Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Νέα Διεθνή επιτυχία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Με παρέμβαση του ο «Δρομέας» του κ. Βαρώτσου θα μείνει στην Αθήνα…

Ευτυχώς που υπάρχει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του αντιστέκεται στα απεχθή σχέδια που απεργάζεται μέρα-νύχτα η Κυβέρνηση των ΣυριζαίωνΜαδούρων.

Με μια κίνηση-ελιγμό, με τους «βαστάζους του» περικύκλωσε τον «Δρομέα» και καταθέτοντας λίγα άνθη(!!!) στα πόδια του φώναξε ότι ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝτα σχέδια της Κυβέρνησης, που το θέλουν  «ανταλλάξιμη Θυσία» στο βωμό της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Ο «Δρομέας» συγκινημένος ευχαρίστησε το Πρόεδρο για τη παρέμβαση του, που το γλύτωσε από τα χέρια των Σκοπιανών. Μετά  ο Πρόεδρος,συνέχισε το γνωστό Μηνιαίο Δρομολόγιο της Αντικυβερνητικής Προπαγάνδας, με σύνθημα « τα παζαρεύουν όλα, θα τα πουλήσουν όλα» καταλήγοντας, αυτή την οδηγία είχε πάρει από τη Φώφη και το Κούλη, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Εργασίας.

Υ.Γ : Οι πληροφορίες ότι το επόμενο δρομολόγιο, αρχές Μάη, θα περιλαμβάνει ίδια παρέμβαση για να μη ξεπουληθεί η Ακρόπολη από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ελέγχονται για την αντικειμενικότητα τους…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.