Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: « Ο Πολάκης φίδι στο κόρφο της Δημοκρατίας!!!!» Έξαλλος ο Άδωνις και η Χρυσή Αυγή που τους πήρε τη δουλειά….

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, πιστός στις δεσμεύσεις που έχει δώσει στη Ν.Δ και το ΚΙΝ.ΑΛ, και δυστυχώς πρόσφατα (;)  και στη Χρυσή Αυγή,  έστησε ένα ακόμα ρεσιτάλ αθλιότητας και αντικυβερνητικής προπαγάνδας και απαξίωσης της Πολιτικής, μπροστά στα πρόθυμα ΜΜΕ.

Αντί να αναφερθεί στα προβλήματα και στα αιτήματα των εργαζομένων, επέλεξε με ψεύδη, συκοφαντίες να απαξιώσει τις πολιτικές που ασκούνται, και με παραληρηματικό λόγο να κάνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιθέσεις  για να ικανοποιήσει το γινάτι του….

Με κότες!!! και «αγοραίες εκφράσεις» επιτέθηκε –για άλλη μια φορά- κατά της Πολιτικής Ηγεσίας και του Πρωθυπουργού, με θεσμικές ακρότητες και πολιτικές ακροβασίες, ταυτιζόμενος ΑΠΟΛΥΤΑ με την ατζέντα και τη φρασεολογία των ακροδεξιών της Ν.Δ, των «συνοδοιπόρων» τους ΚΙΝ.ΑΛ και της Χρυσής Αυγής!!, απέναντι στο Πολιτικό Προσωπικό.

Μετά την «προτροπή» του στην Αστυνομία να « αφήσει τους Εργαζόμενους και να πιάσει τους Ρουβίκωνες!!», σήμερα δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ο Πολάκης εκτός από «λυσσασμένο σκυλί!!» είναι και «φίδι στο κόρφο της Δημοκρατίας!!!!»  κάνοντας τον Άδωνι και τη Χρυσή Αυγή            « υπερήφανους» που επιτέλους  λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, από το Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!! Επιτέλους δεν είναι μόνοι τους οι Ακροδεξιοί, και οι «νοσταλγοί» της Κυβέρνησης Σαμαρά, έχουν και τον Πρόεδρο μαζί τους….

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ομοσπονδία και τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Ε.Σ.Υ , ο κατήφορος και ο πάτος που έχει πιάσει πλέον ο Πρόεδρος με τις ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ  δηλώσεις και παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ και με τις αθλιότητες που σχεδιάζει . Για 2΄λεπτά δημοσιότητας πλέον έχει επιλέξει να ικανοποιεί με τις δηλώσεις του, την Ακροδεξιά  της Ν.Δ, τους «νοσταλγούς» της Κυβέρνησης Σαμαρά του ΚΙΝ.ΑΛ και –δυστυχώς θλιβερό- να «υποστηρίζει» τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Πολιτικό Σύστημα.

Άραγε δεν καταλαβαίνουν ότι όσοι στηρίζουν – και με την σιωπή τους..- το παραλήρημα και το κατήφορο του Προέδρου, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ την αξιοπιστία, την επιβίωση και το θεσμικό ρόλο της Ομοσπονδίας;  ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ η υιοθέτηση Ακροδεξιάς ατζέντας και ρητορικής  από την Ομοσπονδία;

Υ.Γ: Η παρουσία που είχαν οι κότες στη κινητοποίηση, είχαν και αυτοβιογραφικό προφίλ για το Πρόεδρο. Δηλώνει τη στάση που κρατά ο Πρόεδρος όταν συναντάει τη Πολιτική Ηγεσία στο Υπουργείο. Κόκορας στα ΜΜΕ και στους εργαζόμενους, κότα λυράτη μπροστά στους Υπουργούς…..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.