Κυριακή, 17 Νοέ 2019

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Παρά το ότι πλέον Κυβέρνηση είναι η Ν.Δ , ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ασχολείται όπως πάντα με το ΣΥΡΙΖΑ. Αφού πλέον δεν μπορεί να ασχοληθεί με το Πολάκη, το γύρισε και ασχολείται πλέον με Διοικητές. Τι ανακάλυψε τώρα και τα ανακοινώνει με κραυγές και ντόρο; Ότι οι Διοικητές των ΥΠΕ διορίζουν ρουσφέτια χωρίς ΑΣΕΠ και με παράβαση της μοριοδότησης!!. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ; Ο «αξιόπιστος» Πρόεδρος και το παρεάκι στη ΠΟΕΔΗΝ… Μάλιστα για να δώσει κύρος σε όσα υποστηρίζει, αραδιάζει και κάποιες «παράνομες»  αποφάσεις..

Και τι διαπιστώνει όποιος διαβάσει προσεκτικά τις αποφάσεις; Ότι ΟΛΕΣ, αφορούν Επικουρικό Προσωπικό με Πίνακες με κριτήρια ΑΣΕΠ από το Δεκέμβρη του 2018!!, και  έχουν ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο στις 6/7-6-2019 και είχαν ανασταλεί προσωρινά λόγω των Εκλογών!!. Μάλιστα πολλά Νοσοκομεία είχαν ζητήσει αναπληρώσεις Επικουρικών, λόγω παραιτήσεων, και είχαν ήδη δρομολογηθεί από αρχές Ιουνίου, πριν τη Προκήρυξη των Εκλογών!! Μάλιστα σε Νοσοκομεία ( π. χ Θριάσιο) από την Δευτέρα 8/7, ήρθε ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ( από αναπλήρωση της 7Κ/2016).

ΑΡΑ από πού προκύπτουν ρουσφέτια ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ με την οποία έχουν ήδη διοριστεί πάνω από 2000 Επικουρικοί; Και εάν υπάρχουν παραιτήσεις, τι προτείνει ο Πρόεδρος; Να μην καλύπτονται; ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ; Μόνο στο μυαλό, από ότι φαίνεται, του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ υπάρχουν ρουσφέτια και στην έκδηλη αγωνία του ( ελλείψει πλέον και του κ. Πολάκη..) για τα καθημερινά του 10΄ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια..

Πάντως, συνιστούμε στο Πρόεδρο, από το να ασχολείται με τα απόνερα της απερχόμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, να ασχοληθεί, ΕΑΝ ΤΟΛΜΑ, με τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Τον καλούμε να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗγια τη σπουδή του κ. Βρούτση ( που προκαλεί ερωτηματικά..) να ανακαλέσει  την πρόσφατη εγκύκλιο με την οποία απλοποιούνταν οι διαδικασίες απόδοσης ΑΜΚΑ, μεταξύ άλλων, σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.Πολιτικός στόχος της εγκυκλίου ήταν η ευκολότερη πρόσβαση των ανθρώπων αυτών σε βασικά αγαθά και δικαιώματα (Υγεία, Παιδεία, Εργασία) και άρα η δυνατότητα ομαλότερης ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.Μία ακόμα κίνηση που αναδεικνύει την αντίληψη της νέας κυβέρνησης για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών

Κ. Πρόεδρε, ενημερωτικά: ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, της Ν.Δ, με ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ήδη έχει αρχίσει να το εφαρμόζει.  Για τις πολιτικές της Ν.Δ θα ψελλίσεις  κάτι; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: 2.400.000€, για ανανέωση εξοπλισμού 2 Νοσοκομείων, παραμένουν «παγωμένα» στα συρτάρια τους…

Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν Γιατρούς στο Θριάσιο, συλλαμβάνουν με χειροπέδες Νοσηλευτή στη Κέρκυρα!!. Επιτέλους. Ήρθε η Κανονικότητα!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο «Λαγός» ΠΙΣ προχωρά την εργολαβία που του έχει αναθέσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Υγείας. Διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για τα ΣΔΙΤ!!!

Τα Δελτία Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, που «ξεχνούν» να καταγγείλουν τις ευθύνες της Κυβέρνησης της Ν.Δ…

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Εργασίας: Οριστικό Τέλος(;) στη παράταση των συμβάσεων του Επικουρικού Προσωπικού στις Δομές της Πρόνοιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο Νίκαιας: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.. Επιτέλους, ήρθε η κανονικότητα!!!.

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των Θέσεων Γιατρών των ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!

ΜΑΤ στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Γλυφάδας!