Κυριακή, 17 Νοέ 2019

Νοσοκομείο Νίκαιας: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.. Επιτέλους, ήρθε η κανονικότητα!!!.

Επιτέλους!!. Άρχισε η Ν.Δ να εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις  για «αξιοκρατία» και «αποκομματικοποίηση» του Κράτους στις Θέσεις Ευθύνης. Πρώτος σταθμός εφαρμογής, το Νοσοκομείο της Νίκαιας- Δυτικής Αττικής( Αγία Βαρβάρα).

Με απόφαση του, ο Υποδιοικητής του Γ.Ν Νίκαιας, από τους τοποθετημένους από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έχει λήξει η θητεία και είναι σε παράταση, προχώρησε σε τοποθέτηση Νέας Διευθύντριας και τοποθέτηση-μετακίνηση Νέων Υποδιευθυντών στο Νοσοκομείο και στο Διασυνδεόμενο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής. Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 8 το Βράδυ!! Της Παρασκευής 1 Νοέμβρη, με ΑΜΕΣΗ εφαρμογή  από Δευτέρα 4 Νοέμβρη.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τοποθέτησης, ήταν εάν είσαι Οργανωμένο Κομματικό στέλεχος της ΔΑΚΕ. Επιπλέον bonus πήραν και τα στελέχη της Ε.Ν.Ε στο Νοσοκομείο, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τους «δεσμούς αίματος» ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε.

Χωρίς εισήγηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κ. Υποδιοικητής, σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ ( τακτικές οι συναντήσεις του με τον Τομεάρχη Υγείας  κ. Οικονόμου..)  και το κομματικό μηχανισμό της Τοπικής ΔΑΚΕ, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  ήρθε να τακτοποιήσει τις «εκκρεμότητες» που υπήρχαν, για να παραδώσει  «καθαρό το τοπίο» και χωρίς «προβλήματα» στη Νέα Διοίκηση, που θα οριστεί οσονούπω, από το Υπουργείο Υγείας.

Έτσι, στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ΟΛΑ τα επιφανή Οργανωμένα στελέχη της ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε, πήραν τις Θέσεις Ευθύνης, και οι «μη αρεστοί» ή υποβιβάστηκαν σε Προϊστάμενοι, ή μετακινήθηκαν στο Νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας  για «αγρανάπαυση και σωφρονισμό»  . Όπου για μια Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Εξωτερικά Ιατρεία και κάτι εργαστήρια, θα έχει 1 Διευθύντρια και 3 Τομεάρχες!!.

Αυτό είναι το  project  που θα ξεδιπλωθεί, το επόμενο διάστημα στα Νοσοκομεία ΟΛΗΣ της χώρας από τη Ν.Δ και το κομματικό  μηχανισμό της ΔΑΚΕ. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχαμε ζήσει και το 2005 ( μόλις ανέλαβε η Κυβέρνηση του Καραμανλή..)  αλλά και στις κορυφαίες στιγμές της διακυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, όπου ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε μια νύχτα, κυριολεκτικά, καθαίρεσε ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, για να τακτοποιήσει τους «ημετέρους».  Ένα ακόμα μικρό δείγμα από το πώς εννοεί ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το «Επιτελικό Κράτος» η Κυβέρνηση της Ν.Δ και τα κομματικά της στελέχη.

Υ.Γ :  Άλλη μια «επιτυχημένη» επιλογή της προηγούμενης Κυβέρνησης που βγάζει μάτι. Ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε, γιατί, ενώ είχε ζητηθεί η παραίτησή του, εδώ και μήνες, παρέμεινε στη θέση του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη ΔΑΚΕ και στη Ν.Δ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: 2.400.000€, για ανανέωση εξοπλισμού 2 Νοσοκομείων, παραμένουν «παγωμένα» στα συρτάρια τους…

Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν Γιατρούς στο Θριάσιο, συλλαμβάνουν με χειροπέδες Νοσηλευτή στη Κέρκυρα!!. Επιτέλους. Ήρθε η Κανονικότητα!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο «Λαγός» ΠΙΣ προχωρά την εργολαβία που του έχει αναθέσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Υγείας. Διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για τα ΣΔΙΤ!!!

Τα Δελτία Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, που «ξεχνούν» να καταγγείλουν τις ευθύνες της Κυβέρνησης της Ν.Δ…

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Εργασίας: Οριστικό Τέλος(;) στη παράταση των συμβάσεων του Επικουρικού Προσωπικού στις Δομές της Πρόνοιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των Θέσεων Γιατρών των ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!

ΜΑΤ στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Γλυφάδας!

Σε «διατεταγμένη υπηρεσία» υποστήριξης του Κυβερνητικού έργου(;) η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ: Η Κυβέρνηση θα κάνει 2.000 ΝΕΕΣ Προσλήψεις στην Υγεία…