Δευτέρα, 2 Αύγ 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ

ΣΥΝΘΕΣΗ  ΚΟΙΝΟΥ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  3ης  ΥΠΕ (Νοσ.  Γ.Παπανικολάου  Θεσσαλονίκης, Ψ.Ν.Θ, Αγ. Δημήτριος, Γ.Γεννηματάς)

Δεν παρατηρείται μόνο στα ύπατα αξιώματα αυτής της χώρας η οικογενειοκρατία (Πρωθυπουργός, βουλευτής, Δήμαρχος, καναλάρχης…)  αλλά και στο Δημόσιο, ακολουθώντας βέβαια το λαμπρό παράδειγμα. Έτσι , κατά τρόπο προκλητικό, με την Α1β/Γ.Π.:46374 Απόφαση του Υπηρεσιακού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, (ΑΔΑ:Ψ7ΝΤ465ΦΥΟ-ΛΛΝ) Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της 3ης ΥΠΕ τοποθετήθηκε αδελφή αιρετού μέλους του ίδιου οργάνου, παραβαίνοντας  χωρίς κανέναν  ενδοιασμό, τις διατάξεις που ισχύουν για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την σύνθεση και τη λειτουργία τους.  Συγκεκριμένα με την απόφασή του αυτή το Υπουργείο Υγείας παραβιάζει τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας  (Ν.2690/1999) που ισχύει και για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και που  απαγορεύει ρητά, χωρίς καμία εξαίρεση,  να μετάσχουν στην ίδια συνεδρίαση  μέλη συλλογικού οργάνου, που είναι σύζυγοι ή συνδέονται μεταξύ τους με συγγένεια έως και τέταρτου βαθμού εξ αίματος  ή αγχιστείας.

Ο παράνομος ορισμός των δύο αδελφών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 3ης ΥΠΕ, θέτει πολλά  ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της  συγκεκριμένης σύνθεσής του, βάζει προσκόμματα και τινάζει στον αέρα τη νόμιμη λειτουργία του, καθιστώντας  εξ ορισμού άκυρες  όλες τις αποφάσεις του. Έτσι αποφάσεις  σημαντικές ,  όπως  κρίσεις  θέσεων  ευθύνης,  μετατάξεις, αποσπάσεις,  μετακινήσεις  και  άλλα  σημαντικά  θέματα  που  μας  απασχολούν θα  είναι  άκυρα.

Αν  αυτό  το  επιτρέψουμε  φέρουμε  και  εμείς  μέρος  της  ευθύνης  για  κάθε  μελλοντική  αυθαιρεσία.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Να ανακληθεί ΑΜΕΣΑ η ΕΔΕ και η εμπλοκή της Προέδρου του Σωματείου και να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στη τρομοκρατία της ΔΝΥ. Τα Σωματεία ούτε εκβιάζονται ούτε χειραγωγούνται(!!).

Νοσοκομείο Καστοριάς: Παράνομες τοποθετήσεις – μετακινήσεις Υπαλλήλων με «σημείωμα» από το Βουλευτή της Ν.Δ(!!). Το Επιτελικό Κράτος των «Κουμπάρων» δίνει ρέστα…

Γ. Ν ΛΕΡΟΥ: Ο γνωστός δεξιός ρατσιστής Εκπρόσωπος Εργαζομένων απαιτεί την Απόλυση Εργαζομένου ΑΜΕΑ(!!). Θα τον μαζέψει κανένας

Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος. Πρωτοφανές(!!). Ακύρωσαν τις Εκλογές στις 25/6, γιατί έτσι γούσταραν(!!). Ήρθε η ώρα να ΦΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…

Αγώνας Διαρκείας για ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενάντια στις Κυβερνητικές Πολιτικές των Ιδιωτικοποιήσεων-ΣΔΙΤ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!.

Αυτό το Νομοσχέδιο να μην κατατεθεί! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΗ(Αθήνα, Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00)

2η ΥΠΕ – Διοικήτρια Γ.Ν Χίου: ΔιώκουνΣτελέχη γιατί «δεν σκύβουν το κεφάλι» για να ανοίξει ο δρόμος για τα ρουσφέτια του κ. Μηταράκη. Ούτε τσίπα πλέον…

Στον «Αέρα» το Ανθυγιεινό!!. Έχει λήξει 30/4, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Νομοθετική Ρύθμιση για τη συνέχιση του!! Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Σσσς…..

Έρχονται οι Επενδυτές!!. Promotion της Διοίκησης του Γ.Ν Ασκληπιείου σε Ελβετούς Επιχειρηματίες για την «Αξιοποίηση» του Νοσοκομείου!!. Άρχισε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!.

Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός και η Κοροϊδία της Κυβέρνησης στους Υγειονομικούς. Βάπτισαν «Βοήθημα» 1000€ την Αποζημίωση Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ!!.