Δευτέρα, 20 Μάι 2019

Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Όταν τα fake news και οι αθλιότητες που διακινούν, ξεπερνούν κάθε όριο…..

Είναι προφανές ότι πλέον στη ΠΟΕΔΗΝ έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας, σοβαρότητας  και αλήθειας. Καθημερινά, εκδίδονται Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις, όπου η λέξη αλήθεια αναζητείται και η Αντικυβερνητική προπαγάνδα συναγωνίζεται επάξια την αρθρογραφία του    « Πρώτου Θέματος» και των γνωστών «αντικειμενικών» ΜΜΕ. Μάλιστα, πολλά από τα άρθρα πλέον υποστηρίζονται και από «φωτογραφικό υλικό» που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες πρωτοβουλίες της  γνωστής Μονταζιέρας της Πειραιώς.

Εάν τα γεγονότα παρέμεναν στα επίπεδα της κατάθεσης στο Δρομέα ή της αναζήτησης της πόρτας του Υπουργείου, ή σε μια «πειραγμένη» φωτογραφία, μικρό το κακό. Αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Για 2΄λεπτά στην οθόνη, για λίγες σειρές σε ένα άρθρο στις κίτρινες φυλλάδες…  Δυστυχώς όμως, το τελευταίο διάστημα, οι «γραφικοί»(;) της ΠΟΕΔΗΝ κινούνται σε ατραπούς  που όχι μόνο ξεπερνούν από τη μια τα όρια της αξιοπρεπούς  προσέγγισης γεγονότων, αλλά από την άλλη, παραβιάζουν,  χωρίς ίχνος ντροπής, θεμελιώδεις αρχές προσωπικών δεδομένων.

Αρκεί να δει κάποιος την Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, για το χρονίζον πρόβλημα των παιδιών που παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή. Θαυμάστε τοποθέτηση: «Τα 40 παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στο ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ εμφανίζουν επιθετικότητα, λειτουργούν ως συμμορίες(!!!). Είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που νοσηλεύονται, για τους συνοδούς και το Προσωπικό.»  Προσυπογράφουμε από την ανακοίνωση του ΜΕΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Δυστυχώς η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ με αυτές τις απαράδεκτες αναφορές δυσφημίζει ένα χώρο που στο κέντρο της προσοχής του έχει την φροντίδα και προστασία του παιδιού και του ανθρώπου και ξεχνά ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι έξω από την κουλτούρα των εργαζομένων στην υγεία ».

Εκεί όμως που ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ , ξεπέρασαν  κάθε όριο αξιοπρέπειας και  σοβαρότητας είναι η επιλογή τους  να εκμεταλλευτούν  με το πιο χυδαίο τρόπο, ένα ατυχές ιατρικό γεγονός. Με ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία!!, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ!!, καταπατώντας κάθε έννοια ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ( λες και ξέρουν τη σημαίνει..) ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ,   δημοσιοποίησαν ένα τραγικό ιατρικό συμβάν, σαν «αποτέλεσμα» δίωξης(:),  για να υπηρετήσουν, για άλλη μια φορά, άθλιες πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες!!!. ΝΤΡΟΠΗ….

Οι τελευταίες παρεμβάσεις του Προέδρου και της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ, ξεπέρασαν τις τελευταίες κόκκινες γραμμές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. Ας αναλογιστούν, ΟΛΟΙ τους , έστω και την ύστατη ώρα, να αλλάξουν μονοπάτι, πριν είναι αργά. Δεν αξίζει , για 2΄λεπτά στα κανάλια και στο «Πρώτο Θέμα», να αναζητάς απεγνωσμένα  τον εαυτό σου στο καθρέπτη……

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συγκέντρωση κ. Μητσοτάκη στα Χανιά: «Μία (δύο..) φωτογραφίες 1000 λέξεις….»

Θα του δώσουμε την ευκαιρία να μας κάνει πειραματόζωα; του Πέτρου Κατσάκου

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ τη Πέμπτη 16/5/2019………..ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Μπουλντόζες στα δημόσια νοσοκομεία οραματίζονται Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ!!!

Σιωπή της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στην ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ: Και με τη βούλα επίσημο παράρτημα των Ομίλων Μαρινάκη- Αλαφούζου στον αγώνα για να φύγει η «Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ!!!»

Μητσοτάκης – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ν.Δ για την Υγεία: «Θα δώσω τη Διοίκηση των Νοσοκομείων σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!. Δημόσιοι Υπάλληλοι θα δουλεύουν σε Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα μέσα στα Νοσοκομεία!!!!»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Μετά από 18 χρόνια(!!) οι Εργολάβοι φεύγουν από το Νοσοκομείο. Ατομικές Συμβάσεις στη Φύλαξη, ΑΜΕΣΑ στη Σίτιση, Προκήρυξη για τη Καθαριότητα»

Διοικητές Νοσοκομείων(!!!) και Υπηρεσιακοί παράγοντες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!!! να εφαρμόσουν το Νόμο, την Υπουργική Απόφαση και την Εγκύκλιο για την επέκταση των Ειδικών Αδειών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ – ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ