Δευτέρα, 16 Σεπ 2019

Με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ ήρθε η «κανονικότητα» . Θα κάνουμε να πληρωθούμε κάτι μήνες, όπως παλιά…

Επιτέλους, ευτυχώς που ήρθε η Ν.Δ για να θυμηθούμε την » κανονικότητα» Δηλαδή να μένουμε απλήρωτοι επί μήνες ( το Δεκέμβριο τον πληρωνόμασταν το Μάιο…)  και να γίνονται δεκάδες επισχέσεις για τα δεδουλευμένα. Βλέπεις δεν μας άρεσε που με τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πληρωνόμασταν στην ώρα μας ( τελευταία πληρωμή, 26 Ιουλίου/19 πληρωθήκαμε τον Ιούνιο/19 !!!) και το ωρομίσθιο είχε αυξηθεί κατά 22%, και πέρναμε και καμιά ώρα. Τώρα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το 2016, φτάσαμε στις 10 Σεπτεμβρίου και δεν έχει εκταμιευθεί το Γ Τρίμηνο. Και είναι ορατός ο κίνδυνος, εάν δεν έρθουν ΑΜΕΣΑ τα χρήματα,  να μην πληρωθούμε ούτε στις 27/9(!!!). Θα κλείσει ένα τρίμηνο ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ χωρίς εκταμίευση του κονδυλίου!!.

Έτσι με τέτοιες πράξεις δείχνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ πόσο ψηλά στις προτεραιότητες της έχει την Υγεία. Και δεν η πρώτη φορά. Έτσι πιστέψαμε και την » Δέσμευση» του κ. Μητσοτάκη ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ της Κυβέρνησης θα αφορά την πρόσληψη 2.000 Νοσηλευτών και μας προέκυψαν 1500 Ειδικοί Φρουροί (ούτε καν Αστυφύλακες…). Πάλι καλά να λες. Από τον πατέρα του το 1991, περιμέναμε Νοσηλευτές και μας ήρθαν Αγροφύλακες….

Απλήρωτοι, προκήρυξη δεν φαίνεται στον ορίζοντα, παιχνίδια του Υπουργείου με τη χρηματοδότηση των Νοσοκομείων,  συνεργασίες με τις ιδιωτικές κλινικές εις βάρος του Δημοσίου.

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ!!!.

Υ. Γ :  Για το θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών,  της  προκήρυξης μην περιμένετε ανακοίνωση από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Δεν τολμούν να ψελλίζουν κάτι σε βάρος της Κυβέρνησης της Ν.Δ. 2 μήνες η Κυβέρνηση νομοθετεί ( ΕΥΠ, Επιτελικό Κράτος, εργασιακά) και στην Υγεία ( κατάργηση νόμου για τα Συνέδρια, στρατηγοί στις ΥΠΕ κ.α ) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νέο Δελτίου Τύπου Υπουργείου Υγείας- πλειοψηφίας ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Ανακάλυψαν ελλείμματα στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων!!!.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Κυβέρνηση «Αριστείας» Ν.Δ: Πτυχίο Πανεπιστημίου= Δεκαετής προϋπηρεσία + φίλος του Κυριάκου+ «φίλος» των Αμερικάνων= Διοικητής στην ΕΥΠ….

Μόρια Λέσβου: «Ντροπή για τη κοινωνία» ήταν-πράγματι- επί ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, επί Ν.Δ, απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…

Χαμένη υπόθεση οι «κυρ-Παντελήδες» του Πέτρου Κατσάκου

Οι Μετανάστες δεν είναι «σκουπίδια» και «σκόνη». ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια – Πρόσφυγες ο… θησαυρός

Υπουργείο Υγείας: «Ζεσταίνει τις μηχανές» για Ιδιωτικοποιήσεις και ΣΔΙΤ…

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) σε νέα καθήκοντα. Ανέλαβε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας..

Υπουργείο Υγείας: Εγκύκλιος για τη πρόσβαση στην Υγεία μέσα από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!!

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: Ξεχρεώνουν το δεύτερο «γραμμάτιο» στους Φαρμακοβιομήχανους…