Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Πράκτωρ «ΘΟΥ-ΒΟΥ» επιχείρηση Σοβάδες…

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και η καθημερινότητα στο χώρο της Υγείας έχει αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον. Με απανωτά Δελτία Τύπου, καθημερινό στασίδι σε κανάλια και ραδιόφωνα, με λόγο «δομημένο» και «επιχειρήματα» κατακεραυνώνει την ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης στην Υγεία.

Ανακαλύπτει ετοιμόρροπα κτήρια, σοβάδες που θέλουν να αυτοκτονήσουν, παράθυρα που μετακομίζουν, φίδια επισκέπτες στο ΕΣΥ, περιστέρια που περνάνε για καφέ και τόσα άλλα «σοβαρά ζητήματα» που βιώνει το έρμο το ΕΣΥ.

Είναι δε τόσο πολλά τα «προβλήματα», που ο Πρόεδρος δουλεύει και υπερωρίες για να τα φέρει πέρας. Πλέον, όπως δηλώνουν δημοσιεύματα, τριγυρνάει απογεύματα και νύχτες σε διάφορα Νοσοκομεία τραβώντας φωτογραφίες, μαζεύοντας υλικό για να εξυπηρετήσει τους «χορηγούς» του, γνωστά κανάλια που φημίζονται για την «αντικειμενικότητα» τους. Είναι δε τόσο καλά οργανωμένες οι παρεμβάσεις του, που υπάρχει και ειδική ομάδα «συνεργατών» που τον υποστηρίζουν στη «συλλογή στοιχείων» και καλύπτουν σα ντεκόρ λουλουδιών τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις…. 

Σύμφωνα δε με πληροφορίες έχει προμηθευτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της δουλείας, από τη «Φίνος Φίλμ» και το studio ΑΤΑ…

Ελπίζουμε ότι μόλις ο Πρόεδρος ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Κούλη και τη Φώφη, για τη παραγωγή του έργου «συκοφάντηση, απαξίωση,εξαθλίωση, καταστροφολογία» του ΕΣΥ και των εργαζομένων του, να ανακαλύψει και τα πραγματικά προβλήματα του χώρου Υγείας, διαχρονικά ή και πρόσφατα, και να διεκδικήσει την επίλυση τους. Μέχρι τότε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ  θα βλέπουμε Πράκτορα «ΘΟΥ-ΒΟΥ» σε καθημερινές επαναλήψεις από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ….

Υ.Γ: Στην κινητοποίηση στη Πάτρα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ!!!!, ένα αφισσάκι,  με αιτήματα των εργαζομένων. Μόνο φωτογραφίες του Τσίπρα, του Πολάκη, Λερναία Ύδρα!!! και τόσες άλλες αθλιότητες… Μέχρι και φωτογραφία τον Αντρέα Παπανδρέου επιστράτευσε ο Πρόεδρος για να εξυπηρετήσει το αφήγημα του Κούλη και της Φώφης!!!. Τέτοιος ξεπεσμός για την Ομοσπονδία και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός…..

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…