Πέμπτη, 1 Οκτ 2020

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Την ώρα που «κλείνει» λόγω κρουσμάτων του Προσωπικού, ο κ. Διοικητής, με απόφασή του τακτοποιεί «ημέτερους». ΑΞΙΟΣ!!!

Τελικά, δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξουμε με τους Διοικητές που έχει επιλέξει και έχει εγκαταστήσει το «Επιτελικό – Κομματικό Κράτος» της Κυβέρνησης της Ν.Δ στα Νοσοκομεία. Ο ένας συναγωνίζεται σκληρά τον άλλο, όχι στο να πάνε καλά τα Νοσοκομεία μέσα στη Πανδημία, αλλά ποιος θα τακτοποιήσει πιο γρήγορα  τα «δικά μας παιδιά» σε θέσεις Ευθύνης και να πάρουν  τα εύσημα από το Κομματικό Μηχανισμό.

Μετά τους Διοικητές σε « Άγιο Παύλο» και ΕΚΑΒ που από τη πρώτη(!!) μέρα τακτοποίησαν καμία 50 δικά μας παιδιά, και πλήθος άλλων που τακτοποιούν «δικούς μας» με τα σημειώματα των τοπικών Βουλευτών της Ν.Δ και της ΔΑΚΕ, με πογκρόμ διώξεων και καθαιρέσεων, ήρθε ένα παλιό «φυντάνι» να τεθεί επικεφαλής στη σχετική Λίστα Κομματικών τακτοποιήσεων Διοικητών. ( Η Λίστα αυτή είναι ενεργή και θα συμμετέχει βαθμολογικά κατά την αξιολόγηση των Διοικητών, με βάση των αριθμό των Κομματικών τακτοποιήσεων που έκαναν…)

Μιλάμε βέβαια για τον κ. Διοικητή του ΑΧΕΠΑ. Τι έκανε ο αθεόφοβος;

Λοιπόν τη μέρα που όλη η Ελλάδα είναι θορυβημένη από το «κλείσιμο» του ΑΧΕΠΑ για απολύμανση, λόγω 14 εργαζομένων που βρέθηκαν θετικοί, με πολλούς να εργάζονται στη σχετική Μονάδα για covid-19, και δεν θα δεχόταν επιβεβαιωμένα κρούσματα έως 21/8, τι έκανε ο άπαικτος Διοικητής; Επέβλεπε τις αναγκαίες διεργασίες; ΟΧΙ. Στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους που ήταν προβληματισμένοι για τις εξελίξεις; ΟΧΙ.

Την ημέρα αυτή λοιπόν , ο κ. Διοικητής αποφάσισε ότι πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στο Κομματικό Μηχανισμό, για τη τακτοποίηση των δικών μας παιδιών. Μάλλον στη λογική «δεν θα μας πάρουν χαμπάρι…».

Με απόφαση του , ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ με αριθμ. 905η 2020 ( ΑΔΑ: 6ΧΘΥ469064-6ΧΖ) προχωρά στην άμεση «τακτοποίηση» 2 Τομεαρχών, 6 Προϊσταμένων  και 12 Αναπληρωτών. ΣΥΝΟΛΟ 20!! Την ημέρα που το ΑΧΕΠΑ «κλείνει» την εφημερία του για το covid-19!!, ο κ. Διοικητής υλοποιεί τις κομματικές εντολές.

Η Πράξη αυτή του κ. Διοικητή, τη στιγμή μάλιστα που το Νοσοκομείο είναι στο «μάτι του Κυκλώνα»  της Πανδημίας  και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αποδεικνύει και στο πιο καλόπιστο, ότι για το «Επιτελικό Κομματικό Κράτος» της Κυβέρνησης της Ν.Δ και των Κομματικών Διοικητών, προτεραιότητα και μάλιστα ΑΜΕΣΗ είναι η τακτοποίηση των «δικών μας παιδιών» και η ενίσχυση του Κομματικού Κράτους στα Νοσοκομεία. Η δε λειτουργία των Νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, όπως φαίνεται είναι σε δεύτερη μοίρα…

Ας φανταστούμε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα Νοσοκομεία, εάν οι Κομματικοί Διοικητές χρησιμοποιούσαν  το 30% του «έργου» για τη τακτοποίηση των «δικών»  μας, για να λειτουργήσουν πιο αξιόπιστα και οργανωμένα τα Νοσοκομεία μπροστά στη αύξηση των κρουσμάτων που εξελίσσεται δραματικά.

Αλλά είπαμε. Προηγούνται οι κομματικές επιλογές και προτεραιότητες, έπεται η Υγεία…

Εάν υπάρχει μια στάλα φιλότιμο, οφείλει ο κ. Διοικητής να ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ την κατάπτυστη απόφαση. Και να θέσει την Παραίτηση του στη διάθεση του Υπουργείου. Για να δούμε, υπάρχει ΦΙΛΟΤΙΜΟ;

Υ.Γ :  Τώρα έχει προκύψει και ένα νέο στοιχείο «τακτοποιήσεων». Είναι οι μετακινήσεις Επικουρικών (πολλές…) από Νοσοκομείο σε άλλο Νοσοκομείο και σε άλλες πόλεις. Σε αυτές πλέον, πέρα από Βουλευτές, Κόμμα, και Διοικητές συμμετέχει ενεργά, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα, και η Εκκλησία, με όλη την Ιεραρχία της.  Θου Κύριε!!. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας….

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;

Τελειώνουν τα Αντιδραστήρια για testcovid, η Κυβέρνηση το χρεώνει στους εργαζόμενους(!!) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ διαπιστώνει απλά «την έλλειψη σχεδιασμού…»

Υπουργείο Υγείας: Νομοθετούν στη πράξη, τέλος Συμβάσεων και Απολύσεις. Υπόσχονται, πριν Μονιμοποιήσεις μόνο Νοσηλευτών, τώρα όλων των Συμβασιούχων. Μας δουλεύουν κανονικά(;)

Γ. Ν Παπανικολάου: 350.000€ στους Ιδιώτες έξω για test. Τώρα μπαίνουν επίσημα και στο Νοσοκομείο!!!.

Από την κανονικότητα και τις πληρωμές στο Μήνα, στις συχνές καθυστερήσεις πληρωμών, ένα «Επιτελικό- Κομματικό- Κράτος» δρόμος…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟY ΒΟΥΛΑΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!. Με υπεύθυνη Δήλωση για τις «Νόμιμες συναναστροφές!!!» θα χορηγούνται οι Άδειες στους Υγειονομικούς!!. ΕΛΕΟΣ!!!