Κυριακή, 17 Νοέ 2019

Με τη Κυβέρνηση της Ν.Δ ήρθε η «κανονικότητα» . Θα κάνουμε να πληρωθούμε κάτι μήνες, όπως παλιά…

Επιτέλους, ευτυχώς που ήρθε η Ν.Δ για να θυμηθούμε την » κανονικότητα» Δηλαδή να μένουμε απλήρωτοι επί μήνες ( το Δεκέμβριο τον πληρωνόμασταν το Μάιο…)  και να γίνονται δεκάδες επισχέσεις για τα δεδουλευμένα. Βλέπεις δεν μας άρεσε που με τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πληρωνόμασταν στην ώρα μας ( τελευταία πληρωμή, 26 Ιουλίου/19 πληρωθήκαμε τον Ιούνιο/19 !!!) και το ωρομίσθιο είχε αυξηθεί κατά 22%, και πέρναμε και καμιά ώρα. Τώρα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το 2016, φτάσαμε στις 10 Σεπτεμβρίου και δεν έχει εκταμιευθεί το Γ Τρίμηνο. Και είναι ορατός ο κίνδυνος, εάν δεν έρθουν ΑΜΕΣΑ τα χρήματα,  να μην πληρωθούμε ούτε στις 27/9(!!!). Θα κλείσει ένα τρίμηνο ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ χωρίς εκταμίευση του κονδυλίου!!.

Έτσι με τέτοιες πράξεις δείχνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ πόσο ψηλά στις προτεραιότητες της έχει την Υγεία. Και δεν η πρώτη φορά. Έτσι πιστέψαμε και την » Δέσμευση» του κ. Μητσοτάκη ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ της Κυβέρνησης θα αφορά την πρόσληψη 2.000 Νοσηλευτών και μας προέκυψαν 1500 Ειδικοί Φρουροί (ούτε καν Αστυφύλακες…). Πάλι καλά να λες. Από τον πατέρα του το 1991, περιμέναμε Νοσηλευτές και μας ήρθαν Αγροφύλακες….

Απλήρωτοι, προκήρυξη δεν φαίνεται στον ορίζοντα, παιχνίδια του Υπουργείου με τη χρηματοδότηση των Νοσοκομείων,  συνεργασίες με τις ιδιωτικές κλινικές εις βάρος του Δημοσίου.

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ!!!.

Υ. Γ :  Για το θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών,  της  προκήρυξης μην περιμένετε ανακοίνωση από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ. Δεν τολμούν να ψελλίζουν κάτι σε βάρος της Κυβέρνησης της Ν.Δ. 2 μήνες η Κυβέρνηση νομοθετεί ( ΕΥΠ, Επιτελικό Κράτος, εργασιακά) και στην Υγεία ( κατάργηση νόμου για τα Συνέδρια, στρατηγοί στις ΥΠΕ κ.α ) και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ…

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Υγείας: 2.400.000€, για ανανέωση εξοπλισμού 2 Νοσοκομείων, παραμένουν «παγωμένα» στα συρτάρια τους…

Αστυνομικοί απειλούν να συλλάβουν Γιατρούς στο Θριάσιο, συλλαμβάνουν με χειροπέδες Νοσηλευτή στη Κέρκυρα!!. Επιτέλους. Ήρθε η Κανονικότητα!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο «Λαγός» ΠΙΣ προχωρά την εργολαβία που του έχει αναθέσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Υγείας. Διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης για τα ΣΔΙΤ!!!

Τα Δελτία Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, που «ξεχνούν» να καταγγείλουν τις ευθύνες της Κυβέρνησης της Ν.Δ…

Κυβέρνηση Ν.Δ- Υπουργείο Εργασίας: Οριστικό Τέλος(;) στη παράταση των συμβάσεων του Επικουρικού Προσωπικού στις Δομές της Πρόνοιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Νοσοκομείο Νίκαιας: Το Επιτελικό Κράτος Ν.Δ- Ε.Ν.Ε είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.. Επιτέλους, ήρθε η κανονικότητα!!!.

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση των Θέσεων Γιατρών των ΤΕΠ 1ης κ΄2ης ΥΠΕ. ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!

ΜΑΤ στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Γλυφάδας!