Δευτέρα, 13 Ιούλ 2020

Καλώς τα παιδιά!!! Η Ε.Ν.Ε. στηρίζει το εθελοντικό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας “Γίνε εθελοντής για την αντιμετώπιση της νόσου Covid – 19”

Ευτυχώς, που η Κυβέρνηση της Ν.Δ και το Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε πρόγραμμα για τη προσέλκυση εθελοντών για το Κορωνοιό και εμφανίστηκαν επιτέλους(!!) τα παλληκάρια της Ε.Ν.Ε από τη «χειμέρια νάρκη τους» για να στηρίξουν τη πρωτοβουλία εθελοντισμού της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Χαμένοι, τόσους μήνες, στους διαδρόμους του Υπουργείου και στο προθάλαμο του γραφείου του κ. Υπουργού, είχαν χάσει τη μιλιά τους από τότε που ανέλαβε η Κυβέρνηση της Ν.Δ. Ούτε πλέον τα προσχήματα δεν κρατούσαν, προσφέροντας απλόχερα από τη μια τη σιωπή και από την άλλη τις κομματικές τους υπηρεσίες στο Υπουργείο.

Κουβέντα για τις 1350 προσλήψεις, που είχε εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, και που ανακοίνωνε κάθε εβδομάδα ο κ. Κικίλιας από τον Οκτώβρη, ακόμη και από το βήμα της Βουλής στις 17/12:«Υπεγράφησαν 1.300 θέσεις κυρίως νοσηλευτών και τραυματιοφορέων 50 θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.»και ακόμα δεν τις έχουμε δει..

Κουβέντα για τις καθυστερήσεις τις 2Κ/2019 για τις 1116 Θέσεις που ακόμα σέρνονται στους διαδρόμους του ΑΣΕΠ..

Κουβέντα για τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ του κ. Μητσοτάκη για τους ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ στις 16/7 από το Υπουργείο Υγείας «1.Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προσλήψεων ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, οι οποίες σχετίζονται με τις προκηρύξεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, και να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την άμεση πρόσληψη επιπλέον 2.000 νοσηλευτών. 2. Να ξεκινήσει άμεσα η νέα διαδικασία απόκτησης ειδικότητας μέσα στα νοσοκομεία για τους απόφοιτους των νοσηλευτικών σχολών, προκειμένου κάθε χρόνο περίπου 1.500 επιπλέον νοσηλευτές να είναι επίσης διαθέσιμοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών» που αποδείχθηκαν υποσχέσεις «χωρίς αντίκρισμα» εξαπατώντας για άλλη μια φορά τους Νοσηλευτές.

Κουβέντα για την έλλειψη σχεδιασμού και αποφάσεων της Κυβέρνησης της Ν.Δ για τις αναγκαίες προσλήψεις Νοσηλευτικού Προσωπικού για το 2020 και τα επόμενα έτη.

Τέλος δεν έχουν πει κουβέντα από την εμφάνιση του Κορωνοϊού, για τις μεγάλες ελλείψεις σε Νοσηλευτικό Προσωπικό στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, για τις σοβαρές ελλείψεις σε Ατομικά Μέτρα Προστασίας, για τις μετακινήσεις Προσωπικού για να μπαλώνουν τρύπες. Κουβέντα για τις καθυστερήσεις για το Επικουρικό Προσωπικό.

Τέτοια απόλυτη σιωπή και ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στη Κυβέρνηση της Ν.Δ, ήταν ικανή να προκαλέσει τη ζήλια της  πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ).

Και ξαφνικά, τα παλληκάρια της ΕΝΕ βρήκαν τη χαμένη τους «λαλιά» και με ανακοίνωση τους στηρίζουν την Πρωτοβουλία της Κυβέρνησης. «Η Ε.Ν.Ε. στηρίζει το εθελοντικό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας “Γίνε εθελοντής για την αντιμετώπιση της νόσου Covid – 19”».

Είμαστε χαρούμενοι που η ΕΝΕ, επιτέλους βγήκε και έπιασε δουλειά  στηρίζοντας το Εθελοντικό Πρόγραμμα της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας. Εξάλλου, εάν δεν σε στηρίξουν πρώτοι οι «δικοί» σου άνθρωποι, από το διπλανό γραφείο, πως περιμένεις να σε στηρίξουν οι ξένοι…

Είναι προφανές, ότι η εμφάνιση της ΕΝΕ εξαντλείται στην ΑΝΑΓΚΑΙΑ  ανακοίνωση στήριξη της Πρωτοβουλίας Εθελοντισμού της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας. Μετά θα επανέλθει ήσυχη και ανέμελη στους διαδρόμους του Υπουργείου και στο προθάλαμο του κ. Υπουργού, να συνεχίσει τη στήριξη της Κυβέρνησης «υπογείως»  όπως κάνει από τις 7/7/2019.Είπαμε «έκαστος εφ’ ω ετάχθη»..

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ένας χρόνος Υπουργείο Υγείας- Κυβέρνηση Ν.Δ: ΜΗΔΕΝ Προκηρύξεις(!!), ΜΗΔΕΝ Μόνιμες Προσλήψεις(!!). Να ναι καλά τα παιδιά…

Κυβέρνηση Ν.Δ και τα Υπουργεία Εργασίας-Οικονομικών μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ για το Ανθυγιεινό και την Ένταξη στα ΒΑΕ. Και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ; Δεν κλιμακώνει τον Αγώνα. Απίστευτοι…

Γ.Ν. Κορίνθου: Ο «Άριστος» Διοικητής της Ν.Δ τοποθετεί Διευθυντή όχι με βάση το Νόμο, αλλά με τη Κομματική πρόταση της Ν.Δ. ΑΞΙΟΣ!!.

Γ.Ν Τρικάλων: Η Διοίκηση στα ένδοξα βήματα της ΕΡΕ!!. Δίωξη εργαζόμενου λόγω «Πολιτικών Φρονημάτων»!!. ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ξανάνοιξαν…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παραταξης ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ του ΓΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Απεργοσπαστικό Μηχανισμό για τους Νοσηλευτές στα Νοσοκομεία, ετοιμάζουν οι γνωστοί «μηχανισμοί»Υπουργείου – Νοσηλευτών. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΡΜΑ του ΓΝΘ Ιπποκρατείου

Ανθυγιεινό Επίδομα: Σε 15 ΜΕΡΕΣ ΛΗΓΕΙ(!!). Τα προβλήματα και η «Σοβαρή και Συνεπής» διαχρονική ανάδειξη τους από τη Πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ): Επί ΣΥΡΙΖΑ (έληγε 28/2/2019) Στάσεις- Κινητοποιήσεις- καταγγελίες…

4η ΥΠΕ: Καλεί τους Νοσηλευτές να δηλώσουν, ότι αποδέχονται και συμφωνούν με τις Παρανομίες Υπηρεσιών και Διοικήσεων(!!). ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!.

Στις 16 Ιούνη στέλνουμε ΜΗΝΥΜΑ στη Κυβέρνηση: Τα σχέδια τους για ΣΔΙΤ και Ιδιωτικοποιήσεις στην Υγεία, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!