Τετάρτη, 3 Ιούν 2020

Νοσοκομείο Νίκαιας: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.. Επιτέλους, ήρθε η κανονικότητα!!!.

Επιτέλους!!. Άρχισε η Ν.Δ να εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις  για «αξιοκρατία» και «αποκομματικοποίηση» του Κράτους στις Θέσεις Ευθύνης. Πρώτος σταθμός εφαρμογής, το Νοσοκομείο της Νίκαιας- Δυτικής Αττικής( Αγία Βαρβάρα).

Με απόφαση του, ο Υποδιοικητής του Γ.Ν Νίκαιας, από τους τοποθετημένους από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έχει λήξει η θητεία και είναι σε παράταση, προχώρησε σε τοποθέτηση Νέας Διευθύντριας και τοποθέτηση-μετακίνηση Νέων Υποδιευθυντών στο Νοσοκομείο και στο Διασυνδεόμενο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής. Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 8 το Βράδυ!! Της Παρασκευής 1 Νοέμβρη, με ΑΜΕΣΗ εφαρμογή  από Δευτέρα 4 Νοέμβρη.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τοποθέτησης, ήταν εάν είσαι Οργανωμένο Κομματικό στέλεχος της ΔΑΚΕ. Επιπλέον bonus πήραν και τα στελέχη της Ε.Ν.Ε στο Νοσοκομείο, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τους «δεσμούς αίματος» ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε.

Χωρίς εισήγηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κ. Υποδιοικητής, σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ ( τακτικές οι συναντήσεις του με τον Τομεάρχη Υγείας  κ. Οικονόμου..)  και το κομματικό μηχανισμό της Τοπικής ΔΑΚΕ, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  ήρθε να τακτοποιήσει τις «εκκρεμότητες» που υπήρχαν, για να παραδώσει  «καθαρό το τοπίο» και χωρίς «προβλήματα» στη Νέα Διοίκηση, που θα οριστεί οσονούπω, από το Υπουργείο Υγείας.

Έτσι, στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ΟΛΑ τα επιφανή Οργανωμένα στελέχη της ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε, πήραν τις Θέσεις Ευθύνης, και οι «μη αρεστοί» ή υποβιβάστηκαν σε Προϊστάμενοι, ή μετακινήθηκαν στο Νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας  για «αγρανάπαυση και σωφρονισμό»  . Όπου για μια Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Εξωτερικά Ιατρεία και κάτι εργαστήρια, θα έχει 1 Διευθύντρια και 3 Τομεάρχες!!.

Αυτό είναι το  project  που θα ξεδιπλωθεί, το επόμενο διάστημα στα Νοσοκομεία ΟΛΗΣ της χώρας από τη Ν.Δ και το κομματικό  μηχανισμό της ΔΑΚΕ. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχαμε ζήσει και το 2005 ( μόλις ανέλαβε η Κυβέρνηση του Καραμανλή..)  αλλά και στις κορυφαίες στιγμές της διακυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, όπου ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε μια νύχτα, κυριολεκτικά, καθαίρεσε ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, για να τακτοποιήσει τους «ημετέρους».  Ένα ακόμα μικρό δείγμα από το πώς εννοεί ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το «Επιτελικό Κράτος» η Κυβέρνηση της Ν.Δ και τα κομματικά της στελέχη.

Υ.Γ :  Άλλη μια «επιτυχημένη» επιλογή της προηγούμενης Κυβέρνησης που βγάζει μάτι. Ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε, γιατί, ενώ είχε ζητηθεί η παραίτησή του, εδώ και μήνες, παρέμεινε στη θέση του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη ΔΑΚΕ και στη Ν.Δ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οι Εργολάβοι Ξαναγύρισαν(!!). 3 Μήνες σύμβαση 20.000€ (και βάλε..) στη ΤΣΕΠΗ(!!). Επιτέλους, επιστροφή στη Κανονικότητα των «Ιδιοκτητών» της Χώρας…

Δεν έχουν το Θεό τους(!!). Η Κυβέρνηση Νομιμοποιεί ΟΛΕΣ τις ΠαράνομεςΔαπάνες που «έστησαν» και πιάστηκαν με «τη γίδα στη πλάτη». ΑΞΙΟΙ!!.

Προκλητική και απαξιωτική η στάση Υπουργείου και παρατρεχάμενων (ΕΝΕ-ΔΑΚΕ), απέναντι στους εργαζόμενους και την Ομοσπονδία. Το αίτημα για τον Ενιαίο Κλάδο παραμένει ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ!!!.

Κυβέρνηση ΝΔ-Υπουργείο Υγείας-ΕΝΕ-ΔΑΚΕ βάζουν τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Ενιαίο Κλάδο. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ως εδώ με τη κοροϊδία της ΔΑΚΕ(!!). Ανοικτά, και με έγγραφο της, υπέρ των Ξεχωριστών Κλάδων Νοσηλευτών(!!).

Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο έως 25%, το επόμενο σχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. του Γιώργου Πετρόπουλου

Ξεσηκωμός(!!). Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας παραδίδουν το «Νοσηλευτικό Κλάδο» στα πρωτοπαλίκαρα της ΔΑΚΕ και της ΕΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ(!!)

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) : Διχαστικό(!!) αίτημα η Υπεράσπιση του Ενιαίου Κλάδου Νοσηλευτικού στα Νοσοκομεία. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

Το Υπουργείο ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ την ΠΟΕΔΗΝ(!!). Προχωρά μονομερώς την Δημιουργία Κλάδου Νοσηλευτών (ΠΕ-ΤΕ) και «τιμωρεί» τους ΔΕ που δεν συμβιβάστηκαν…

Το 77.532 μεγαλύτερο του 111.152(!!). Τα Ανώτερα Μαθηματικά του κ. Μητσοτάκη..