Τετάρτη, 20 Ιαν 2021

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές στις 7 Ιούλη, και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ) κρατάει καθημερινά ψηλά το λάβαρο του Αντί- Σύριζα  Μετώπου. Τελειώσαμε, ευτυχώς,  με τις κατσαρίδες, τα περιστέρια  και τα φίδια, τώρα πιάσανε σειρά  οι ζέστες και τα κλιματιστικά. Καθημερινά εκδίδονται 2 και 3 Δελτία Τύπου, συνεχίζοντας  διαχρονικά το σπορ  της καταστροφολογίας, της απαξίωσης των Δημόσιων Δομών, του ευτελισμού και της χλεύης  των προσφερόμενων Υπηρεσιών, εξαιτίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Για άλλο ένα καλοκαίρι βράζουν τα Νοσοκομεία λόγω έλλειψης κλιματισμού. Ασυντήρητα, απαρχαιωμένα, ελλιπή κλιματιστικά, κεντρικοί κλιματισμοί χαλασμένοι» κραυγάζει η Πλειοψηφία, με «έγκυρο» ρεπορτάζ από 17 Νοσοκομεία ( από τα 135!!) με « ύποπτη» αναφορά σε μικρά ή τυχαία(;) και μεμονωμένα περιστατικά κλινικών ή χώρων. Σε 2΄  μέσα ΟΛΑ τα «αντικειμενικά»  μέσα, με επικεφαλής τα ΜΜΕ του Μαρινάκη και του Αλαφούζου το αναπαράγουν ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. Ξυπνάς το πρωί να πας στο Νοσοκομείο σου, και ακούς στο ράδιο, όχι τραγούδια, αλλά ότι στο Νοσοκομείο που δουλεύεις, οι συγγενείς φέρνουν ανεμιστήρες από το σπίτι(!!), οι χώροι  βράζουν από τη ζέστη, τα μηχανήματα είναι παλιά(;). Και αναρωτιέσαι.. ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και δεν τα βλέπεις ΟΛΑ αυτά; Και καλά το Σωματείο που ανήκει στη πλειοψηφία, γιατί δεν ξεσηκώνει τον κόσμο για όσα ισχυρίζεται ότι συμβαίνουν στο Νοσοκομείο η ΠΟΕΔΗΝ;  Τότε απλά καταλαβαίνεις ότι έχουμε ένα ακόμα fake news  από τα χιλιάδες που αναπαράγει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εδώ και τέσσερα χρόνια η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με τους «πρόθυμους»  Μαρινάκη- Αλαφούζο για να εξυπηρετήσει και να υποστηρίξει το Πολιτικό Αφήγημα της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη « για 4 χαμένα  χρόνια ΚΑΙ στην ΥΓΕΙΑ από τη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» .  Τέλος, είναι τέτοια η  προσήλωση τους και η στήριξη «άνευ όρων»  στην εξυπηρέτηση των σχεδίων του Κυριάκου και της Ν.Δ για να γίνει Κυβέρνηση , με αποτέλεσμα να επιδιώκουν να  επεκταθεί και στην Υγεία  η ατζέντα  τους           « ΤΑΞΗ- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!» .

 Με αφορμή λοιπόν το τραγικό γεγονός στη Νίκαια, η πλειοψηφία εκδίδει ένα ακόμη Δελτίο Τύπου, όπου αποτυπώνεται ανάγλυφα το περίσσευμα υποκρισίας και  αθλιότητας. Από τη μία, δεν λέει λέξη στήριξης και αλληλεγγύης για το Θάνατο της άτυχης αποκλειστικής, ενώ δεν βρίσκει σε 2 σελίδες(!!)  να εκφράσει  ούτε ΜΙΑ ΛΕΞΗ(!!!)  συλλυπητηρίων στους οικείους της, αλλά «χρησιμοποιεί»  το άτυχο συμβάν για μια ακόμη επίθεση στην Κυβέρνηση. Από την άλλη, πιστοί στο δόγμα « Τάξη και Ασφάλεια» ζητά ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!! . Χαρακτηριστικά η πρόταση της ΠΟΕΔΗΝ: «Να ενισχυθεί η φύλαξη των Νοσοκομείων για να διενεργείται έλεγχος παρουσία της Αστυνομίας».

Υ.Γ: Εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης αποκλειστικής. Και να θυμίσουμε στη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ότι δεν υπάρχουν «παράνομοι» εργαζόμενοι, ούτε λαθρομετανάστες. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΡΤΑ ΕΠΕΣΕ του Γιώργου Ζαϊρη

Υπουργείο Εργασίας: ΞΕΧΑΣΤΕ τα ΒΑΕ, λόγω «κόστους»(!!)

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021: Μειωμένο (κατά 174.000€) το Κονδύλι για Δεδουλευμένα-Εξαιρέσιμα- Αργίες των Υγειονομικών(!!!). Απλά η Αλήθεια των Αριθμών…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ – Να ανακληθεί η Απόφαση για Μετατροπή του Νοσοκομείου σε Εμβολιαστικό Κέντρο. Οι Εμβολιασμοί να γίνουν στα ΚΥ και τις Δομές της ΑΘΜΙΑΣ.

ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – «Καιρός φέρνει τα λάχανα…»

ΑΡΚΙ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ : ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Ευχές από το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα

Υπουργείο Υγείας-ΥΠΕ- Διοικήσεις: Ανίκανοι ακόμη και στο Αυτονόητο: Να διαμορφώσουν ένα σοβαρό πλαίσιο για τη διεξαγωγή των Εμβολιασμών στους Υγειονομικούς.

Γ Ν Έδεσσας: Η Διοίκηση σέρνει στα Δικαστήρια την Πρόεδρο του Σωματείου γιατί είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ(!!) και οργανώνει Πραξικόπημα για την καθαίρεση της. Η Δεξιά ΠΟΤΕ δεν θα αλλάξει…