Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Παύλο, μην σταματάς τον αγώνα ενάντια στα συμφέροντα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ δίπλα σου… του ΤΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ

Παύλο, μην σταματάς τον αγώνα ενάντια στα συμφέροντα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ δίπλα σου…

Είναι ξεκάθαρο, για όλους εμάς στο χώρο της Υγείας, ότι ο σ. Πολάκης από το Σεπτέμβρη του 2015, θα ήταν από τη πρώτη στιγμή στο στόχαστρο ΟΛΩΝ όσων έκαναν χρυσές δουλειές στην Υγεία, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και της Χώρας. Και ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, γιατί αποφάσισαν  μαζί με το σ. Ξανθό, να συγκρουστούν με τη διαπλοκή, τα παραμάγαζα, τους παράγοντες που πρόσφεραν εκδουλεύσεις, υπερασπιζόμενοι ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, μεροληπτώντας υπέρ του Δημοσίου, περιορίζοντας σημαντικά το «θανατηφόρο» σφιχταγκάλιασμα του Ιδιωτικού Τομέα, όπως είχαν καθιερώσει οι Πολιτικές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ λοιπόν με το σ. Πολάκη ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκείται στην Υγεία γιατί:

Απέναντι σε όσους τόσα χρόνια τα κονόμαγαν ΧΟΝΤΡΑ, από την Υγεία, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  κάποιοι έβαλαν το «μαχαίρι στο κόκαλο» και συγκρούστηκαν με τα συμφέροντα και τους μηχανισμούς που εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Χωρίς το σ. Πολάκη και το σ. Ξανθό και τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ στο φως. Και τα «πιράνχας» θα συνέχιζαν τη δουλειά τους, όπως τόσα χρόνια….

Γιατί αυτό είναι που τους ενοχλεί στο σ. Πολάκη και του τη πέφτουν λυσσαλέα. Γιατί ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, μαζί με το σ. Ξανθό και τη Κυβέρνηση, και έβαλαν ένα ΤΕΛΟΣ σε χιλιάδες λαμόγια που σαν βδέλλες απομυζούσαν τόσα χρόνια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την Υγεία. Τους χτυπάνε αλύπητα τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ – και δεν βρίσκουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ(1)!! θετικό μέτρο στην Υγεία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- γιατί τους κόψανε τη μάσα τόσων χρόνων ( όταν ένα site έπαιρνε 15000ε   μηνιαίως για 2 λέξεις…) . Γιατί έκλεισαν οι πόρτες του Υπουργείου σε γνωστούς παράγοντες και παραγοντίσκους του Δημόσιου Βίου. Γιατί έβαλαν πλάτη να σταματήσει ο κατήφορος και να υπάρχουν πλέον απτά σημάδια σταθεροποίησης και ανάπτυξης του Ε.Σ.Υ ,  ενισχύοντας με Ανθρώπινο Δυναμικό και αύξηση των Ορίων Δαπανών  τα Νοσοκομεία. Γιατί κάλυψαν τους 2.500.000 Ανασφάλιστους. Γιατί ανέδειξαν  ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον Ελληνικό Λαό, ποιους εξυπηρετούσαν οι Πολιτικές που εφάρμοζαν τόσα χρόνια στην Υγεία οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και ποιοι κέρδιζαν από αυτές ( SIEMENSNOVARTIS) .

Μα πιο πολύ τους ενοχλεί, ΜΜΕ και το παλιό κατεστημένο, ότι οι σ. Παύλος και Αντρέας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ!!. Και δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!!!. Άνθρωποι μέσα από τα σπλάχνα των εργαζομένων της Υγείας και των Αγώνων  για ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ. Στα Αμφιθέατρα και τις Συνελεύσεις των Νοσοκομείων, στις Απεργίες, στα Σωματεία, στα Συνδικάτα. Όλα αυτά τα χρόνια και τους Αγώνες ΔΙΠΛΑ μας!!. Απέναντι στα συμφέροντα και στους μηχανισμούς που έκαναν κουμάντο τόσα χρόνια. Και έχουν λυσσάξει που οι σύντροφοι μας όχι μόνο δεν έγιναν «δικοί» τους, όπως είχαν μάθει τόσα χρόνια  από τους προηγούμενους,  αλλά αγωνίζονται καθημερινά αποκαλύπτοντας τους και βάζοντας ΤΕΛΟΣ σε υπόγειες διαδρομές και οικονομικές εξαρτήσεις, αναδεικνύοντας τη στήριξη που τους παρείχαν τόσα χρόνια οι Πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Και αυτό δεν τους το συγχωρήσουν ποτέ….

Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Απέναντι στις Πολιτικές για την Υγεία που εφάρμοσαν οι Μνημονιακές Κυβερνήσεις  ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, οι  πολιτικές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι «το φως στο σκοτάδι». Και απέναντι στους διαπλεκόμενους  Λοβέρδο, Γρηγοράκο, Άδωνη και Βορίδη, η επιλογή μας  Αντρέας – Παύλος  είναι η απόλυτη δικαίωση της ηθικής και της αξιοπρέπειας ….

Τάκης Παντέλης, Νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας ΨΤ ΓΝΕ Θριάσιο. Μέλος της Ε.Ε της ΠΟΕΔΗΝ. Μέλος της Γραμματείας του Αυτόνομου Ριζοσπαστικού Μετώπου Αγώνα ( Α.Ρ.Μ.Α)

Υ.Γ 1: Όσο δε αφορά τη διάσταση του συμβάντος μεταξύ κ. Πολάκη και κ. Κυμπουρόπουλου, η ανακοίνωση  της ΕΣΑμεΑ πιστεύω ότι προσεγγίζει, όσο πιο «δίκαια»  γίνεται, την αλήθεια του ¨γεγονότος». Από και πέρα, η διάσταση που επιδιώκουν να δοθεί από τα παμφάγα ΜΜΕ και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, στοχοποιώντας το σ. Πολάκη και τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μόνο μια φράση τους αρμόζει: Πίσω κουφάλες….

Υ.Γ 2: Σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑ εντεύθεν: Μακάρι στο Δημόσιο Λόγο και στη ψυχή των συντρόφων μας  να μίλαγαν  ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  πολλοί  σαν το σ. Πολάκη. Να είστε σίγουροι ότι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα στη καθημερινότητα των πολιτών και της κοινωνίας και στο πολιτικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…