Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Να αποσυρθεί χθες η απόφαση της ΕΔΟΘ για σύμβαση με Ιδιωτικό Κέντρο για testcovid!! ΝΤΡΟΠΗ!!.

Τελικά, ο κατήφορος των Παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τελευταίο δείγμα είναι η απόφαση που πήραν από κοινού στην ΕΔΟΘ για τη συνεργασία με Ιδιωτικό Κέντρο για τη διενέργεια testcovidγια τους Δημοσίους Υπαλλήλους, στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!. Η απόφαση πάρθηκε από ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, καταψήφισαν ΠΑΜΕ- Συσπειρώσεις και Λευκό(;)  η Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες και τη Συνταγογράφηση, μέσω ΕΟΠΠΥ, του testcovid και την κάλυψη από το Κράτος, η ηγεσία της ΕΔΟΘ, με μια απόφαση ΝΤΡΟΠΗ για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, αποφασίζει να προτείνει στους εργαζόμενους να πηγαίνουν σε ένα Ιδιωτικό Κέντρο για να κάνουν το test στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!, όταν η αξία του δεν ξεπερνά τα 12€!!. Είναι δυνατόν η ΕΔΟΘ να πριμοδοτεί τον Ιδιωτικό Τομέα, ενισχύοντας την κερδοφορία του, εις βάρος των πολιτών και της Κοινωνίας!!. Παράλληλα μια τέτοια απόφαση βγάζει λάδι τη κυβέρνηση της Ν.Δ και τις ευθύνες της που δεν προχωρά στη Συνταγογράφηση του testΔΩΡΕΑΝ για όλους τους Πολίτες. Ενώ υπονομεύει στη πράξη, το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα του Συνδικαλιστικού Κινήματος για ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ test σε ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες.

Αυτή είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ της ΕΔΟΘ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!.

εοθ

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοσίους Υπαλλήλους να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ στη πράξη την συγκεκριμένη απόφαση, καταγγέλλοντας  το Θεσμικό ατόπημα της ΕΔΟΘ

Καλούμε ΧΘΕΣ(!!)  την διοίκηση της ΕΔΟΘ να αποσύρει ΑΜΕΣΑ την απαράδεκτη απόφαση και να διεκδικήσει την ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη των test μέσω του ΕΟΠΠΥ και του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Καλούμε δε την Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ στη Διοίκηση της ΕΔΟΘ για την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης.

Υ.Γ : Δεν καταλαβαίνουμε το Λευκό τηςΑυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης. Είναι ΛΑΘΟΣ, που οφείλει ΑΜΕΣΑ να διορθωθεί. Και οφείλουμε όλοι μαζί, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να βρούμε δικλίδες ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθεί ξανά ένα τέτοιο λάθος…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!