Δευτέρα, 25 Σεπ 2023

ΠΟΕΔΗΝ: Ομοσπονδία Ι.Χ, στήριξης(100%) και εξυπηρέτησης(χωρίς αιδώ..) των Πολιτικών και των Συμφερόντων της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ..

Κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ 11/4 στο Υπουργείο Εργασίας (βρέθηκε η πόρτα..) για τα ΒΑΕ. Αναλυτικά τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις, της Ομοσπονδίας, για την ένταξη των εργαζομένων στην Υγεία, στο καθεστώς των  Βαρέων και Ανθυγιεινών, ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΟ. Αναλυτικά:

POEDHN IX

 

Για άλλη μια φορά, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) υπονομεύει, συκοφαντεί και εκφυλλίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, όπως την ένταξη στα ΒΑΕ, με ρυθμίσεις προς όφελος των εργαζομένων, επιλέγοντας, για άλλη μια φορά αθλιότητες και καρναβάλια…Πιστοί «συνοδοιπόροι» και εκφραστές  από τη μία της απαξίωσης και συκοφάντησης των πολιτικών που ασκούνται σήμερα από τη Κυβέρνηση στην Υγεία, και από την άλλη, με θρησκευτική ευλάβεια, την υλοποίηση του project «αγιοποίηση» των πολιτικών Σαμαρά- Βενιζέλου και «φουλ» οι μηχανές για να έρθει ο Κυριάκος και οι Φώφη. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη……

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απεργία χωρίς αιτήματα

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…