Σάββατο, 4 Δεκ 2021

Οσμή Σκανδάλου στο ΨΝΑ – ΔΑΦΝΙ

Οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο ΨΝΑ – ΔΑΦΝΙ με ΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ στις 19/02/201. Συγκεκριμένα η εταιρεία PRO.EX.O.E.- Γ. ΨΑΘΑΣ – Κ. ΧΡΥΣΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε έχει συνάψει σύμβαση με το Νοσοκομείο  και η PRO.EX.O.E. έχει ως Υπεργολάβο τον Ιατρό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΞΥΝΟΓΑΛΑ για την παροχή ως Γιατρός Εργασίας.

Ο Ιατρός εργασίας σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων χρέωνε εικονικές επισκέψεις καθώς  και εργαστηριακές εξετάσεις εν αγνοία τους!!! με αποτέλεσμα να χρέωνεται ο ΕΟΠΥΥ  με (10€) την κάθε επίσκεψη κάθε φορά  και άγνωστο αριθμό εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι εργαζόμενοι ΨΝΑ, σύμφωνα με το Δελτίο τύπου, θα κινήσουν νομικές διαδικασίες διεκδικώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά τους  έναντι κατά παντός υπευθύνου. Καλούν όλους τους συναδέλφους τους να ελέγξουν τα στοιχεία τους στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ, να τα συγκεντρώσουν  και ομαδικά να προσφύγουν σε  Νομικό Σύμβουλο, για τη διερεύνηση και  διεκπεραίωση όλων των νομικών διαδικασιών και διεκδικήσεων που προβλέπονται  ώστε να  διασφαλιστούν οι  εργαζόμενοι που έχουν εκτεθεί.

Απαιτούν :

  • την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων (ΑΜΚΑ) όλων των εργαζομένων
  • την καταγγελία της σύμβασης της εν λογω εταιρείας με το ΨΝΑ
  • καθώς και την κάλυψη του Νοσοκομείου με Μόνιμο Ιατρό εργασίας (σε αναλόγια με το προσωπικό του ψνα) και τεχνικό ασφάλειας το επόμενο διάστημα.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για το έκτακτο Επίδομα σε Συνταξιούχους και ΑμεΑ. Οι Υγειονομικοί ΕΚΤΟΣ(!!). ΓΙΑΤΙ;

Τέλος στα παιχνίδια της Κυβέρνησης με το Επίδομα για τους Υγειονομικούς. Να δοθεί σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς αποκλεισμούς ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!

Το Πολυτεχνείο ΖΕΙ … σε Νέους Αγώνες μας καλεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ στο Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Εμπαιγμός Κυβέρνησης- Υπουργού Υγείας. Παρά τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ προχωρά στην Απόλυση των Επικουρικών που είναι σε Αναστολή.

7η ΥΠΕ: Διοικήτρια και Διοικητές ΔΕΝ εφαρμόζουν τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του Υπουργείου για ανανέωση των Συμβάσεων(!!). Το Επιτελικό Κράτος στα καλύτερά του…

Τέλος στα παιχνίδια Διοικήσεων με τη παράταση των συμβάσεων όσων είναι σε Αναστολή. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ανανεωθούν ΟΛΕΣ οι Συμβάσεις Επικουρικών.

Αθλιότητες Κυβέρνησης – Υπουργείου Υγείας. ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ: Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία.

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»