Παρασκευή, 28 Ιαν 2022

Οι «προσλήψεις» της Κυβέρνησης της Ν.Δ στο Ε.Σ.Υ: Ιδιώτες γιατροί, 2000€ καθαρά το μήνα (αφορολόγητα..) 6+6 μήνες Σύμβαση, διατήρηση Ιατρείου. Η Ιδιωτικοποίηση παίρνει «σάρκα και οστά»…

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες, από τις διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη για την «Ισχυρή Θωράκιση» του Ε.Σ.Υ και την σημαντική ενίσχυση του με το αναγκαίο προσωπικό. Μάλιστα ο κ. Κικίλιας, σήμερα στην ενημέρωση, το πήγε και λίγο παρακάτω. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, το Σύστημα έχει ενισχυθεί με 12.000 επιπλέον εργαζόμενους. Από 88.000 έφτασε στους 100.000. Μάλιστα, πρόκειται για ένα ακόμα «Θαύμα» της Κυβέρνησης των Αρίστων, μια και μέχρι προχθές μίλαγαν για 7000 προσλήψεις που είχαν γίνει, όπως είχε δηλώσει  και ο Μωυσής κ. Μητσοτάκης. Και ξαφνικά, μέσα σε λίγες μέρες, οι 7000 έγιναν 12.000 προσλήψεις.

Παρά τις 12.000 προσλήψεις(;)  με τις οποίες έχει ενισχυθεί το Σύστημα, και τους όρκους πίστης σε ένα «Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα» πάντα υπάρχει χώρος για να υπάρξουν οι αναγκαίες «πινελιές» των Ιδιωτικοποιήσεων, κυρίαρχο κομμάτι του Προγράμματος της Ν.Δ, και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την  είσοδο Ιδιωτών Ιατρών στις Δημόσιες Μονάδες Υγείας, με «αποικιοκρατικούς» όρους και προϋποθέσεις Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ εκμεταλλεύεται, για πολλοστή φορά την Πανδημία, για να υλοποιήσει το προεκλογικό της πρόγραμμα, με τη παρουσία Ιδιωτών Ιατρών, που αποτελεί το «πρώτο βήμα» του προγραμματικού λόγου της Ν.Δ περί «είσοδο Ιδιωτών Ιατρών στα Νοσοκομεία» και την Άσκηση Ιατρικού Έργου (Χειρουργεία, Κλινικές, Διαγνωστικά). Ενώ χωρίς ίχνος τσίπα, με τις εξωφρενικές αμοιβές και πλαίσιο Εργασίας που θεσμοθετεί για τους Ιδιώτες, προκαλεί τους χιλιάδες εργαζόμενους Ιατρούς στο Ε.Σ.Υ, που με δίνουν τη μάχη για την Επιβίωση του Ε.Σ.Υ, με μισθούς πετσοκομμένους από τις Μνημονιακές Περικοπές.

Με τη πρωτοβουλία της αυτή, η Κυβέρνηση της Ν.Δ δικαιώνει απόλυτα τη κριτική μας: Ότι οι άνθρωποι ήρθαν στην εξουσία για να κάνουν «δουλειές». Και όπως αποδεικνύεται, το κάνουν πολύ καλά…

Καλούμε τις Ομοσπονδίες της Υγείας, ΟΕΝΓΕ-ΠΟΕΔΗΝ, να καταγγείλουν τα σχέδια της Κυβέρνησης, και να πάρουν πρωτοβουλίες για να μην εφαρμοστούν. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!.

ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ, στις Πύλες των Νοσοκομείων,  ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

BANNER ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ

­logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σωματείο Ψ.Ν.Α: Χέρι- χέρι «Ταξικές Δυνάμεις ΠΑΜΕ»- ΔΑΚΕ- Διοίκηση. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις…

Η «Ενίσχυση» του ΕΣΥ με την ΑΛΗΘΕΙΑ των αριθμών. Μείωση κατά -3.465 των Μονίμων Εργαζομένων στην Υγεία επί Κυβέρνησης Ν.Δ.

Είναι Απίστευτοι(!!). Αντί να συστήσουν επιπλέον Θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ-ΤΕ καταργούν εκατοντάδες Οργανικές θέσεις ΔΕ-ΥΕ με βάση το «οικονομικό ισοδύναμο». Το «Νέο ΕΣΥ» στη πράξη…

1991-2022: 30 χρόνια μετά, ένας Μητσοτάκης στέλνει ξανά τα ΜΑΤ σε Νοσοκομείο. Άξιος συνεχιστής του Πατρός ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης….

Συνταγματική Εκτροπή η «απόφαση» της Κυβέρνησης της Ν.Δ για απόλυση των Υγειονομικών που είναι σε Αναστολή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας. Με την Πανδημία να προελαύνει με χιλιάδες κρούσματα και το ΕΣΥ στα όρια του, μειώνουν 20.700.000 € το κονδύλι του 2022 για τα δεδουλευμένα των Υγειονομικών(!!).

Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας μας γυρίζουν 40 χρόνια πίσω. Λειτουργούν ξανά το Ψυχιατρείο της Λέρου ως “Αποθήκη Ψυχών”(!!). Χωρίς σχόλια….

Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης στη Βουλή: » Έχουν ήδη προκηρυχθεί οι 5.000 Θέσεις για την Υγεία». Πέρα από επικίνδυνοι, είναι και επίσημα ΨΕΥΤΕΣ!!.

Ανακοίνωση της Παράταξης ΑΡΜΑ ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ)

Επίδομα: Να δοθεί σε ΌΛΟΥΣ τους Υγειονομικούς χωρίς εξαιρέσεις και Αποκλεισμούς ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΟ- ΑΚΑΤΆΣΧΕΤΟ. ΤΏΡΑ!!!