Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

Νοσοκομείο Νίκαιας: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.. Επιτέλους, ήρθε η κανονικότητα!!!.

Επιτέλους!!. Άρχισε η Ν.Δ να εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις  για «αξιοκρατία» και «αποκομματικοποίηση» του Κράτους στις Θέσεις Ευθύνης. Πρώτος σταθμός εφαρμογής, το Νοσοκομείο της Νίκαιας- Δυτικής Αττικής( Αγία Βαρβάρα).

Με απόφαση του, ο Υποδιοικητής του Γ.Ν Νίκαιας, από τους τοποθετημένους από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έχει λήξει η θητεία και είναι σε παράταση, προχώρησε σε τοποθέτηση Νέας Διευθύντριας και τοποθέτηση-μετακίνηση Νέων Υποδιευθυντών στο Νοσοκομείο και στο Διασυνδεόμενο Νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής. Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 8 το Βράδυ!! Της Παρασκευής 1 Νοέμβρη, με ΑΜΕΣΗ εφαρμογή  από Δευτέρα 4 Νοέμβρη.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ τοποθέτησης, ήταν εάν είσαι Οργανωμένο Κομματικό στέλεχος της ΔΑΚΕ. Επιπλέον bonus πήραν και τα στελέχη της Ε.Ν.Ε στο Νοσοκομείο, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τους «δεσμούς αίματος» ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε.

Χωρίς εισήγηση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κ. Υποδιοικητής, σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ ( τακτικές οι συναντήσεις του με τον Τομεάρχη Υγείας  κ. Οικονόμου..)  και το κομματικό μηχανισμό της Τοπικής ΔΑΚΕ, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  ήρθε να τακτοποιήσει τις «εκκρεμότητες» που υπήρχαν, για να παραδώσει  «καθαρό το τοπίο» και χωρίς «προβλήματα» στη Νέα Διοίκηση, που θα οριστεί οσονούπω, από το Υπουργείο Υγείας.

Έτσι, στο Νοσοκομείο Νίκαιας, ΟΛΑ τα επιφανή Οργανωμένα στελέχη της ΔΑΚΕ-Ε.Ν.Ε, πήραν τις Θέσεις Ευθύνης, και οι «μη αρεστοί» ή υποβιβάστηκαν σε Προϊστάμενοι, ή μετακινήθηκαν στο Νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας  για «αγρανάπαυση και σωφρονισμό»  . Όπου για μια Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Εξωτερικά Ιατρεία και κάτι εργαστήρια, θα έχει 1 Διευθύντρια και 3 Τομεάρχες!!.

Αυτό είναι το  project  που θα ξεδιπλωθεί, το επόμενο διάστημα στα Νοσοκομεία ΟΛΗΣ της χώρας από τη Ν.Δ και το κομματικό  μηχανισμό της ΔΑΚΕ. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το είχαμε ζήσει και το 2005 ( μόλις ανέλαβε η Κυβέρνηση του Καραμανλή..)  αλλά και στις κορυφαίες στιγμές της διακυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, όπου ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε μια νύχτα, κυριολεκτικά, καθαίρεσε ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, για να τακτοποιήσει τους «ημετέρους».  Ένα ακόμα μικρό δείγμα από το πώς εννοεί ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το «Επιτελικό Κράτος» η Κυβέρνηση της Ν.Δ και τα κομματικά της στελέχη.

Υ.Γ :  Άλλη μια «επιτυχημένη» επιλογή της προηγούμενης Κυβέρνησης που βγάζει μάτι. Ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε, γιατί, ενώ είχε ζητηθεί η παραίτησή του, εδώ και μήνες, παρέμεινε στη θέση του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη ΔΑΚΕ και στη Ν.Δ…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!