Σάββατο, 16 Οκτ 2021

Να αποσυρθεί χθες η απόφαση της ΕΔΟΘ για σύμβαση με Ιδιωτικό Κέντρο για testcovid!! ΝΤΡΟΠΗ!!.

Τελικά, ο κατήφορος των Παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τελευταίο δείγμα είναι η απόφαση που πήραν από κοινού στην ΕΔΟΘ για τη συνεργασία με Ιδιωτικό Κέντρο για τη διενέργεια testcovidγια τους Δημοσίους Υπαλλήλους, στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!. Η απόφαση πάρθηκε από ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, καταψήφισαν ΠΑΜΕ- Συσπειρώσεις και Λευκό(;)  η Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες και τη Συνταγογράφηση, μέσω ΕΟΠΠΥ, του testcovid και την κάλυψη από το Κράτος, η ηγεσία της ΕΔΟΘ, με μια απόφαση ΝΤΡΟΠΗ για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, αποφασίζει να προτείνει στους εργαζόμενους να πηγαίνουν σε ένα Ιδιωτικό Κέντρο για να κάνουν το test στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!, όταν η αξία του δεν ξεπερνά τα 12€!!. Είναι δυνατόν η ΕΔΟΘ να πριμοδοτεί τον Ιδιωτικό Τομέα, ενισχύοντας την κερδοφορία του, εις βάρος των πολιτών και της Κοινωνίας!!. Παράλληλα μια τέτοια απόφαση βγάζει λάδι τη κυβέρνηση της Ν.Δ και τις ευθύνες της που δεν προχωρά στη Συνταγογράφηση του testΔΩΡΕΑΝ για όλους τους Πολίτες. Ενώ υπονομεύει στη πράξη, το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα του Συνδικαλιστικού Κινήματος για ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ test σε ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες.

Αυτή είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ της ΕΔΟΘ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!.

εοθ

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοσίους Υπαλλήλους να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ στη πράξη την συγκεκριμένη απόφαση, καταγγέλλοντας  το Θεσμικό ατόπημα της ΕΔΟΘ

Καλούμε ΧΘΕΣ(!!)  την διοίκηση της ΕΔΟΘ να αποσύρει ΑΜΕΣΑ την απαράδεκτη απόφαση και να διεκδικήσει την ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη των test μέσω του ΕΟΠΠΥ και του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Καλούμε δε την Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ στη Διοίκηση της ΕΔΟΘ για την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης.

Υ.Γ : Δεν καταλαβαίνουμε το Λευκό τηςΑυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης. Είναι ΛΑΘΟΣ, που οφείλει ΑΜΕΣΑ να διορθωθεί. Και οφείλουμε όλοι μαζί, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να βρούμε δικλίδες ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθεί ξανά ένα τέτοιο λάθος…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Με ορίζοντα το 2024(!!) οι «υποσχέσεις» και οι «δεσμεύσεις» Πρωθυπουργού και Υπουργείου Υγείας για Μόνιμες Προσλήψεις στην Υγεία.

Ανακοίνωση της παράταξης ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ του Γ.Ν.Α. »Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην εργασιακή «ομηρεία» Ιατρών και Νοσηλευτών και να γυρίσουν ΑΜΕΣΑ στα Νοσοκομεία τους.

Έξω από την Υγεία οι ακροδεξιοί και οι φασίστες. ΆΜΕΣΗ καταδίκη και πρωτοβουλίες για ΟΡΙΣΤΙΚΗ απομάκρυνση τους από τα Σωματεία.

Απίστευτος εμπαιγμός από Υπουργείο Υγείας-Κυβέρνηση: Προτείνουν παράταση 5 μηνών(!!) στους Επικουρικούς, σε κίνδυνο(;) οι αναστολές. Οι μάσκες έπεσαν…

Η ΔΑΚΕ ανέλαβε επισήμως τη Διοίκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ζήτω το Επιτελικό – Κομματικό Κράτος των «Αρίστων»!!.

Υπουργός Υγείας: Παράταση 1 έτος για ΟΑΕΔ, 6 μήνες για επικουρικούς, σιωπή για ΣΟΧ και άρνηση άρσης των αναστολών εργασίας. Πέρασε κάτω από τον πήχη..

Όταν οι «υποσχέσεις- θριαμβολογίες» της ΔΑΚΕ για ΜΕΓΑΛΗ παράταση των συμβάσεων, είναι 6 μήνες(!!) σύμφωνα με την Αν. Υπουργό. Μια «ωραία ατμόσφαιρα..»

Διοίκηση ΠΓΝ Ιωαννίνων: Εργαλειοποιούν τη Πανδημία, στοχοποιώντας και τιμωρώντας εργαζόμενους, ανοίγοντας το δρόμο για τα «δικά μας» παιδιά και τις κομματικές μεταγραφές

Με «όχημα» τις αναστολές εργασίας, σε Ιδιώτες εργαστήρια διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ΕΚΑΒ. «Όλα είναι υπό έλεγχο!!». Κ. Μητσοτάκης