Πέμπτη, 21 Φεβ 2019

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Πράκτωρ «ΘΟΥ-ΒΟΥ» επιχείρηση Σοβάδες…

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και η καθημερινότητα στο χώρο της Υγείας έχει αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον. Με απανωτά Δελτία Τύπου, καθημερινό στασίδι σε κανάλια και ραδιόφωνα, με λόγο «δομημένο» και «επιχειρήματα» κατακεραυνώνει την ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης στην Υγεία.

Ανακαλύπτει ετοιμόρροπα κτήρια, σοβάδες που θέλουν να αυτοκτονήσουν, παράθυρα που μετακομίζουν, φίδια επισκέπτες στο ΕΣΥ, περιστέρια που περνάνε για καφέ και τόσα άλλα «σοβαρά ζητήματα» που βιώνει το έρμο το ΕΣΥ.

Είναι δε τόσο πολλά τα «προβλήματα», που ο Πρόεδρος δουλεύει και υπερωρίες για να τα φέρει πέρας. Πλέον, όπως δηλώνουν δημοσιεύματα, τριγυρνάει απογεύματα και νύχτες σε διάφορα Νοσοκομεία τραβώντας φωτογραφίες, μαζεύοντας υλικό για να εξυπηρετήσει τους «χορηγούς» του, γνωστά κανάλια που φημίζονται για την «αντικειμενικότητα» τους. Είναι δε τόσο καλά οργανωμένες οι παρεμβάσεις του, που υπάρχει και ειδική ομάδα «συνεργατών» που τον υποστηρίζουν στη «συλλογή στοιχείων» και καλύπτουν σα ντεκόρ λουλουδιών τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις…. 

Σύμφωνα δε με πληροφορίες έχει προμηθευτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της δουλείας, από τη «Φίνος Φίλμ» και το studio ΑΤΑ…

Ελπίζουμε ότι μόλις ο Πρόεδρος ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Κούλη και τη Φώφη, για τη παραγωγή του έργου «συκοφάντηση, απαξίωση,εξαθλίωση, καταστροφολογία» του ΕΣΥ και των εργαζομένων του, να ανακαλύψει και τα πραγματικά προβλήματα του χώρου Υγείας, διαχρονικά ή και πρόσφατα, και να διεκδικήσει την επίλυση τους. Μέχρι τότε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ  θα βλέπουμε Πράκτορα «ΘΟΥ-ΒΟΥ» σε καθημερινές επαναλήψεις από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ….

Υ.Γ: Στην κινητοποίηση στη Πάτρα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ!!!!, ένα αφισσάκι,  με αιτήματα των εργαζομένων. Μόνο φωτογραφίες του Τσίπρα, του Πολάκη, Λερναία Ύδρα!!! και τόσες άλλες αθλιότητες… Μέχρι και φωτογραφία τον Αντρέα Παπανδρέου επιστράτευσε ο Πρόεδρος για να εξυπηρετήσει το αφήγημα του Κούλη και της Φώφης!!!. Τέτοιος ξεπεσμός για την Ομοσπονδία και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός…..

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κ. Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Ν.Δ: « Το ένα προς πέντε(1/5) στις προσλήψεις θα ισχύει και για την Υγεία και για τη Παιδεία!!!»

Ο ευτελισμός της Θεσμικής λειτουργίας της ΠΟΕΔΗΝ, από τη πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δεν έχει τελειωμό. Άλλη μια απόφαση, μια προσφυγή στη Δικαιοσύνη, που δεν συζητήθηκε και δεν αποφασίστηκε πουθενά…..

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Θριασίου Νοσοκομείου : Τα ψέματα της παρέας του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, πράξη Δεύτερη…

Ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Γ.Ν. Κιλκίς

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Ούτε λέξη δεν ψέλλισε ο Πρόεδρος και η παρέα του μπροστά στον Αρχηγό τους…

Ενίσχυση 30 Νοσοκομείων Αθήνας- Πειραιά με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από τη Περιφέρεια Αττικής αξίας 40,6 εκατομμυρίων

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ-Κυριακός Μητσοτάκης: Στην «ίδια γραμμή» αθλιότητας, κινδυνολογίας καιπαραπληροφόρησης για τη Δημόσια Υγεία

Γραφικός Πρόεδρος vs Κρατική Ασφάλεια

Συνέχιση της καταβολής του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας