Σάββατο, 31 Οκτ 2020

ΠΟΕΔΗΝ: Και με τη βούλα επίσημο παράρτημα των Ομίλων Μαρινάκη- Αλαφούζου στον αγώνα για να φύγει η «Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ!!!»

Κάθε μέρα που περνά μέχρι τις Ευρωεκλογές και τις Βουλευτικές τον Οκτώβρη, ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ επιβεβαιώνουν– χωρίς ντροπή και αιδώ..- τη ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ τους με το project  που υλοποιούν τα ΜΜΕ του κουμπάρου του κ. Μητσοτάκη, κ. Μαρινάκη και του κ. Αλαφούζου κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η καθημερινή έκδοση ανακοινώσεων και  face news από τη ΠΟΕΔΗΝ, σε κλάσμα δευτερολέπτου γίνονται πρωτοσέλιδα στο Πρώτο Θέμα, στα Νέα, στο in.gr, ενώ μια κάμερα, σε καθημερινή βάση όλο το 24ώρο,  είναι σε ετοιμότητα για τις «αναγκαίες δηλώσεις» κατά τις Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία, έχουν κάρτα Απεριορίστων Παρουσιάσεων στις εκπομπές, και όχι μόνο.., των  «προθύμων και Αντικειμενικών» ΜΜΕ, για να αναδείξουν «τις πληγές του Φαραώ»   που προκαλεί  η ασκούμενη Κυβερνητική Πολιτική στο χώρο της  Υγείας.

Κάθε μέρα 24ώρες, 365 μέρες το χρόνο, από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και μετά, υπάρχει Ανακοίνωση (πολλές φορές 2-3..) και δηλώσεις της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) κατά της Κυβέρνησης  σε εφημερίδες, κανάλια site!!!.

Όλα αυτά τα 4 χρόνια σε χιλιάδες Δελτία Τύπου, σε δεκάδες συνεντεύξεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ(1)!!!! ΘΕΤΙΚΗ ΛΕΞΗ-ΔΗΛΩΣΗ  για τις ασκούμενες πολιτικές στο χώρο της Υγείας από τη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εξαρτημένοι πλήρως από τις επιλογές συγκεκριμένων συμφερόντων και των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, έχουν «κλείσει τα μάτια και τα αυτιά» στη ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ που είναι σε εξέλιξη στο χώρο της Υγείας, με τη σταθεροποίηση και ανάπτυξη των Υπηρεσιών Υγείας, στην ενίσχυση με πόρους, τεχνολογία και με Ανθρώπινο Δυναμικό, με την ενίσχυση της ΑΘΜΙΑΣ, στη ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, και «ακούνε και βλέπουν» μόνο σοβάδες, χολέρες και κατσαρίδες….

Είναι δε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, που έχει επιλέξει το δρόμο της ΠΛΗΡΗΣ «εξάρτησης και της συνεργασίας» με τα συγκεκριμένα εκδοτικά και ΠΟΛΙΤΙΚΑ συμφέροντα, συμμετέχοντας ΕΝΕΡΓΑ, στους σχεδιασμούς συγκεκριμένων «κύκλων» που εξυπηρετούν τις πολιτικές επιδιώξεις του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ΑΞΙΟΙ!!!!

Υ. Γ : Στη τελευταία κινητοποίηση της Δευτέρας 13/5 έξω από το Υπουργείο Υγείας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αφού βρήκε τη πόρτα του Υπουργείου, κέρδισε άλλα 2’ δημοσιότητας, φωνάζοντας, μπροστά στις κάμερες που είχαν πιάσει στασίδι από νωρίς, τον Αν. Υπουργό κ. Πολάκη δις «κότα!!!». Για πολλοστή φορά, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, με τέτοιες λεκτικές τοποθετήσεις, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ  τη ρήση:  « Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής…».

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ψηφίστηκε η παράταση ΟΛΩΝ των Συμβάσεων των Επικουρικών. Να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ οι Διοικήσεις στη Παράταση ΟΛΩΝ των Συμβάσεων έως 31-10-2021

Ξεκίνησε Το … Μνημόνιο Πισσαρίδη, Από Την Υγεία! Προϋπολογισμός 2021: Μείωση Κατά €31 Εκατ. Των Δαπανών Για Νοσοκομεία Και ΠΦΥ – Σκυλακάκης: Δεν Μπορούμε Να Κάνουμε Μόνιμες Προσλήψεις Στην Υγεία!!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΕΜΠΤΗ 15/10/2020

Παράταση των Συμβάσεων ΟΛΩΝ των Επικουρικών μέχρι 31/10/2021. Μια πρώτη μικρή νίκη των Εργαζομένων. Με αναδρομικότητα η ρύθμιση..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ

Κικίλιας: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους εργαζομένους στο «Λαϊκό» και φυσικά, η πολιτική ηγεσία και όλη η Κυβέρνηση είναι δίπλα τους!!». Το δείχνει άλλωστε και η φωτογραφία…

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ