Σάββατο, 31 Οκτ 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ

ΣΥΝΘΕΣΗ  ΚΟΙΝΟΥ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  3ης  ΥΠΕ (Νοσ.  Γ.Παπανικολάου  Θεσσαλονίκης, Ψ.Ν.Θ, Αγ. Δημήτριος, Γ.Γεννηματάς)

Δεν παρατηρείται μόνο στα ύπατα αξιώματα αυτής της χώρας η οικογενειοκρατία (Πρωθυπουργός, βουλευτής, Δήμαρχος, καναλάρχης…)  αλλά και στο Δημόσιο, ακολουθώντας βέβαια το λαμπρό παράδειγμα. Έτσι , κατά τρόπο προκλητικό, με την Α1β/Γ.Π.:46374 Απόφαση του Υπηρεσιακού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, (ΑΔΑ:Ψ7ΝΤ465ΦΥΟ-ΛΛΝ) Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της 3ης ΥΠΕ τοποθετήθηκε αδελφή αιρετού μέλους του ίδιου οργάνου, παραβαίνοντας  χωρίς κανέναν  ενδοιασμό, τις διατάξεις που ισχύουν για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την σύνθεση και τη λειτουργία τους.  Συγκεκριμένα με την απόφασή του αυτή το Υπουργείο Υγείας παραβιάζει τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας  (Ν.2690/1999) που ισχύει και για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας και που  απαγορεύει ρητά, χωρίς καμία εξαίρεση,  να μετάσχουν στην ίδια συνεδρίαση  μέλη συλλογικού οργάνου, που είναι σύζυγοι ή συνδέονται μεταξύ τους με συγγένεια έως και τέταρτου βαθμού εξ αίματος  ή αγχιστείας.

Ο παράνομος ορισμός των δύο αδελφών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 3ης ΥΠΕ, θέτει πολλά  ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της  συγκεκριμένης σύνθεσής του, βάζει προσκόμματα και τινάζει στον αέρα τη νόμιμη λειτουργία του, καθιστώντας  εξ ορισμού άκυρες  όλες τις αποφάσεις του. Έτσι αποφάσεις  σημαντικές ,  όπως  κρίσεις  θέσεων  ευθύνης,  μετατάξεις, αποσπάσεις,  μετακινήσεις  και  άλλα  σημαντικά  θέματα  που  μας  απασχολούν θα  είναι  άκυρα.

Αν  αυτό  το  επιτρέψουμε  φέρουμε  και  εμείς  μέρος  της  ευθύνης  για  κάθε  μελλοντική  αυθαιρεσία.

 

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ψηφίστηκε η παράταση ΟΛΩΝ των Συμβάσεων των Επικουρικών. Να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ οι Διοικήσεις στη Παράταση ΟΛΩΝ των Συμβάσεων έως 31-10-2021

Ξεκίνησε Το … Μνημόνιο Πισσαρίδη, Από Την Υγεία! Προϋπολογισμός 2021: Μείωση Κατά €31 Εκατ. Των Δαπανών Για Νοσοκομεία Και ΠΦΥ – Σκυλακάκης: Δεν Μπορούμε Να Κάνουμε Μόνιμες Προσλήψεις Στην Υγεία!!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΕΜΠΤΗ 15/10/2020

Παράταση των Συμβάσεων ΟΛΩΝ των Επικουρικών μέχρι 31/10/2021. Μια πρώτη μικρή νίκη των Εργαζομένων. Με αναδρομικότητα η ρύθμιση..

Κικίλιας: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους εργαζομένους στο «Λαϊκό» και φυσικά, η πολιτική ηγεσία και όλη η Κυβέρνηση είναι δίπλα τους!!». Το δείχνει άλλωστε και η φωτογραφία…

Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Καταγγελία των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή για καθαιρέσεις προϊσταμένων ενόψει εκλογών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Α γ ώ ν α ς – Α ν τ ί σ τ α σ η – Α ν α τ ρ ο π ή ΤΟΥ Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ο Θριάσιο πάλι εκτός σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας για Θέσεις Γιατρών ΜΕΘ. ΓΙΑΤΙ;