Δευτέρα, 16 Σεπ 2019

Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Όταν τα fake news και οι αθλιότητες που διακινούν, ξεπερνούν κάθε όριο…..

Είναι προφανές ότι πλέον στη ΠΟΕΔΗΝ έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας, σοβαρότητας  και αλήθειας. Καθημερινά, εκδίδονται Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις, όπου η λέξη αλήθεια αναζητείται και η Αντικυβερνητική προπαγάνδα συναγωνίζεται επάξια την αρθρογραφία του    « Πρώτου Θέματος» και των γνωστών «αντικειμενικών» ΜΜΕ. Μάλιστα, πολλά από τα άρθρα πλέον υποστηρίζονται και από «φωτογραφικό υλικό» που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες πρωτοβουλίες της  γνωστής Μονταζιέρας της Πειραιώς.

Εάν τα γεγονότα παρέμεναν στα επίπεδα της κατάθεσης στο Δρομέα ή της αναζήτησης της πόρτας του Υπουργείου, ή σε μια «πειραγμένη» φωτογραφία, μικρό το κακό. Αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Για 2΄λεπτά στην οθόνη, για λίγες σειρές σε ένα άρθρο στις κίτρινες φυλλάδες…  Δυστυχώς όμως, το τελευταίο διάστημα, οι «γραφικοί»(;) της ΠΟΕΔΗΝ κινούνται σε ατραπούς  που όχι μόνο ξεπερνούν από τη μια τα όρια της αξιοπρεπούς  προσέγγισης γεγονότων, αλλά από την άλλη, παραβιάζουν,  χωρίς ίχνος ντροπής, θεμελιώδεις αρχές προσωπικών δεδομένων.

Αρκεί να δει κάποιος την Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, για το χρονίζον πρόβλημα των παιδιών που παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή. Θαυμάστε τοποθέτηση: «Τα 40 παιδιά που φιλοξενούνται σήμερα στο ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ εμφανίζουν επιθετικότητα, λειτουργούν ως συμμορίες(!!!). Είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που νοσηλεύονται, για τους συνοδούς και το Προσωπικό.»  Προσυπογράφουμε από την ανακοίνωση του ΜΕΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Δυστυχώς η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ με αυτές τις απαράδεκτες αναφορές δυσφημίζει ένα χώρο που στο κέντρο της προσοχής του έχει την φροντίδα και προστασία του παιδιού και του ανθρώπου και ξεχνά ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι έξω από την κουλτούρα των εργαζομένων στην υγεία ».

Εκεί όμως που ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ , ξεπέρασαν  κάθε όριο αξιοπρέπειας και  σοβαρότητας είναι η επιλογή τους  να εκμεταλλευτούν  με το πιο χυδαίο τρόπο, ένα ατυχές ιατρικό γεγονός. Με ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία!!, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ!!, καταπατώντας κάθε έννοια ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ( λες και ξέρουν τη σημαίνει..) ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ,   δημοσιοποίησαν ένα τραγικό ιατρικό συμβάν, σαν «αποτέλεσμα» δίωξης(:),  για να υπηρετήσουν, για άλλη μια φορά, άθλιες πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες!!!. ΝΤΡΟΠΗ….

Οι τελευταίες παρεμβάσεις του Προέδρου και της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ, ξεπέρασαν τις τελευταίες κόκκινες γραμμές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. Ας αναλογιστούν, ΟΛΟΙ τους , έστω και την ύστατη ώρα, να αλλάξουν μονοπάτι, πριν είναι αργά. Δεν αξίζει , για 2΄λεπτά στα κανάλια και στο «Πρώτο Θέμα», να αναζητάς απεγνωσμένα  τον εαυτό σου στο καθρέπτη……

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ ήρθε η «κανονικότητα» . Θα κάνουμε να πληρωθούμε κάτι μήνες, όπως παλιά…

Νέο Δελτίου Τύπου Υπουργείου Υγείας- πλειοψηφίας ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Ανακάλυψαν ελλείμματα στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων!!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Κυβέρνηση «Αριστείας» Ν.Δ: Πτυχίο Πανεπιστημίου= Δεκαετής προϋπηρεσία + φίλος του Κυριάκου+ «φίλος» των Αμερικάνων= Διοικητής στην ΕΥΠ….

Μόρια Λέσβου: «Ντροπή για τη κοινωνία» ήταν-πράγματι- επί ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, επί Ν.Δ, απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

Χαμένη υπόθεση οι «κυρ-Παντελήδες» του Πέτρου Κατσάκου

Οι Μετανάστες δεν είναι «σκουπίδια» και «σκόνη». ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια – Πρόσφυγες ο… θησαυρός

Υπουργείο Υγείας: «Ζεσταίνει τις μηχανές» για Ιδιωτικοποιήσεις και ΣΔΙΤ…

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) σε νέα καθήκοντα. Ανέλαβε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας..

Υπουργείο Υγείας: Εγκύκλιος για τη πρόσβαση στην Υγεία μέσα από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!!