Παρασκευή, 19 Ιούλ 2019

Μητσοτάκης – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ν.Δ για την Υγεία: «Θα δώσω τη Διοίκηση των Νοσοκομείων σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!. Δημόσιοι Υπάλληλοι θα δουλεύουν σε Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα μέσα στα Νοσοκομεία!!!!»

Άλλη μια αποκαλυπτική συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στο αγαπημένο ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ένα μέρος από   ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ν.Δ στην Υγεία. Με δυο φράσεις περιέγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το ζοφερό σχέδιό του για το μέλλον των δημόσιων νοσοκομείων  αλλά και των εργαζομένων τους, ένα σχέδιο που βλάπτει σοβαρά την Υγεία!!!. 

Το πρώτο ότι στα δημόσια νοσοκομεία θα μπουν – σε πρώτη φάση σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας – ιδιώτες επιχειρηματίες με μακροχρόνια σύμβαση -μια και όπως υποστήριξε γνωρίζουν καλύτερα την εξίσωση κόστους – οφέλους. ( Άρα για το κ Μητσοτάκη, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!!).

Και με αυτή την απλή φράση ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε πώς η πρόσβαση όλων στα δημόσια νοσοκομεία θα μπει στο κρεβάτι του Προκρούστη. Γιατί στην εξίσωση κόστους – οφέλους, θα απαιτείται εισιτήριο (ξανά το 5ε για τα Εξωτερικά Ιατρεία και το 25ε για την εισαγωγή!!!)  και «αγορά υπηρεσιών» από τους ασφαλισμένους και βέβαια απαγόρευση εισόδου για τους ανασφάλιστους!!!

-Το δεύτερο παράδειγμα που έφερε ήταν αυτό της αγοράς υπηρεσιών από ιδιώτες!! αλλά με μια παραλλαγή εντελώς οργουελική. Όπως είπε αντί να αγοράζει το δημόσιο για παράδειγμα αξονικό τομογράφο, θα μπορεί να αγοράζει υπηρεσίες. Και μια και αυτό ισχύει για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία εδώ και χρόνια πολλά, ο πρόεδρος της ΝΔ, αποκάλυψε τι σχεδιάζει για τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως είπε εκεί, στα ιδιωτικά κέντρα με τους ιδιωτικούς τομογράφους θα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι!!! αφού οι τομογράφοι θα βρίσκονται εντός των νοσοκομείων!!!. Η ιδιωτική εταιρεία, όμως, αν είναι ικανοποιημένη θα μπορεί να τους προσφέρει επιπλέον χρήματα!!!  στον μισθό που θα πληρώνει το δημόσιο, δηλαδή bonus!!.

Για να το κάνουμε λιανά, το κράτος θα κάνει σύμβαση με ένα ιδιωτικό κέντρο ( που θα λειτουργεί μέσα στο Νοσοκομείο..) για ιατρικές εξετάσεις και θα δουλεύουν εκεί οι δημόσιοι υπάλληλοι!!!. Άρα οι ιδιώτες θα προσφέρουν μόνο τα μηχανήματα και το δημόσιο θα πληρώνει και τις εξετάσεις και τους υπαλλήλους!!!. Η αποθέωση της ιδιωτικοποίησης. Ούτε οι ιδιώτες επιχειρηματίες δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο!!!!. Δείτε τις εκπληκτικές ΔΗΛΩΣΕΙΣ του κ. Μητσοτάκη στο σύνδεσμο (μετά το 47:00): https://youtu.be/ko2StRRoZzE

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ενημερωτικό Σημείωμα & Επιστολή – Δημοσίευση αποφάσεων του ΣτΕ για τον 13ο και 14ο μισθό

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Το βασίλειο μου για 10΄δημοσιότητας….

Κυβέρνηση Ν.Δ, πρώτη μέρα, πρώτα μέτρα: «Μείωση του Λειτουργικού κόστους στο Δημόσιο κατά 200.000.000€!! Μείωση Μισθολογικού κόστους 200.000.000€!!»

Οι νεκροί και η τραγωδία στο Μάτι, «εργαλείο» Πολιτικών σκοπιμοτήτων από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Πόση αθλιότητα να αντέξει ο νους…

ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ: Μέγας Χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ…ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ του Γιώργου Ζαΐρη

Πρόγραμμα Ν.Δ για την Υγεία και προσλήψεις: ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί…»

Για να μην χαθεί ότι κερδήθηκε τα τελευταία χρόνια

Το θράσος φαίνεται να περισσεύει για την Φώφη και το ΚΙΝΑΛ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;

Η ΕΝΕ, εδώ και ένα μήνα, εκβιάζει και απειλεί τους Νοσηλευτές με απόλυση από τα Νοσοκομεία!!!Και οι λαλίστατοι Πρόεδρος, Γραμματέας και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους!!! «Περίεργη» η εκκωφαντική σιωπή από ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ…