Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των Θέσεων Γιατρών των ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των φακέλων, στην αρμόδια Επιτροπή, όπως είχε παραπέμψει ο Υφ. κ. Κοντοζαμάνης, μιλώντας για «παρατυπίες» στα αποτελέσματα.

Η επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες,  επιβεβαίωσε, σχεδόν στο σύνολο τους, τα ήδη  αποτελέσματα του Ιουλίου, και επέστρεψε τους φακέλους στο Υπουργείο, για να προχωρήσουν οι 208 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.

Αποδείχθηκε «άνθρακες ο θησαυρός» οι αιτιάσεις και όλα όσα υποστήριζε το Υπουργείο, περί «παρανομιών και παρατυπιών» στα προηγούμενα αποτελέσματα, ταλαιπωρώντας τους επιλεγέντες, που περίμεναν τον Διορισμό τους.

Οφείλει το Υπουργείο ΑΜΕΣΑ, χωρίς καθυστερήσεις, να προχωρήσει στον ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΛΩΝ των θέσεων στα ΤΕΠ. Ζητάμε:

Μέσα στον μήνα, Νοέμβριο, που διανύουμε ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ!!

Να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΠ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!.

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 902 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

ΧΘΕΣ!! ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 1300 ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!.

Τέλος, ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να μας ενημερώσει για το σχεδιασμό της Κυβέρνησης της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις στο χώρο της Υγείας. Να θυμίσουμε, ότι η απερχόμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είχε, για την Υγεία, σχέδιο 4ετίας, με 2500 ( 1000 Γιατροί, 1500 Λοιπό Προσωπικό) κατά έτος, 10.000 συνολικά για 2019-2022. Μάλιστα για το 2019, υπήρξε η έκδοση της Προκήρυξης 902 Θέσεων Γιατρών, ενώ έχει ολοκληρωθεί η κατανομή ανά ΥΠΕ και Νοσοκομεία για τις 1300 Θέσεις Λοιπό Προσωπικό.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον, τις προτάσεις της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις στην Υγεία, ελπίζοντας να μην περάσουν κάτω από το πήχη που είχε θέσει η απερχόμενη Κυβέρνηση…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!