Παρασκευή, 19 Απρ 2019

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» καταγγέλλει την απαράδεκτη «συνδικαλιστικά» στάση και πρακτική της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ. Η ηγεσία της αυτοαποκαλούμενης ομοσπονδίας των Νοσηλευτών πιστή στη διασπαστική και διχαστική τακτική της απέναντι στο νοσηλευτικό προσωπικό, προκλητικά και χωρίς καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων ένα από τα μεγαλύτερα Σωματεία των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, προχώρησε σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης του νοσοκομείου μας, θέτοντας τον εαυτό τους αυτόκλητο υπερασπιστή τίνος άραγε;

Που ήταν η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ όταν το Σωματείο εργαζομένων του Γεννηματάς οργάνωνε τους αγώνες του νοσηλευτικού προσωπικού και όλων των εργαζομένων υπερασπιζόμενο τα δικαιώματά τους;

Που ήταν στις μάχες που δώσαμε για μία αξιολόγηση σύμφωνα με τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος;

Καλούσαν τους ημέτερους να αξιολογήσουν έχοντας στο μυαλό τους τη διατήρηση του μηχανισμού εξουσίας και παράκεντρων εξυπηρετήσεων που οι ίδιοι διαμόρφωσαν στα νοσοκομεία.

Οι εργαζόμενοι του «Γ. Γεννηματάς» συσπειρωμένοι στο σωματείο μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για διαφάνεια, αξιοκρατία και ισονομία υπερασπιζόμενοι τους μάχιμους νοσηλευτές, τους μάχιμους εργαζόμενους που κράτησαν και κρατούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας όρθιο σε δύσκολες εποχές και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την ποιοτική αναβάθμισή του.

Το Δ.Σ.

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκάνδαλα στην Υγεία, διώξεις της Δικαιοσύνης για κακουργήματα, και η λαλίστατη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ «το αμίλητο νερό». Γιατί άραγε…(;)

Ρυθμίσεις στη Βουλή θεμάτων της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η αλήθεια για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και τα ψέματα του ΠΑΜΕ. Μέρος τρίτο…»

Ανακοίνωση της παράταξης Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Το παρεάκι του ΠΑΜΕ στο Σωματείο, αποφάσισε τοπική κινητοποίηση στην Ελευσίνα για να στηρίξει τη Δημοτική και Περιφερειακή Παράταξη του ΚΚΕ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2Κ/2019 των 1116 Θέσεων, που αφορά το Επικουρικό Προσωπικό»

Βρέθηκε η πόρτα του Υπουργείου ΣΤΟΠ. Συμμετέχουμε στη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ 28/3 στο Υπουργείο Εργασίας.

Δελτίο Τύπου απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ: »Η πλειοψηφία του Σωματείου πετάει τη μπάλα στην εξέδρα…»

Η απόφαση του ΣτΕ για την εκδίωξη των Εργολάβων, ουσιαστικό βήμα για την επέκταση των ατομικών συμβάσεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, μέχρι την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ με την επανασύσταση ΟΛΩΝ των Οργανικών Θέσεων των Υποστηρικτικών Υπηρεσιών.