Κυριακή, 4 Ιούν 2023

Να αποσυρθεί χθες η απόφαση της ΕΔΟΘ για σύμβαση με Ιδιωτικό Κέντρο για testcovid!! ΝΤΡΟΠΗ!!.

Τελικά, ο κατήφορος των Παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τελευταίο δείγμα είναι η απόφαση που πήραν από κοινού στην ΕΔΟΘ για τη συνεργασία με Ιδιωτικό Κέντρο για τη διενέργεια testcovidγια τους Δημοσίους Υπαλλήλους, στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!. Η απόφαση πάρθηκε από ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, καταψήφισαν ΠΑΜΕ- Συσπειρώσεις και Λευκό(;)  η Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες και τη Συνταγογράφηση, μέσω ΕΟΠΠΥ, του testcovid και την κάλυψη από το Κράτος, η ηγεσία της ΕΔΟΘ, με μια απόφαση ΝΤΡΟΠΗ για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, αποφασίζει να προτείνει στους εργαζόμενους να πηγαίνουν σε ένα Ιδιωτικό Κέντρο για να κάνουν το test στη «προνομιακή τιμή» των 48€!!, όταν η αξία του δεν ξεπερνά τα 12€!!. Είναι δυνατόν η ΕΔΟΘ να πριμοδοτεί τον Ιδιωτικό Τομέα, ενισχύοντας την κερδοφορία του, εις βάρος των πολιτών και της Κοινωνίας!!. Παράλληλα μια τέτοια απόφαση βγάζει λάδι τη κυβέρνηση της Ν.Δ και τις ευθύνες της που δεν προχωρά στη Συνταγογράφηση του testΔΩΡΕΑΝ για όλους τους Πολίτες. Ενώ υπονομεύει στη πράξη, το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα του Συνδικαλιστικού Κινήματος για ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ test σε ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες.

Αυτή είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ της ΕΔΟΘ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!.

εοθ

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοσίους Υπαλλήλους να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ στη πράξη την συγκεκριμένη απόφαση, καταγγέλλοντας  το Θεσμικό ατόπημα της ΕΔΟΘ

Καλούμε ΧΘΕΣ(!!)  την διοίκηση της ΕΔΟΘ να αποσύρει ΑΜΕΣΑ την απαράδεκτη απόφαση και να διεκδικήσει την ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη των test μέσω του ΕΟΠΠΥ και του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Καλούμε δε την Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ στη Διοίκηση της ΕΔΟΘ για την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης.

Υ.Γ : Δεν καταλαβαίνουμε το Λευκό τηςΑυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης. Είναι ΛΑΘΟΣ, που οφείλει ΑΜΕΣΑ να διορθωθεί. Και οφείλουμε όλοι μαζί, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να βρούμε δικλίδες ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθεί ξανά ένα τέτοιο λάθος…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβερνητική Αναλγησία. Δεν φτάνει που τους πετάνε εκτός Ανθυγιεινού, μετά από 12 χρόνια, ζητάνε πίσω και 70€(!!). Ούτε στοιχειώδη τσίπα….

2019-2023 Κυβέρνηση Ν.Δ: 4 ΧΡΟΝΙΑ χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ πρόσληψη με δική της προκήρυξη. -7000 το Μόνιμο Προσωπικό στην Υγεία.

Κυριάκο Μητσοτάκη και Ν.Δ GO HOME !!!

Ανθυγιεινό Επίδομα: Οικονομικά ανεπαρκές, διχαστικό, με αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, κατώτερο των αναγκών. Αγώνας για Διπλασιασμό και επέκταση σε ΟΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς.

Γ. Ν ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΨΝΘ: Καθαιρέσεις και Συνδικαλιστικές Διώξεις για τη τακτοποίηση «δικών μας». Το Επιτελικό- Κομματικό Κράτος των Αρίστων «εκτελεί» συμβόλαια…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Καλές Γιορτές καλή Νέα Χρόνια. ΚΛΕΙΣΑΜΕ…

Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) . ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στα Κυβερνητικά σχέδια ΕΝΕ-ΕΣΑΝ-Υπουργείου για τα Καθηκοντολόγια ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ Νοσηλευτών

Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της συρρίκνωσης και της Ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ και τη φτωχοποίηση των Υγειονομικών δίνουμε Αγωνιστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις 20 Οκτώβρη.

ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Με υπόγειες συμφωνίες με ΕΝΕ και Υπουργείο ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τον Αγώνα των Β. Νοσηλευτών. Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός στα καλύτερα του…

Καθηκοντολόγιο Β. Νοσηλευτών. Όχι Αναστολή- Κατάργηση. Τροποποιήσεις «εν κρυπτώ» των «αρμοδίων». Πλήρη απουσία ενημέρωσης. Και η ΠΟΕΔΗΝ; Απλά κάνει πλάτες στη Κυβέρνηση..