Σάββατο, 6 Μάρ 2021

Οσμή Σκανδάλου στο ΨΝΑ – ΔΑΦΝΙ

Οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο ΨΝΑ – ΔΑΦΝΙ με ΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ στις 19/02/201. Συγκεκριμένα η εταιρεία PRO.EX.O.E.- Γ. ΨΑΘΑΣ – Κ. ΧΡΥΣΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε έχει συνάψει σύμβαση με το Νοσοκομείο  και η PRO.EX.O.E. έχει ως Υπεργολάβο τον Ιατρό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΞΥΝΟΓΑΛΑ για την παροχή ως Γιατρός Εργασίας.

Ο Ιατρός εργασίας σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων χρέωνε εικονικές επισκέψεις καθώς  και εργαστηριακές εξετάσεις εν αγνοία τους!!! με αποτέλεσμα να χρέωνεται ο ΕΟΠΥΥ  με (10€) την κάθε επίσκεψη κάθε φορά  και άγνωστο αριθμό εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι εργαζόμενοι ΨΝΑ, σύμφωνα με το Δελτίο τύπου, θα κινήσουν νομικές διαδικασίες διεκδικώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά τους  έναντι κατά παντός υπευθύνου. Καλούν όλους τους συναδέλφους τους να ελέγξουν τα στοιχεία τους στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ, να τα συγκεντρώσουν  και ομαδικά να προσφύγουν σε  Νομικό Σύμβουλο, για τη διερεύνηση και  διεκπεραίωση όλων των νομικών διαδικασιών και διεκδικήσεων που προβλέπονται  ώστε να  διασφαλιστούν οι  εργαζόμενοι που έχουν εκτεθεί.

Απαιτούν :

  • την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων (ΑΜΚΑ) όλων των εργαζομένων
  • την καταγγελία της σύμβασης της εν λογω εταιρείας με το ΨΝΑ
  • καθώς και την κάλυψη του Νοσοκομείου με Μόνιμο Ιατρό εργασίας (σε αναλόγια με το προσωπικό του ψνα) και τεχνικό ασφάλειας το επόμενο διάστημα.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Απίστευτο!! Στο Γ.Ν Κορίνθου, τα test για τα Αντισώματα για τους Εργαζόμενους, δεν τα χορηγεί η Διοίκηση, αλλά ο Υπουργός- Βουλευτής της Ν.Δ με τη ευγενή χορηγία του Ιατρικού Κέντρου!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23/2/2021 – ΑΡΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΒΑΕ: Από τις διαψεύσεις του κ. Υπουργού στην «ένταξη» bonusκάποιων(;) μέσω διαρροών από τα Νέα του «Πρωθυπουργού» κ. Μαρινάκη. Και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

«Σιγά μη κλάψω, σιγά μη ΦΟΒΗΘΩ…»

Οι Υγειονομικοί στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Αγώνα για ένα Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ στις Κινητοποιήσεις.

Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού στην Υγεία: Οι «ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ» του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ των Αριθμών. Ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ….

Εμβολιαστικά Κέντρα με εθελοντές(!!) με Αναστολή Λειτουργίας Κ. Υ και Ασθενοφόρα χωρίς πόρτες και Πινακίδες(!!). Το Επιτελικό-Κομματικό Κράτος και οι «Άριστοι» της Ν.Δ μεγαλουργούν…

Προκηρύξεις Προσλήψεων Αστυνομικών και Διορισμοί Μετακλητών, ΟΧΙ Υγειονομικών. Οι διαχρονικές «Προτεραιότητες» του Επιτελικού Κράτους της Κυβέρνησης Ν.Δ…