Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές στις 7 Ιούλη, και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ) κρατάει καθημερινά ψηλά το λάβαρο του Αντί- Σύριζα  Μετώπου. Τελειώσαμε, ευτυχώς,  με τις κατσαρίδες, τα περιστέρια  και τα φίδια, τώρα πιάσανε σειρά  οι ζέστες και τα κλιματιστικά. Καθημερινά εκδίδονται 2 και 3 Δελτία Τύπου, συνεχίζοντας  διαχρονικά το σπορ  της καταστροφολογίας, της απαξίωσης των Δημόσιων Δομών, του ευτελισμού και της χλεύης  των προσφερόμενων Υπηρεσιών, εξαιτίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Για άλλο ένα καλοκαίρι βράζουν τα Νοσοκομεία λόγω έλλειψης κλιματισμού. Ασυντήρητα, απαρχαιωμένα, ελλιπή κλιματιστικά, κεντρικοί κλιματισμοί χαλασμένοι» κραυγάζει η Πλειοψηφία, με «έγκυρο» ρεπορτάζ από 17 Νοσοκομεία ( από τα 135!!) με « ύποπτη» αναφορά σε μικρά ή τυχαία(;) και μεμονωμένα περιστατικά κλινικών ή χώρων. Σε 2΄  μέσα ΟΛΑ τα «αντικειμενικά»  μέσα, με επικεφαλής τα ΜΜΕ του Μαρινάκη και του Αλαφούζου το αναπαράγουν ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. Ξυπνάς το πρωί να πας στο Νοσοκομείο σου, και ακούς στο ράδιο, όχι τραγούδια, αλλά ότι στο Νοσοκομείο που δουλεύεις, οι συγγενείς φέρνουν ανεμιστήρες από το σπίτι(!!), οι χώροι  βράζουν από τη ζέστη, τα μηχανήματα είναι παλιά(;). Και αναρωτιέσαι.. ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και δεν τα βλέπεις ΟΛΑ αυτά; Και καλά το Σωματείο που ανήκει στη πλειοψηφία, γιατί δεν ξεσηκώνει τον κόσμο για όσα ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν στο Νοσοκομείο η ΠΟΕΔΗΝ;  Τότε απλά καταλαβαίνεις ότι έχουμε ένα ακόμα fake news  από τα χιλιάδες που αναπαράγει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εδώ και τέσσερα χρόνια η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με τους «πρόθυμους»  Μαρινάκη- Αλαφούζο για να εξυπηρετήσει και να υποστηρίξει το Πολιτικό Αφήγημα της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη « για 4 χαμένα  χρόνια ΚΑΙ στην ΥΓΕΙΑ από τη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» .  Τέλος, είναι τέτοια η  προσήλωση τους και η στήριξη «άνευ όρων»  στην εξυπηρέτηση των σχεδίων του Κυριάκου και της Ν.Δ για να γίνει Κυβέρνηση , με αποτέλεσμα να επιδιώκουν να  επεκταθεί και στην Υγεία  η ατζέντα  τους           « ΤΑΞΗ- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!» .

 Με αφορμή λοιπόν το τραγικό γεγονός στη Νίκαια, η πλειοψηφία εκδίδει ένα ακόμη Δελτίο Τύπου, όπου αποτυπώνεται ανάγλυφα το περίσσευμα υποκρισίας και  αθλιότητας. Από τη μία, δεν λέει λέξη στήριξης και αλληλεγγύης για το Θάνατο της άτυχης αποκλειστικής, ενώ δεν βρίσκει σε 2 σελίδες(!!)  να εκφράσει  ούτε ΜΙΑ ΛΕΞΗ(!!!)  συλλυπητηρίων στους οικείους της, αλλά «χρησιμοποιεί»  το άτυχο συμβάν για μια ακόμη επίθεση στην Κυβέρνηση. Από την άλλη, πιστοί στο δόγμα « Τάξη και Ασφάλεια» ζητά ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!! . Χαρακτηριστικά η πρόταση της ΠΟΕΔΗΝ: «Να ενισχυθεί η φύλαξη των Νοσοκομείων για να διενεργείται έλεγχος παρουσία της Αστυνομίας».

Υ.Γ: Εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης αποκλειστικής. Και να θυμίσουμε στη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ότι δεν υπάρχουν «παράνομοι» εργαζόμενοι, ούτε λαθρομετανάστες. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!