Πέμπτη, 4 Ιούν 2020

Ο υγειονομικός χάρτης σε «μετάφραση» του κ. Κικίλια…..

Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Αυτιά σήμερα Κυριακή 17-11-19 στον ΣΚΑΙ ο κ. Κικίλιας μας έδωσε μια εκδοχή του υγειονομικού χάρτη. Ας δούμε λοιπόν πως τον αντιλαμβάνεται ο κ. Κικίλιας.

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Μόλις αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας κύριε Αυτιά, αναγκαστήκαμε ως ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να κάνουμε αυτό για να μπαλώσουμε όλες τις τρύπες και τα κενά τα οποία παραλάβαμε.

Φέτος όμως, δημιουργείται ένας υγειονομικός χάρτης, χάρτης υγείας από το χειμώνα, πρόληψη δηλαδή πριν την αντιμετώπιση με όλες τις ανάγκες ποιοι εντός έξι μηνών συνταξιοδοτούνται, ποιοι επαγγελματίες υγείας, ποιοι γιατροί πρέπει να πάρουν άδειες το καλοκαίρι και δεν υπάρχουν κάποιοι να τους αναπληρώσουν, έτσι ώστε σε συνεργασία με τους ΥΠΕάρχες και τους γενικούς γραμματείς να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε εκ των προτέρων την κάλυψη που πρέπει να υπάρχει. Ένας επαγγελματίας υγείας, ένας γιατρός και αυτός δικαιούται άδεια το καλοκαίρι, πρέπει να πάρει μια ανάσα.”

Μετά από αυτή την εξήγηση εμείς ως ιστοσελίδα δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο!

ΥΓ  Το απόσπασμα του κειμένου της συνέντευξης του κ. Κικίλια είναι πιστό αντίγραφο από την αποδελτίωση που είναι αναρτημένη στη σελίδα του Υπ. υγείας.

Αντιγραφή σχολίου από το site www.ygeionomikoi.gr

Υ.Γ : Μετά από τη δήλωση αυτή, γίνεται επίκαιρη, όσο ποτέ άλλοτε, η γνώστη δήλωση του Αϊνστάιν  για το άπειρο….

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..