Τετάρτη, 20 Ιαν 2021

Είσαι στέλεχος της Ν.Δ και έχεις τη στήριξη του κ. Διοικητή; Τέλεια. Περνάς 156 Νοσηλευτές, που έχουν κριθεί(!!), και γίνεσαι Διευθύντρια!!. Το «Επιτελικό- Κομματικό Κράτος» της Κυβέρνησης της Ν.Δ είναι εδώ. Άξιοι!!!

Δεν έχουν ίχνος τσίπας τα Κομματικά Στελέχη της Ν.Δ που έχουν τοποθετηθεί σε Θέση ευθύνης στο Χώρο της Υγείας. Ακόμα και μες στη Πανδημία, που οι περισσότεροι έχουν αποδειχθεί και «κατώτεροι των περιστάσεων» , επέδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων και η αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, αλλά προέχει η τακτοποίηση «των δικών» μας παιδιών με οποιοδήποτε τίμημα.

Τέτοια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ήταν μια νέα απόφαση του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ. Πρώτα εκτόπισε  τα μη «αρεστά» Στελέχη του ΓΝ Νίκαιας στο Δυτικής Αττικής για να  τακτοποιήσει ΟΛΗ τη ΔΑΚΕ του ΓΝ Νίκαιας σε Θέσεις Ευθύνης. Μετά ταχτοποίησε με «στεγνό καθάρισμα» το συνάδελφο από το Θριάσιο, για να βολευτούν κάποια από τα «ορφανά» της ΔΑΚΕ. Μάλιστα για τη τελευταία, επικαλέστηκε, με έγγραφο του, και τον Πίνακα Κρίσεων και τη σειρά που υπάρχει, στη 2η ΥΠΕ για να αιτιολογήσει τη νομιμότητα της απόφασής του.

Όμως, πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις» ο κ. Διοικητής τα ξέχασε ΟΛΑ όσα υποστήριζε «περί νομιμότητας» των αποφάσεων του για να τακτοποίηση «δικό μας παιδί», που τις έπεφτε «λίγη» η Θέση που είχε και ήθελε να πάει πιο ψηλά, με τη βοήθεια του και τα ένσημα της ΔΑΚΕ. Εξάλλου το είχε πει και ξεκάθαρα ο Βορίδης «Τι δεν θα βάλουμε τους δικούς μας, ποιους θα βάλουμε;».

Τι έκανε λοιπόν ο κ. Διοικητής μόλις έμεινε κενή η Θέση του Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Ασκληπιείο Βούλας ( λόγω παραίτησης); ( Να θυμίσουμε ότι το Νοσοκομείο θα έχει Τμήματα και ΜΕΘ για Νοσηλεία περιστατικών για Κορωνοιό και ήδη η Νοσηλευτική Υπηρεσία είχε δύσκολο έργο..)

Έβαλε την αρχαιότερη Τομεάρχη, από αυτέςπου ΗΔΗ υπηρετούν στο Ασκληπιείο, σε Θέση Αναπλήρωσης, όπως προβλέπει το υπάρχον Θεσμικό Πλαίσιο  διασφαλίζοντας την ομαλότητα στο Νοσοκομείο; ΟΧΙ!!

Χρησιμοποίησε το Πίνακα Κρίσεων και τη σειρά που υπάρχει, στη 2η ΥΠΕ, όπως διαλαλούσε, όταν έκανε τις γνωστές «εκκαθαρίσεις»  και χρησιμοποίησε 1 εκ των 156 Νοσηλευτών(!!) που υπάρχουν σε αυτή; ΟΧΙ!!.

Τι έκανε λοιπόν; Έγραψε στα «παλιά του τα παπούτσια» το Θεσμικό Πλαίσιο που υπάρχει, αδιαφόρησε για τους Τομεάρχες που ήδη εργάζονται  (κάποιοι και από το 1985..) στο Νοσοκομείο και τοποθέτησε μια υπάλληλο από το ΓΝ Νίκαιας, η οποία δεν υπήρχε καν (!!) στη Λίστα με τους 156 Κριμένους Νοσηλευτές της 2ης ΥΠΕ, επιβραβεύοντας την Κομματική της προσήλωση και τη δουλειά που έκανε για τη ΔΑΚΕ και τη Ν.Δ τόσα χρόνια. ΆΞΙΟΙ!!

Μάλιστα, η συνάδελφος, έτρεξε πρωί-πρωί, στη νέα Θέση της (πριν ακόμα βγει το ΦΕΚ..) και με το γνωστό ύφος που χαρακτηρίζει τους «Ιδιοκτήτες» της Χώρας, άρχισε να ασκεί τα νέα καθήκοντά της…

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο, από τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ. Από τη ανάληψη των καθηκόντων του, είχε αναδείξει ως προτεραιότητα του, κατά «εντολή και οικεία βούληση» τη τακτοποίηση των παιδιών της ΔΑΚΕ και της Ν.Δ και τις εκτοπίσεις των «μη αρεστών» και ιδιαίτερα όσων είναι με το ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο συναγωνισμός μεταξύ των Κομματικών Διοικητών ΥΠΕ και Νοσοκομείων της Ν.Δ, για το ποιος θα τακτοποιήσει περισσότερους καλά κρατεί. Είχε μείνει λίγο πίσω ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, αλλά όπως φαίνεται μπαίνει δυνατά πλέον στο παιχνίδι. Και το έργο συνεχίζεται. Με τη σειρά, φίλοι της ΔΑΚΕ και της Ν.Δ, μην ανησυχείτε . ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!.

Υ.Γ : Τελικά, ο κ. Διοικητής προχώρησε και σε άλλο ατόπημα, αλλάευτυχώς κάποιοι το κατάλαβαν και το μάζεψαν. Με απόφαση του (που ευτυχώς ανακλήθηκε άμεσα…)  τοποθέτησε, γνωστό στέλεχος της ΔΑΚΕ που έχει καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη(!!) σε Θέση Διευθυντή σε Νοσοκομείο. Αντί λοιπόν να διορθώσει, όπως όφειλε ΑΜΕΣΑ  τους «τυπικούς λόγους» που έδιναν προϋποθέσεις επανόδου και να εφαρμόσει το «πρέπον και το ηθικό» προτίμησε το ανήθικο και το Κομματικό. Ας ελπίσουμε η ανάκληση της απόφασης να είναι μόνιμη να κλείσουν ΟΛΑ τα παράθυρα που περιέργως έχουν ανοίξει. Και να μην είναι μια προσωρινή ανακωχή των εσωκομματικών συγκρούσεων της ΔΑΚΕ και της Ν.Δ. Θα φανεί στο χειροκρότημα…

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Υπουργείο Εργασίας: ΞΕΧΑΣΤΕ τα ΒΑΕ, λόγω «κόστους»(!!)

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021: Μειωμένο (κατά 174.000€) το Κονδύλι για Δεδουλευμένα-Εξαιρέσιμα- Αργίες των Υγειονομικών(!!!). Απλά η Αλήθεια των Αριθμών…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ – Να ανακληθεί η Απόφαση για Μετατροπή του Νοσοκομείου σε Εμβολιαστικό Κέντρο. Οι Εμβολιασμοί να γίνουν στα ΚΥ και τις Δομές της ΑΘΜΙΑΣ.

ΜΕΤΩΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – «Καιρός φέρνει τα λάχανα…»

ΑΡΚΙ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ : ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Ευχές από το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα

Υπουργείο Υγείας-ΥΠΕ- Διοικήσεις: Ανίκανοι ακόμη και στο Αυτονόητο: Να διαμορφώσουν ένα σοβαρό πλαίσιο για τη διεξαγωγή των Εμβολιασμών στους Υγειονομικούς.

Γ Ν Έδεσσας: Η Διοίκηση σέρνει στα Δικαστήρια την Πρόεδρο του Σωματείου γιατί είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ(!!) και οργανώνει Πραξικόπημα για την καθαίρεση της. Η Δεξιά ΠΟΤΕ δεν θα αλλάξει…

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: «Πανδημία» κακοδιοίκησης, αυταρχισμού και ανεπαρκούς προστασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία