Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Όταν τα fake news και οι αθλιότητες που διακινούν, ξεπερνούν κάθε όριο…..

Είναι προφανές ότι πλέον στη ΠΟΕΔΗΝ έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας, σοβαρότητας  και αλήθειας. Καθημερινά, εκδίδονται Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις, όπου η λέξη αλήθεια αναζητείται και η Αντικυβερνητική προπαγάνδα συναγωνίζεται επάξια την αρθρογραφία του    « Πρώτου Θέματος» και των γνωστών «αντικειμενικών» ΜΜΕ. Μάλιστα, πολλά από τα άρθρα πλέον υποστηρίζονται και από «φωτογραφικό υλικό» που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες πρωτοβουλίες της  γνωστής Μονταζιέρας της Πειραιώς.

Εάν τα γεγονότα παρέμεναν στα επίπεδα της κατάθεσης στο Δρομέα ή της αναζήτησης της πόρτας του Υπουργείου, ή σε μια «πειραγμένη» φωτογραφία, μικρό το κακό. Αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Για 2΄λεπτά στην οθόνη, για λίγες σειρές σε ένα άρθρο στις κίτρινες φυλλάδες…  Δυστυχώς όμως, το τελευταίο διάστημα, οι «γραφικοί»(;) της ΠΟΕΔΗΝ κινούνται σε ατραπούς  που όχι μόνο ξεπερνούν από τη μια τα όρια της αξιοπρεπούς  προσέγγισης γεγονότων, αλλά από την άλλη, παραβιάζουν,  χωρίς ίχνος ντροπής, θεμελιώδεις αρχές προσωπικών δεδομένων.

Αρκεί να δει κάποιος την Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, για το χρονίζον πρόβλημα των παιδιών που παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή. Θαυμάστε τοποθέτηση: «Τα 40 παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στο ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ εμφανίζουν επιθετικότητα, λειτουργούν ως συμμορίες(!!!). Είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που νοσηλεύονται, για τους συνοδούς και το Προσωπικό.»  Προσυπογράφουμε από την ανακοίνωση του ΜΕΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Δυστυχώς η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ με αυτές τις απαράδεκτες αναφορές δυσφημίζει ένα χώρο που στο κέντρο της προσοχής του έχει την φροντίδα και προστασία του παιδιού και του ανθρώπου και ξεχνά ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι έξω από την κουλτούρα των εργαζομένων στην υγεία ».

Εκεί όμως που ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ , ξεπέρασαν  κάθε όριο αξιοπρέπειας και  σοβαρότητας είναι η επιλογή τους  να εκμεταλλευτούν  με το πιο χυδαίο τρόπο, ένα ατυχές ιατρικό γεγονός. Με ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία!!, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ!!, καταπατώντας κάθε έννοια ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ( λες και ξέρουν τη σημαίνει..) ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ,   δημοσιοποίησαν ένα τραγικό ιατρικό συμβάν, σαν «αποτέλεσμα» δίωξης(:),  για να υπηρετήσουν, για άλλη μια φορά, άθλιες πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες!!!. ΝΤΡΟΠΗ….

Οι τελευταίες παρεμβάσεις του Προέδρου και της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ, ξεπέρασαν τις τελευταίες κόκκινες γραμμές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. Ας αναλογιστούν, ΟΛΟΙ τους , έστω και την ύστατη ώρα, να αλλάξουν μονοπάτι, πριν είναι αργά. Δεν αξίζει , για 2΄λεπτά στα κανάλια και στο «Πρώτο Θέμα», να αναζητάς απεγνωσμένα  τον εαυτό σου στο καθρέπτη……

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…