Τετάρτη, 19 Ιούν 2019

Νέα Διεθνή επιτυχία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: Με παρέμβαση του ο «Δρομέας» του κ. Βαρώτσου θα μείνει στην Αθήνα…

Ευτυχώς που υπάρχει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του αντιστέκεται στα απεχθή σχέδια που απεργάζεται μέρα-νύχτα η Κυβέρνηση των ΣυριζαίωνΜαδούρων.

Με μια κίνηση-ελιγμό, με τους «βαστάζους του» περικύκλωσε τον «Δρομέα» και καταθέτοντας λίγα άνθη(!!!) στα πόδια του φώναξε ότι ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΕΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝτα σχέδια της Κυβέρνησης, που το θέλουν  «ανταλλάξιμη Θυσία» στο βωμό της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Ο «Δρομέας» συγκινημένος ευχαρίστησε το Πρόεδρο για τη παρέμβαση του, που το γλύτωσε από τα χέρια των Σκοπιανών. Μετά  ο Πρόεδρος,συνέχισε το γνωστό Μηνιαίο Δρομολόγιο της Αντικυβερνητικής Προπαγάνδας, με σύνθημα « τα παζαρεύουν όλα, θα τα πουλήσουν όλα» καταλήγοντας, αυτή την οδηγία είχε πάρει από τη Φώφη και το Κούλη, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Εργασίας.

Υ.Γ : Οι πληροφορίες ότι το επόμενο δρομολόγιο, αρχές Μάη, θα περιλαμβάνει ίδια παρέμβαση για να μη ξεπουληθεί η Ακρόπολη από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ελέγχονται για την αντικειμενικότητα τους…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…

Δεν έχουν το Θεό τους!! Η ΠΟΕΔΗΝ «υποστηρίζει» συγκέντρωση(;) στις 19/6 υπονομεύοντας, στη πράξη, τον αγώνα των εργαζόμενων στα προγράμματα του ΟΑΕΔ!!

Ανακοίνωση απο το ΑΡΜΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ … ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ

Το πρόγραμμα της Ν.Δ μέρος 2ο

Βρε, «καλώς τα παιδιά τα ζουρμπουλίδικα…»

Αυτόνομα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π): Ένας Θεσμός που υλοποιείται μετά από 25 χρόνια!!!. Ήδη Διορίζονται οι πρώτοι Γιατροί..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Η Ν.Δ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Με το κεφάλι ψηλά

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 902 Θέσεων Μόνιμων Γιατρών. Το επόμενο διάστημα και η έκδοση της Προκήρυξης 1500 Θέσεων Λοιπού προσωπικού.