Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Πράκτωρ «ΘΟΥ-ΒΟΥ» επιχείρηση Σοβάδες…

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και η καθημερινότητα στο χώρο της Υγείας έχει αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον. Με απανωτά Δελτία Τύπου, καθημερινό στασίδι σε κανάλια και ραδιόφωνα, με λόγο «δομημένο» και «επιχειρήματα» κατακεραυνώνει την ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης στην Υγεία.

Ανακαλύπτει ετοιμόρροπα κτήρια, σοβάδες που θέλουν να αυτοκτονήσουν, παράθυρα που μετακομίζουν, φίδια επισκέπτες στο ΕΣΥ, περιστέρια που περνάνε για καφέ και τόσα άλλα «σοβαρά ζητήματα» που βιώνει το έρμο το ΕΣΥ.

Είναι δε τόσο πολλά τα «προβλήματα», που ο Πρόεδρος δουλεύει και υπερωρίες για να τα φέρει πέρας. Πλέον, όπως δηλώνουν δημοσιεύματα, τριγυρνάει απογεύματα και νύχτες σε διάφορα Νοσοκομεία τραβώντας φωτογραφίες, μαζεύοντας υλικό για να εξυπηρετήσει τους «χορηγούς» του, γνωστά κανάλια που φημίζονται για την «αντικειμενικότητα» τους. Είναι δε τόσο καλά οργανωμένες οι παρεμβάσεις του, που υπάρχει και ειδική ομάδα «συνεργατών» που τον υποστηρίζουν στη «συλλογή στοιχείων» και καλύπτουν σα ντεκόρ λουλουδιών τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις…. 

Σύμφωνα δε με πληροφορίες έχει προμηθευτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της δουλείας, από τη «Φίνος Φίλμ» και το studio ΑΤΑ…

Ελπίζουμε ότι μόλις ο Πρόεδρος ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Κούλη και τη Φώφη, για τη παραγωγή του έργου «συκοφάντηση, απαξίωση,εξαθλίωση, καταστροφολογία» του ΕΣΥ και των εργαζομένων του, να ανακαλύψει και τα πραγματικά προβλήματα του χώρου Υγείας, διαχρονικά ή και πρόσφατα, και να διεκδικήσει την επίλυση τους. Μέχρι τότε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ  θα βλέπουμε Πράκτορα «ΘΟΥ-ΒΟΥ» σε καθημερινές επαναλήψεις από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ….

Υ.Γ: Στην κινητοποίηση στη Πάτρα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ!!!!, ένα αφισσάκι,  με αιτήματα των εργαζομένων. Μόνο φωτογραφίες του Τσίπρα, του Πολάκη, Λερναία Ύδρα!!! και τόσες άλλες αθλιότητες… Μέχρι και φωτογραφία τον Αντρέα Παπανδρέου επιστράτευσε ο Πρόεδρος για να εξυπηρετήσει το αφήγημα του Κούλη και της Φώφης!!!. Τέτοιος ξεπεσμός για την Ομοσπονδία και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός…..

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.