Πέμπτη, 17 Οκτ 2019

Μήνυση κατά μελών του Δ.Σ του Σωματείου και της Παράταξης μας από τους «βολεμένους» και τα παράκεντρα εξουσίας στο ΠΓΝ Πατρών

Το ζήσαμε και αυτό!!. Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κατέθεσε Μήνυση κατά μέλων  του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού στο Ρίο  και της Παράταξης του Αυτόνομου Ριζοσπαστικού Μετώπου Αγώνα.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Παράταξης για τις εκλογές για εκπρόσωπο εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου και την υπόστηριξή μας σε άλλη υποψήφια, «ανακάλυψε» λέξεις και προτάσεις που υποστηρίζει ότι την θίγουν «προσωπικά».  Κατάθεσε λοιπόν μήνυση με προφανή στόχο την ποινικοποίηση της άλλης  άποψης και της παραδειγματικής τιμωρίας όσων εργαζομένων με αξιοπρέπεια και συνέπεια, το προηγούμενο διάστημα, στάθηκαν –με προσωπικό κόστος- απέναντι στους μηχανισμούς και τις προσωπικές πολιτικές που επεδίωκαν την απαξίωση του Νοσοκομείου.

Χαρακτηριστική είναι η θέση του Σωματείου: «Το Δ.Σ. δηλώνει, ότι συμπαρίσταται στη συνάδελφο κα Δημοπούλου με κάθε μέσο στην πρωτοφανή αυτή δίωξη που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία η πολιτική αντιπαράθεση, ο συνδικαλιστικός διάλογος συντελείται δια του λόγου και όχι δια μέσου των δικαστηρίων.

Οι παρατάξεις και οι συνδικαλιστικές απόψεις δεν ποινικοποιούνται.»

Η Μήνυση δεν στρέφεται μόνο κατά των μελών στο Πανεπιστημιακό του Ρίο. Στρέφεται κατά ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στο σύνολο της , που με συνέπεια αρχών και θέσεων στάθηκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε ΟΛΟΥΣ, όσους επέλεξαν, να υπηρετήσουν προσωπικές πολιτικές και στήριξαν « με νύχια και με δόντια» τους μηχανισμούς και το παρακράτος συμφερόντων που λειτουργούσε τόσα χρόνια στα Νοσοκομεία. Και δυστυχώς, παραμένουν-σε πολλά Νοσοκομεία- στο προσκήνιο μέχρι και σήμερα…

Απέναντι στη ποινικοποίηση της Συνδικαλιστικής Δράσης  και στην απόφαση των μηχανισμών  για «πολιτική εξόντωση» των μελών μας,  δηλώνουμε τα εξής:

Στηρίζουμε ΟΛΑ τα μέλη μας που σέρνονται στα Δικαστήρια, επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι στους βολεμένους και στους μηχανισμούς που συνεχίζουν και κάνουν κουμάντο ως τώρα…

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!!! ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΗΝΥΣΗ.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου και της ΑΔΕΔΥ υπέρ του ΚΕΘΕΑ. Θλιβερή παραφωνία, η εκκωφαντική σιωπή, της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Προς πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Κατατέθηκε Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας. Θα πάρετε Θέση ή θα συνεχιστεί ο «μήνας του μέλιτος» με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ;

Διοικητής 2ης ΥΠΕ προς εργαζόμενους: «Δεν πήρατε τις άδειες σας για να στηρίξετε τις Μονάδες Υγείας και τις υπηρεσίες στους πολίτες; Λυπάμαι, ΤΙΣ ΧΑΣΑΤΕ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

«Αναζητείται» η Κρατική Χρηματοδότηση, καταργούνται Προκηρύξεις Γιατρών, πουθενά στον ορίζοντα Προκήρυξη για Μόνιμο Προσωπικό. Επιτέλους ήρθε η «κανονικότητα»!!!.

Καθήκον ΟΛΟΥ του Υγειονομικού Κινήματος να υπερασπιστεί το ΚΕΘΕΑ και το έργο του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ