Πέμπτη, 21 Μάρ 2019

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «4η και τελευταία φορά που ο κος Τσίπρας εγκαινιάζει την Έκθεση της Θεσσαλονίκης». Ο Εργολαβικός Υπάλληλος του Μητσοτάκη δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα…..

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο Συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ σε Ομοσπονδίες και ΑΔΕΔΥ για την «αγιοποίηση» του Μητσοτάκη και των πολιτικών του. Αφού δεν μπόρεσαν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, να προκύψει η «Κυβερνητική παρένθεση» έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο «Άγιος Μητσοτάκης-Ν.Δ». Με δηλώσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με τοποθετήσεις και ανακοινώσεις σε Θεσμικά Όργανα και με αρθρογραφία στα «γνωστά» ΜΜΕ, καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα:

«Δεν τρέχει και τίποτα να έρθει ο Μητσοτάκης, οι πολιτικές είναι ίδιες ή χειρότερες τώρα με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, άσε που όταν έρθει θα καταργήσει Μνημονιακούς Νόμους!!! Και από την άλλη θα υπάρξουν προϋποθέσεις για να υπάρξει Κίνημα!!!.»

Πρωτοπόρος και κύριος εκφραστής αυτής της γραμμής είναι ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Η αρθρογραφία του, τα Καρναβάλια και οι εκατοντάδες δηλώσεις στα ΜΜΕ, στοχεύουν στην απαξίωση και την ακύρωση των ασκούμενων πολιτικών από τη Κυβέρνηση για την Υγεία. Σε 2000 σελίδες υπάρχει μόνο καταστροφολογία και ΜΗΔΕΝ!! έργο. Ούτε μια παράγραφο!!! για κάτι θετικό που έχει γίνει τα 3 χρόνια αυτά. Και από την άλλη «ευεργετική σιωπή» για τα πεπραγμένα Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Αρκεί κάποιος να δει πως έχουν αντιμετωπίσει τα σκάνδαλα και όσους εμπλέκονται και θα καταλάβει. Σιωπώντας…..

Ειδικά όταν έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους , όταν ο Μητσοτάκης μιλάει  ΣΗΜΕΡΑ για «γιατρούς που περισσεύουν» για « το 8ώρο που είναι εμμονή» για «μικρό και ευέλικτο Δημόσιο» για τις «απολύσεις όσων μονιμοποιούνται» για την αναγκαιότητα «του Πυλώνα της Ιδιωτικής Ασφάλισης», που ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και τόσα άλλα….

Και θέλουν να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε  στο πετσί μας επί Μητσοτάκη και Κυβερνήσεων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ , με τις απολύσεις εκπαιδευτικών και Ιατρών, με τις διαθεσιμότητες, με τα κλεισίματα Νοσοκομείων και Οργανισμών με τις Περικοπές Μισθών και τις μηδενικές προσλήψεις, που ρουφιάνευε στη Μέρκελ το κόψιμο των πενιχρών αυξήσεων που δόθηκαν, με την τιμωρητική Αξιολόγηση, τα κλεισίματα Νοσοκομείων, τις χιλιάδες καταργήσεις Οργανικών Θέσεων και τόσα άλλα….

Το σχέδιο «Άγιος Μητσοτάκης-Ν.Δ» εφαρμόζει με ευλάβεια, προσήλωση και αποφασιστικότητα η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, προσδοκώντας  να  «εξαργυρώσουν» τη αφοσίωσή τους και την ουσιαστική βοήθειά τους στην επάνοδο της Ν.Δ στη Κυβέρνηση, ταυτιζόμενοι με της επιλογές του ΠΑΣΟΚ και του ρόλου που έχει επιλέξει, σαν «ουρά» της Ν.Δ.

Απέναντι σε αυτό το σχέδιο ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ….

Υ.Γ: Πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει ΟΛΑ από το Πρόεδρο. Έχει άποψη και γνώσεις από τις Λοιμώξεις μέχρι τους Δερμοτόμους. Από κτίρια και χολέρες μέχρι σμήνη περιστεριών. Αλλά με τη τελευταία ανακοίνωση μας κούφανε… Πλέον μαντεύει και το ΜΕΛΛΟΝ, ξέρει τι θα συμβεί μετά από ένα χρόνο!!!. Άλαλα τα χείλη των ασεβών….

Εμείς δεν θέλουμε να πάει τόσο μακριά. Κανένα νούμερο για το Τζόκερ της Κυριακής εάν έχει θα του είμαστε υπόχρεοι……

 

 

 

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!( και με τη βούλα του ΣΤΕ..)

Νέα Διεθνή επιτυχία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Με παρέμβαση του ο «Δρομέας» του κ. Βαρώτσου θα μείνει στην Αθήνα…

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης Νοσοκομείου Χίου

Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή της υπ΄αριθ. πρωτ. Γ2α/65797/27-11-2018 «Επέκταση της ειδικής άδειας μετ΄αποδοχών του άρθρου 105 του ν. 2071/1992 σε περαιτέρω τμήματα και ειδικές μονάδες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.» Κ.Υ.Α

Θα εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος και το έγγραφο του Αν. Υπουργού Υγείας για την επιστροφή χρημάτων σε όσους τέθηκαν σε Διαθεσιμότητα το 2013;

Στο Σ/Ν που ψηφίστηκε θετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους στην Υγεία

Π. Πολάκης: Πολιτική απόφαση η επιστροφή του «Ερρίκος Ντυνάν» στο ΕΣΥ

«Στο Μαξίμου αδελφές μου, στο Μαξίμου…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ