Κυριακή, 17 Νοέ 2019

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των Θέσεων Γιατρών των ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των φακέλων, στην αρμόδια Επιτροπή, όπως είχε παραπέμψει ο Υφ. κ. Κοντοζαμάνης, μιλώντας για «παρατυπίες» στα αποτελέσματα.

Η επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες,  επιβεβαίωσε, σχεδόν στο σύνολο τους, τα ήδη  αποτελέσματα του Ιουλίου, και επέστρεψε τους φακέλους στο Υπουργείο, για να προχωρήσουν οι 208 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.

Αποδείχθηκε «άνθρακες ο θησαυρός» οι αιτιάσεις και όλα όσα υποστήριζε το Υπουργείο, περί «παρανομιών και παρατυπιών» στα προηγούμενα αποτελέσματα, ταλαιπωρώντας τους επιλεγέντες, που περίμεναν τον Διορισμό τους.

Οφείλει το Υπουργείο ΑΜΕΣΑ, χωρίς καθυστερήσεις, να προχωρήσει στον ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ των θέσεων στα ΤΕΠ. Ζητάμε:

Μέσα στον μήνα, Νοέμβριο, που διανύουμε ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ!!

Να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΠ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!.

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 902 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

ΧΘΕΣ!! ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 1300 ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!.

Τέλος, ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να μας ενημερώσει για το σχεδιασμό της Κυβέρνησης της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις στο χώρο της Υγείας. Να θυμίσουμε, ότι η απερχόμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είχε, για την Υγεία, σχέδιο 4ετίας, με 2500 ( 1000 Γιατροί, 1500 Λοιπό Προσωπικό) κατά έτος, 10.000 συνολικά για 2019-2022. Μάλιστα για το 2019, υπήρξε η έκδοση της Προκήρυξης 902 Θέσεων Γιατρών, ενώ έχει ολοκληρωθεί η κατανομή ανά ΥΠΕ και Νοσοκομεία για τις 1300 Θέσεις Λοιπό Προσωπικό.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον, τις προτάσεις της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις στην Υγεία, ελπίζοντας να μην περάσουν κάτω από το πήχη που είχε θέσει η απερχόμενη Κυβέρνηση…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: 2.400.000€, για ανανέωση εξοπλισμού 2 Νοσοκομείων, παραμένουν «παγωμένα» στα συρτάρια τους…

Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν Γιατρούς στο Θριάσιο, συλλαμβάνουν με χειροπέδες Νοσηλευτή στη Κέρκυρα!!. Επιτέλους. Ήρθε η Κανονικότητα!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο «Λαγός» ΠΙΣ προχωρά την εργολαβία που του έχει αναθέσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Υγείας. Διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για τα ΣΔΙΤ!!!

Τα Δελτία Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, που «ξεχνούν» να καταγγείλουν τις ευθύνες της Κυβέρνησης της Ν.Δ…

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Εργασίας: Οριστικό Τέλος(;) στη παράταση των συμβάσεων του Επικουρικού Προσωπικού στις Δομές της Πρόνοιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο Νίκαιας: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.. Επιτέλους, ήρθε η κανονικότητα!!!.

ΜΑΤ στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Γλυφάδας!

Σε «διατεταγμένη υπηρεσία» υποστήριξης του Κυβερνητικού έργου(;) η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ: Η Κυβέρνηση θα κάνει 2.000 ΝΕΕΣ Προσλήψεις στην Υγεία…