Πέμπτη, 12 Δεκ 2019

Ο υγειονομικός χάρτης σε «μετάφραση» του κ. Κικίλια…..

Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Αυτιά σήμερα Κυριακή 17-11-19 στον ΣΚΑΙ ο κ. Κικίλιας μας έδωσε μια εκδοχή του υγειονομικού χάρτη. Ας δούμε λοιπόν πως τον αντιλαμβάνεται ο κ. Κικίλιας.

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Μόλις αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας κύριε Αυτιά, αναγκαστήκαμε ως ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να κάνουμε αυτό για να μπαλώσουμε όλες τις τρύπες και τα κενά τα οποία παραλάβαμε.

Φέτος όμως, δημιουργείται ένας υγειονομικός χάρτης, χάρτης υγείας από το χειμώνα, πρόληψη δηλαδή πριν την αντιμετώπιση με όλες τις ανάγκες ποιοι εντός έξι μηνών συνταξιοδοτούνται, ποιοι επαγγελματίες υγείας, ποιοι γιατροί πρέπει να πάρουν άδειες το καλοκαίρι και δεν υπάρχουν κάποιοι να τους αναπληρώσουν, έτσι ώστε σε συνεργασία με τους ΥΠΕάρχες και τους γενικούς γραμματείς να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε εκ των προτέρων την κάλυψη που πρέπει να υπάρχει. Ένας επαγγελματίας υγείας, ένας γιατρός και αυτός δικαιούται άδεια το καλοκαίρι, πρέπει να πάρει μια ανάσα.”

Μετά από αυτή την εξήγηση εμείς ως ιστοσελίδα δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο!

ΥΓ  Το απόσπασμα του κειμένου της συνέντευξης του κ. Κικίλια είναι πιστό αντίγραφο από την αποδελτίωση που είναι αναρτημένη στη σελίδα του Υπ. υγείας.

Αντιγραφή σχολίου από το site www.ygeionomikoi.gr

Υ.Γ : Μετά από τη δήλωση αυτή, γίνεται επίκαιρη, όσο ποτέ άλλοτε, η γνώστη δήλωση του Αϊνστάιν  για το άπειρο….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Και με Νόμο πλέον, από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ, η επιστροφή των Εργολάβων στα Νοσοκομεία και το ΤΕΛΟΣ των Ατομικών Συμβάσεων….

Κυβέρνηση Ν.Δ : Καταργεί τις 76 από τις 393 νομοθετημένες μόνιμες θέσεις εργασίας για τη Πρόνοια!!!

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ εφαρμόζει το πρόγραμμα της. Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διώχνει τις Ατομικές Συμβάσεις και φέρνει πίσω τον Εργολάβο!!!

Ερώτηση Βουλευτών Συριζα και Αίτηση κατάθεση εγγράφων για την επιλογή Διοικητών Νοσοκομείων

Στελέχη ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, χέρι-χέρι με την ΕΝΕ, αμφισβητούν και υπονομεύουν(!!) τη θέση της ΠΟΕΔΗΝ για τη χορήγηση 10 ημέρες Ειδικής Άδειας έως 31/12/2019!!!

Διοικητές Νοσοκομείων. Από το χακί στο ΚΑΠΗ, το «επιτελικό» κράτος της Κυβέρνησης της Ν.Δ, δίνει τα ρέστα του…

Υπουργός Υγείας κ. Κικίλια: Μετά την 4η ανακοίνωση(!!) προσλήψεων στα ΜΜΕ, μήπως είναι καιρός να τη δημοσιοποιήσετε και να τη στείλετε στο ΑΣΕΠ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Κυβέρνηση Ν.Δ – Υπουργείο Υγείας-ΑΣΕΠ: Με μεθοδεύσεις βάζουν STOP στις Ατομικές Συμβάσεις. Ανοίγουν διάπλατα τη πόρτα στους Εργολάβους!!.

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: 2.400.000€, για ανανέωση εξοπλισμού 2 Νοσοκομείων, παραμένουν «παγωμένα» στα συρτάρια τους…