Κυριακή, 4 Ιούν 2023

Πλήρη στήριξη στη Κυβερνητική Πολιτική των Αναστολών Υγειονομικών παρέχει πλέον η Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). ΝΤΡΟΠΗ τους…..

Όπως φαίνεται οι συνάδελφοι που είναι σε Αναστολή, απέναντι τους εκτός από τη Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και το Υπουργείο Υγείας θα έχουν πλέον και τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ).

Τα «μηνύματα»  είχαν ήδη σταλεί από νωρίς. Όταν η πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) όχι απλά δικαιολόγησε τις συλλήψεις των Υγειονομικών, αλλά δεν αποφάσισε ούτε στάση συμπαράστασης στα Δικαστήρια, γεγονός πρωτοφανές για το Συνδικαλιστικό Κίνημα.  Όταν η πλειοψηφία(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) ΑΡΝΗΘΗΚΕ τη πρόταση μας, που υιοθετήθηκε από ΑΣΥ-ΑΑΑ,  να υπάρξει κινητοποίηση για τις 1 Σεπτέμβρη, ημερομηνία που έκλεινε 1χρόνος από την εφαρμογή του απαράδεκτου μέτρου των Αναστολών. Και «δραπέτευσαν»  στην επαρχία, δίνοντας συνεντεύξεις για τους Υγειονομικούς σε Αναστολή, χωρίς την παρουσία τους(!!).

Αποκορύφωμα δε του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ  των συναδέλφων Υγειονομικών σε Αναστολή, αποτελεί το πρόσφατο λιβελλογράφημα που εκδόθηκε από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με το τίτλο «Η Θέση της ΠΟΕΔΗΝ για τις Αναστολές Εργασίας» . Ένα κείμενο που εκφράζει αποκλειστικά τις Παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ που το ψήφισαν και ΚΑΝΕΝΑ άλλο μέλος της Ε.Ε ήάλλη Παράταξη.

Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και απαράδεκτους αφορισμούς κατά συναδέλφων Υγειονομικών τους συκοφαντεί, υπονομεύει πλέον ανοιχτά τον αγώνα τους και τους εγκαταλείπει βορά στα νύχια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας.

Η προσπάθεια να «χρεώσει» πρακτικές και συμπεριφορές ελαχίστων, που έχουν καταδικαστεί από ΟΛΟΥΣ,  στο ΣΥΝΟΛΟ των συναδέλφων σε Αναστολή, συκοφαντώντας τον Αγώνα τους είναι το καλύτερο «άλλοθι» για τη Κυβέρνηση της Ν.Δ

Και προκαλούν τη «κοινή λογική» και τη μνήμη όταν, για να συκοφαντήσουν τους συναδέλφους, μιλάνε για πολιτικές επιδιώξεις πίσω από τον Αγώνα τους. ΠΟΙΟΙ;

Αυτοί που τόσα χρόνια έχτισαν Συνδικαλιστικές- Επαγγελματικές- Προσωπικές καριέρες ως μέλη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τακτοποιώντας και βολεύοντας χιλιάδες, τακτοποιώντας όσους βρίσκονταν γύρο τους. Και μένουν βιδωμένοι στις καρέκλες τους, ακόμα και εάν συμπληρώσει τα χρόνια για Σύνταξη, για να τακτοποιήσουν όσους μπορούν ακόμα. ΑΥΤΟΙ λοιπόν καταγγέλλουν και στοχοποιούν συναδέλφους σε Αναστολή.Όταν χάνεται η τσίπα…

Εμείς, σαν Παράταξη, θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο λιβελλογράφημα ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ και ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ την Ιστορία και το Θεσμικό ρόλο της ΠΟΕΔΗΝ. Μόνη λύση;

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

Η παραμονή του απλά θα εκθέτει την ΠΟΕΔΗΝ, θα συνεχίσει να προσβάλει εκατοντάδες συναδέλφους που είναι σε Αναστολή. Και προφανώς, «ρίχνει» νερό στο μύλο του Υπουργείου και της Κυβέρνησης, να συνεχίσουν το καθεστώς της Αναστολής των Υγειονομικών.

Υ.Γ 1: Εμείς, είχαμε προειδοποιήσει, από το Συνέδριο, τους συναδέλφους σε Αναστολή για το «ρόλο» των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Τους χρησιμοποίησαν για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα και τώρα τους ξεχνάνε. Τώρα, όπως λέει και ο λαός μας ισχύει το «εκ τις απομακρύνσεως από το Ταμείο ΟΥΔΕΝ λάθος αναγνωρίζεται…»

Υ.Γ 2: Ο συγγραφέας της ανακοίνωσης, είναι αυτός που έλεγε στους συναδέλφους σε Αναστολή: « Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ μου να σας στηρίξω. Δώστε μου 1 υποψήφιο και χωρίς να πάρει ΟΥΤΕ 1 ΨΗΦΟ, εγώ θα τον βγάλω μέλος στο Γενικό Συμβούλιο…». Όχι μόνο δεν το τήρησε, αλλά τώρα τους πετά σαν στυμμένες λεμονόκουπες…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…

Καθηκοντολόγιο Β. Νοσηλευτών. Όχι Αναστολή- Κατάργηση. Τροποποιήσεις «εν κρυπτώ» των «αρμοδίων». Πλήρη απουσία ενημέρωσης. Και η ΠΟΕΔΗΝ; Απλά κάνει πλάτες στη Κυβέρνηση..