

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «4η και τελευταία φορά που ο κος Τσίπρας εγκαινιάζει την Έκθεση της Θεσσαλονίκης». Ο Εργολαβικός Υπάλληλος του Μητσοτάκη δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα…..

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

«Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό, για κάθε μετανάστη και ανασφάλιστο». ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Η Υγεία στο μετα – μνημονιακό περιβάλλον του Τζιάλλα Δημήτρη – Νοσηλευτή

Δελτίο Τύπου για τις ελλείψεις Διασωστών – Πληρωμάτων του ΕΚΑΒ σε νησιά