Τετάρτη, 3 Ιούν 2020

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των Θέσεων Γιατρών των ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των φακέλων, στην αρμόδια Επιτροπή, όπως είχε παραπέμψει ο Υφ. κ. Κοντοζαμάνης, μιλώντας για «παρατυπίες» στα αποτελέσματα.

Η επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες,  επιβεβαίωσε, σχεδόν στο σύνολο τους, τα ήδη  αποτελέσματα του Ιουλίου, και επέστρεψε τους φακέλους στο Υπουργείο, για να προχωρήσουν οι 208 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.

Αποδείχθηκε «άνθρακες ο θησαυρός» οι αιτιάσεις και όλα όσα υποστήριζε το Υπουργείο, περί «παρανομιών και παρατυπιών» στα προηγούμενα αποτελέσματα, ταλαιπωρώντας τους επιλεγέντες, που περίμεναν τον Διορισμό τους.

Οφείλει το Υπουργείο ΑΜΕΣΑ, χωρίς καθυστερήσεις, να προχωρήσει στον ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ των θέσεων στα ΤΕΠ. Ζητάμε:

Μέσα στον μήνα, Νοέμβριο, που διανύουμε ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ!!

Να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΠ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!.

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 902 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

ΧΘΕΣ!! ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 1300 ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!.

Τέλος, ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να μας ενημερώσει για το σχεδιασμό της Κυβέρνησης της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις στο χώρο της Υγείας. Να θυμίσουμε, ότι η απερχόμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είχε, για την Υγεία, σχέδιο 4ετίας, με 2500 ( 1000 Γιατροί, 1500 Λοιπό Προσωπικό) κατά έτος, 10.000 συνολικά για 2019-2022. Μάλιστα για το 2019, υπήρξε η έκδοση της Προκήρυξης 902 Θέσεων Γιατρών, ενώ έχει ολοκληρωθεί η κατανομή ανά ΥΠΕ και Νοσοκομεία για τις 1300 Θέσεις Λοιπό Προσωπικό.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον, τις προτάσεις της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις στην Υγεία, ελπίζοντας να μην περάσουν κάτω από το πήχη που είχε θέσει η απερχόμενη Κυβέρνηση…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..